kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 63.774
Gremo kući zlovenci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HahahahaŠteta, baš šteta za Sloveniju.
Kako nije. I Portugalci očajni. U ovih 6 utakmica 1/4 finala jedino Španija i Njemačka odigrali kako treba.Nije šteta za fudbal.
A jbg Hrvatska bajka i recept od 120 min na penale ne pali svaki put. Nije svaki dan maskenbalProgonice Seska dugo onaj propusteni zicer. Steta za Sloveniju.
Umorni su igrači. Bernardo Silva recimo gl igrač nije ni senka. Kako da bude posle onolikog drila i utakmica u mancester sitiju. A tako i ostali u francuskoj engleskoj....Kako nije. I Portugalci očajni. U ovih 6 utakmica 1/4 finala jedino Španija i Njemačka odigrali kako treba.
Niko ne zeli da gleda debile iz slovenije s francuskom. No portugal francuska....
Evo imali danas Francuska-Belgija. I? Mene interesuje dobar fudbal. Da li će ga ponuditi Portugal ili Rumunija nije bitno.Niko ne zeli da gleda debile iz slovenije s francuskom. No portugal francuska....
Evo imali danas Francuska-Belgija. I? Mene interesuje dobar fudbal. Da li će ga ponuditi Portugal ili Rumunija nije bitno.
Очито се много не разумеш ти у добар фудбал.Evo imali danas Francuska-Belgija. I? Mene interesuje dobar fudbal. Da li će ga ponuditi Portugal ili Rumunija nije bitno.