Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. (Nemačka)

Koja reprezentacija osvaja prvenstvo?

• Ukupno glasova
    22
  • Anketa je zatvorena .
Dobro .. znači slažemo se u tome ...

Ajd sad da se vratimo tome da će Srbija danas da pobedi Slovence :)

Objektivno nismo tesku grupu dobili po prvi put jer uvijek na velikim takmicenjima dobijamo najteze grupe jos od 90 ih.Ova grupa je po mjeri cak smo I kvalifikacije imali laku grupu kao da se karma skinula nas a ako pobjedimo Sloveniju to bi nas preporodilo jer od Slovenije 2002 nas prati ta muka fudbalska cak i veca nego 90 ih

Objektivno nismo tesku grupu dobili po prvi put jer uvijek na velikim takmicenjima dobijamo najteze grupe jos od 90 ih.Ova grupa je po mjeri cak smo I kvalifikacije imali laku grupu kao da se karma skinula nas a ako pobjedimo Sloveniju to bi nas preporodilo jer od Slovenije 2002 nas prati ta muka fudbalska cak i veca nego 90 ih
Slažem se ali nisu baš ni Danci ni Slovenci za ponižavanje

Evo pogledaj juče Albanci iznenadiše Hrvate, pre neki dan ti isti Slovenci iznenadiše favorizovane Dance .. Belgija isto iznenađena ... itd.

Slažem se ali nisu baš ni Danci ni Slovenci za ponižavanje

Evo pogledaj juče Albanci iznenadiše Hrvate, pre neki dan ti isti Slovenci iznenadiše favorizovane Dance .. Belgija isto iznenađena ... itd.

Nije nikakva senzacija,jer Hrvatska posle Mundijala u Kataru nije vise ni slican tim kakva je bila,ja sam i prije meca Hrvatska vs Albanija govorio da Hrvatska nece dobiti nijedan mec u ovoj grupi i vjerovatno cu biti u pravu

Hrvatska je nakon Mundijala 2022 trebala od 7 igraca koji su igrali za Hrvatsku na Mundijalu 2014 da smijesni i da zadrzi samo 2 igraca Modrica i Perisica i nikog vise to sam i prije ovoga Eura vidio da su oni na ovaj Euro dovel cak 7 igraca koji su igrali na Mundijalu 2014 e dok Spanija je na Mundijalu 2014 imala samo Karvahala iz te ekipe 2014 e tako da Hrvatska je prosto receno dostrajala i posijedila kao ekipa nemaju svjezine niti nove energije.I prije Euro 2024 sam govorio da ce lose odigrati ni grupu nece proci.Tih 7 igraca su ako izuzmes Modrica i Perisica visak i optercenje za tim

Nije nikakva senzacija,jer Hrvatska posle Mundijala u Kataru nije vise ni slican tim kakva je bila,ja sam i prije meca Hrvatska vs Albanija govorio da Hrvatska nece dobiti nijedan mec u ovoj grupi i vjerovatno cu biti u pravu

Hrvatska je nakon Mundijala 2022 trebala od 7 igraca koji su igrali za Hrvatsku na Mundijalu 2014 da smijesni i da zadrzi samo 2 igraca Modrica i Perisica i nikog vise to sam i prije ovoga Eura vidio da su oni na ovaj Euro dovel cak 7 igraca koji su igrali na Mundijalu 2014 e dok Spanija je na Mundijalu 2014 imala samo Karvahala iz te ekipe 2014 e tako da Hrvatska je prosto receno dostrajala i posijedila kao ekipa nemaju svjezine niti nove energije.I prije Euro 2024 sam govorio da ce lose odigrati ni grupu nece proci.Tih 7 igraca su ako izuzmes Modrica i Perisica visak i optercenje za tim
Modrić je juče smetao .. napravio je par kardinalnih grešaka ... svako ima svoj dan ...

У дану када репрезентација Србије игра једну од најважнијих утакмица у новијој историји нашег фудбала, Орлове је у Минхену посетио председник Владе Републике Србије, господин Милош Вучевић.
Подршка за најбољи национални тим од државног врха, подршка да се буде најбољи када је најтеже и најважније. Премијера су дочекали председник Фудбалског савеза Србије Драган Џајић, селектор Драган Стојковић и директор репрезентације Стеван Стојановић.

Prilozi

• 448759981_991625325663078_2387188244118008596_n.jpg
    448759981_991625325663078_2387188244118008596_n.jpg
    230,6 KB · Pregleda: 7
Modrić je juče smetao .. napravio je par kardinalnih grešaka ... svako ima svoj dan ...

Do odredjene mjere ali bi situacija bila mnogo laksa da je Hrvatska dovela 20 novijih igraca tipa oni koji nisu igrali na Mundijalu 2014 e (jer u fudbalu je 10 godina zlatni presjek jedne generacije).To bi bio idealni spoj samo Modric i Perisic i sve noviji.Al ako imas u vidu da je Vida u timu jos od 2012 a od 2014 i Brozovic pa i Pasalic pa i Pjaca pa pa i Kovacic jasno vidis da tu fali svjezine u timu i energije nije da oni nemaju zelju vec nemaju svjezinu onda bi i Modricu bilo lakse

Hrvatska je vec 2022 trebala da dovede mlade igrace umjesto Pasalica,Brozovica,Vide,Pjace,Kovacica i jos par njih

Kros igra za Njemacku veteran al on i Nojer njemac su jedini igraci koji igraju na ovom Mundijalu a igrali su i 2014 ,Kros jeste star ali ima vecu podrsku mladih igraca nego Modric i tu svjezinu

Kros igra za Njemacku veteran al on i Nojer njemac su jedini igraci koji igraju na ovom Mundijalu a igrali su i 2014 ,Kros jeste star ali ima vecu podrsku mladih igraca nego Modric i tu svjezinu

Upoređuješ svežinu golmana i igrača sredine terena ?
Druže, mislim da se ovde naša diskusija završava

Nek je našim momcima danas srećno i da pobedimo tu Sloveniju pa da čekamo onda dance manje rasterećeni

Upoređuješ svežinu golmana i igrača sredine terena ?
Druže, mislim da se ovde naša diskusija završava

Nek je našim momcima danas srećno i da pobedimo tu Sloveniju pa da čekamo onda dance manje rasterećeni

Ne poredjujem al i golman sa 37 ako nema svjeze defanzivce ne valja pet para jer ako mu tada slabe refelksi to mu nece doci do izrazaja ako ima svjezine u defanzivi

Shvati nijedna reprezentacija nikada nije osvojila nijedno veliko takmicenje ako u razmaku od 10 godina nije od 22 igraca imala 19 ili 20 novih igraca i 2 igraca stare garde to je ono sto zovu spoj mladosti i iskustva,takodje nijedna reprezentacija nije osvojila veliko takmicenje ako je dovela 22 nova igraca,ali nije ni ako 10 godina ili vise vuce sa sobom 4,5,6,7 ili vise igraca

Njemacka zeli da osvoji Euro i napravila je dobar spoj koliko god da su imali krizu posle 2014 e godine.Oni jesu zadrzali starih igraca ali jako malo sto je neophodno samo njih 2 a 20 novih.Kros i Nojer su tu da daju motiv i samopouzdanje mladim Igracima a opet nema previse veterana u ekipi ima ih samo 2 tako da ce Krosu biti mnogo lakse nego Modricu koji mora sa njih mnogo manje mladih da igra

Srbija kada je u pitanju moze i sa 3 boda proci grupu i kao treca u osmini finala ne bi isla na Njemacku vec na Portugal ili prvoolasiranog iz grupe E

Ono sto je poenta da Srbija bude bolja od makar 2 ekipe koje zavrse trece u slucaju da ima 3 boda na kraju

- Grupa A tu je jasno da se Madjarska i Skotska bore za to 3 mjesto u tom mecu Srbiji odgovara da Madjarska ne izgubi od Skotske

Grupa B - Hrvatska i Albanija da u 3 kolu ne pobjede Italiju i Spaniju to odgovara Srbiji

Grupa D- Da Holandija i Francuska u 2 kolu dobiju Poljsku i Austriju

Grupa E - Tu je vec grupa malo zavrzlama

Grupa F - Da Portugal i Turska dobiju Gruziju i Cesku

Poslednja izmena:
Tako da ako Srbija danas pobjedi Sloveniju msm da je tom pobjedom vec prosla dalje jer ce prije meca 3 kola koji Srbija treba da odigra Skotska, Hrvatska i Albanija igrati protiv Madjarske, Italije i Spanije i tu sam ubijedjen da nijedna od te 3 reprezentacije nece ostvariti pobjedu Hrvatska i Skotska najvise remi a Albanija vjerovatno poraz tako da sa time vec imamo prolaz dalje.Madjarska i ako pobjedi ima gol razliku minus 4 morala bi da da dobije Skotsku 4 gola razlike sto je nemoguce

Srbija kao druga bi isla na Njemacku u osmini finala kao treca na Portugal ili na pobjednika grupe E a to ce biti Belgia, Slovacka ili Rumunija a

Од овог ЕП очекујем наставак падања застава енглезима и осталим душманима, Да фрање и птари губе и цркну. Могу они да прете, певају, а ми ћемо зло да им смислимо..
Од репрезентације Србије очекивања немам, док се неке ствари не реше, најпре играње неких ... менаџерских глупих играча попут влаховића, живковића, сергеја ... и неких које не знам ко су ни где играју... Селектор нови.
Такође црвено плаво бели дресови да се врате.

ako danska uspe da pobedi engleze to bi bila najbolja solucija za njih. prakticno bi resili prolazak u osminu finala. ali tada bi mogli bez problema da izgube od nas u poslednjoj utakmici.

tada bi engleska morala da dobije sloveniju , a danci nas puste da pobeidmo i mi bi bili drugi sa 4 boda i zbog boljeg skora u medjusbonoj utakmici sa dancima. danci bi svakako tada prosli kao treci. bolje je biti treci u tom slucaju jer drugoplasirani ce igrati protiv nemacke...

naravno to je naucna fantastika jer ako bi danci dobili engleze naravno da bi sve ucinili da nas dobiju i osiguraju prvo mesto u grupi pa tako svakako iybegavaju nemacku i dobijaju lakseg protivnika....

treci sa dva boda sigurno neces proci

Pa vidi sa 2 boda se realno moze proci jer Skotska zadnje kolo nece dobiti Madjarsku niti imati vise od 2 boda a ni Madjarska njih

Hrvatska i Albanija u zadnjem kolu nece sigurno uzeti vise od boda i oni bi imali 2 boda

Eto ti vec 2 ekipe koje imaju 2 boda trece plasirane se a imaju goru gol razliku od Srbije i prosli bi dalje ono sto je manje realno je da Engleska dobije Sloveniju 2 gola razlike

Pa ako ces realno Poljska i Austrija ce pred zadnje kolo grupe D imati 0 bodova i ako odigraju remi eto obije po 1 bod

Back