Agram14
Domaćin
- Poruka
- 3.995
Gazimo Talijane, prolazimo skupinu, ali ništa od uspjeha. Dalić treba otići, Luka se umirpviti, pa da krenemo u nove pobjede
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazimo Talijane, prolazimo skupinu, ali ništa od uspjeha. Dalić treba otići, Luka se umirpviti, pa da krenemo u nove pobjede
Na mlađima svet ostaje ... ukratkoPrevazidjeni ste imate dobar broj igraca koji su igrali za Hrvatsku prije 10 godina cak u Spaniji npr samo Karavahal je igrao prije 10 godina za njih a kod vas Modric,Perisic, Brozovic, Kramaric,Pasalic i jos jedno 4 ili 5 igraca zato i ste i izgubili od Spanije 3 0 nemate svjezinu
Dalic je trebao posle Sp 2022 da zadrzi samo Modrica i Perisica a da makne iz ekipe ostale igrace koji su igrali za Hrvatsku prije 10 godina i dati sansu mladjima da sto prije pocnu iskustvo da skupljaju, naravno uvijek je bitno imati 2 starija igraca da daju mladjima motiv.Od Italije gubite ili remizirate objektivno koliko god se palili da cete dobiti taj mec.
Ех од тада је много воде потекло Дунавом, а од старе славе живе само маргиналне репрезентације. У 4 меча на великим такмичењима као селектор није урадио апсолутно ништа да покрене тим и доведе га до победе.....ај да видимо и 5-и покушај против објективно најслабијег тима са којим ћемо играти до сада на великим такмичењима за време Пиксете.
Дефинитивно имамо најгорег селектора на ЕП, чак и овај шкот који је петардиран од немаца показао је нешто и то против Швајцарске која нас рутинира где год нас сретне.
Пиксета има прилику да себи продужи мандат и да малтене буде селектор и на СП јер квалификације ће бити никад лакше с обзиром да ће учествовати чак 48 екипа у 12 група на том СП.ajd da vidimo![]()
Zemlje Balkana koje imaju klupske i reprezentativne trofeje u fudbalu su:
Grcka, Srbija i Rumunija i niko vise
Nemam ja problem sa tim da je Hrvatska zadnjih 25 godina bolja u fudbalu od Srbije.Ali Imam problem da neko komenatarise kako su oni fudbalska sila i velesila.Gdje postoji u bilo kom sportu da je neka zemlja velesila a nikada nije osvojila titule
Gde mi kao zemlja imamo reprezentativni trofej ?
Seniorski fudbal je jedno, omladinski totalno druga stvar2015 Mundijal za mlade,npr Brazil ih ima 5 Mundijala za mlade, Argentina 4.Nemamo seniorske titule al imamo omladinsku najacu titulu
Gdje Hrvatska ima titule na kom nivou ?
Grci imaju Euro 2004
Rumunija Euro za mlade i Steaua je 2 puta bila sampion Evrope
Seniorski fudbal je jedno, omladinski totalno druga stvar
Imali smo i čileance pa šta smo na kraju uradili ? Ništa ... ali kad pogledaš osnovica tih čilenaca su bili Boban i Robi i oni su posle odveli tu istu Hrvatsku do trećeg mesta u tada veoma jakoj konkurenciji repki
Mora se priznati da su kad treba da se igra za Hrvatsku dosta srčaniji i to ih očigledno pumpa a i nagrađuje ... imaju dosta više uspeha od nas otkako postoje što se tiče takmičenja ... treba biti realan.
Ti ne čitaš šta sam ja napisaoTo je osvojila Yugoslavia sa Igracima iz svih republika tacno,ali Hrvatska se odrekla tih titula Srbija nije kao naslednik Jugoslavije.Oni kao Hrvatska nemaju nista.A najbolji igrac te Jugoslavije je bio Piksi,bio je nesto sto je bio Zidan za Francusku ili Messi za Argentinu sto je danas, kreator i lider
Osim nije imao dilemu ko je vodja te generacije
Imali smo i čileance pa šta smo na kraju uradili ? Ništa ... ali kad pogledaš osnovica tih čilenaca su bili Boban i Robi i oni su posle odveli tu istu Hrvatsku do trećeg mesta u tada veoma jakoj konkurenciji repki
Ti ne čitaš šta sam ja napisao
Italija 1990 je bila Papetova, Zlatkova i fudbalera koji su stariji .. Robi, Dejo, i ostali su tek dolazili tada ...Nisu bili osnova,sto je pokazao Mundijal 1990 samo losa procjena je to bila
Skačeš iz jedne teme u drugu ...Hrvatska 2018 zrijeb
Grupa - Argentina - velika nacija ali tada u najvecoj krizi su bili al ok dobili su ih respekt za Hrvatsku tu
Osmina finala - Danska - solidan rival to nije sila,
Cetvrtfinale - Rusija - lak rival, najvise nezgodan jer igra na domacem terenu al realno los rival
Polufinale - Engleska koja je bila solidna na tom Mundijalu sa mladim klincima izasli i to dosli su do polufinala jer su kao i Hrvatska imali lak zrijeb do polufinala
Finale - Francuska - sila plus jak tim i logicno gube 4 2 realno stanje
Skačeš iz jedne teme u drugu ...
Činjenica je da je Hrvatska kao repka napravila veći uspeh zadnjih 20 godina od nas ...
Dobro .. znači slažemo se u tome ...A
Jesu ali nisu sila fudbalska kao sto tu drugosrbijanci tvrde al takodje nisu ni kroasani kao sto srbi teski tvrde ,ali su ozbiljna i respektabilna fudbalska reprezentacija.Da igraju sjajno sa obzirom na velicinu zemlje igraju