EVROPSKO PRVENSTVO 2021

Prvenstvo osvaja?

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
To i kazem, bili su po imenima u top5, iskoristili odsustvo Italije i Holandije, raspad Nemacke i Spanije. Mozda je finale bilo iznenadjenje, ali polufinale je sa onakvim timom bilo realno.
Da su bili u drugom kosturu pored francuske belgije portugala brazila ispali bi do cetvrtfinala to bi bio plafon, jer su u tom kosturu polufinale igrali francuska belgija koji su daleko bolji...

Njihov kostur je bio nizerazredni naspram ovog gore...

Moras imati i srecu, kvalitet i da ti se zreb otvori.
ovde je u pitanju OGROMNA SRECA!

IZGLEDA STE POSENILILI...

podseticu ...

rvati u osmini finala prolaze sasvim prosecnu dansku i to posle 120 min, dva produzetka i penala!

u cetvrtfinalu prolaze aj da kazemo prosecnu rusiju i to posle 120 minuta, dva produzetka i penala!
(neko ce reci rusi su bili domacini, pa sta ? domacini su bili i pre neko vece pa ih belgija isamarala bez problema...

englesku su pobedili u polufinalu posle produzetaka 2-1

na drugoj strani

u osmini finala francuska / argentina 4-3

urugvaj - portugal 2-1

brazil meksiko 2- 0

belgija - japan 3 - 2

u cetvrtfinalu su igrali sledeci parovi

urugvaj - francuska 0-2

belgija - brazil 2 -1 , vodili belgijanci 2-0 do 70 minuta kada su brazilci poceli da igraju kako treba i uz veliku srecu belgijanci pobedise...

u polufinale sa ove strane su se plasirali francuska i belgija

dakle STA BI NA OVOJ STRANI MOGLI DA RADE RVATI?

PA ONI SU OSMINU I CETVRTFINALE PROTIV PROSECNIH DANACA I RUSA DOBILI POSLE PENALA STO JE VISE NEGO SRECA I LUTRIJA...

A KAMOLI DA NESO MOGU NA STRANI GDE SE NALAZE ovi navedeni timovi koje je kostur poslao na jednu stranu

sto se tice argentine oni su bili u pocetku dosta opusteni i nepovezani pa se desi otaj bolni poraz od rvata koji ih je kostao prvog mesta i francusku u osmini finala od koje su porazeni sa 4-3 u pristojnoj igri dok su francuzi odvalili rvate bez problema...

e sad, moze samo budala i nerealan covek da govori da rvati nisu dosli do kraja zasluzujuci ogromnoj sreci, dva puta preko penala i to u nikad losijem kosturu...

najveci gubitnici su spanci koji su proti rusa promasili sve sto se ne moze promasiti imali posed lopte 80 -20

ovo su cinjenice a ostalo su brbocanja...

nema tu uvrede, tako je kako je... dobar tim ali daleko od prvih cetri i tada, jer su bolji timovi od njih francuska belgija brazil portugal, a svakako i spanija... argentina i nemacka su bili razocarenje...

Poslednja izmena od moderatora:
"it's shite being scottish"

škotska i severna makedonija ne bi videli euro da nije bilo prolaza kroz ligu c i d. ima i još nekih koji su zalutali poput rusije i turske.

ali hrvatska je ta koja je imala "lakšu stranu žreba", pobedili argentinu 3:0, poslagali nigeriju, island, dansku, rusiju, englesku... srbija ne bi mogla zaredom da pobedi maltu, san marino i gibraltar. 2010. im se sve otvorilo do polufinala, a ispali od australije i gane u grupi, 2018. od švajcarske a bili bi sa iste te "lakše strane žreba" sa su prošli grupu...
Kako se ovi hrvatijanci bore za svoje 😁😁😁

Evo i meni je kao Srbinu zao sto su hrvati izgubili sa 1:0, trebali su ima engleZi uvaliti jos bar 2-3 😂

sutra odlicne utakmice...

u ovoj fazi ih nece biti mnogo osim u grupi smrti...

nemci imaju prednost terena...sigurno su zeljni da se opravdaju za bruku u rusiji...

opet francuzi su najbolji tim... portugal takodje odlican ali ne toliko i protiv njih se moze igrati videli smo na marakani ...

Da su bili u drugom kosturu pored francuske belgije portugala brazila ispali bi do cetvrtfinala to bi bio plafon, jer su u tom kosturu polufinale igrali francuska belgija koji su daleko bolji...

Njihov kostur je bio nizerazredni naspram ovog gore...

Ma kakva Belgija, realno Hrvatska nije imala nista losiji tim od Belgije i ono u najgorem slucaju po Hrvate tu bi sanse bile 50:50 , mislim svi nesto unebesa dizu tu Belgiju ali ne zaboravimo da je ta Belgija na proslom Euru 2016 zaigrala prvi put nakon 2000-te kada su se kao domacini automatski kvalifikovali (a pre toga Euro nisu igrali od 1984.), a i na tom Euru 2016. su ispali od Velsa, takodje i na Svetskim prvenstvima , 2014. ispali u 1/4 finalu od Argentine nakon sto su u 1/8 finala posle produzetaka jedva prosli SAD , pa i u Rusiji su u1/8 finala jedva Japan eliminisali i to nekim golom u 95. minutu, realno osim onog treceg mesta u Rusiji koje im jeverovatno bilo nekimaksimum te ekipe u istoriji pre toga nikad nisu imali neke znacajnije rezultate izuzev tamo kada su 1980. igrali finale Eura protiv Zapadne Nemacke i polufinale Svetskog prvenstva 1986. u Meksiku kada su im igrali Enco Skifo, Erik Gerec i kompanija, i bese imaju jos jedno polufinale Eura iz 1972.
Znaci nikada ta ekipa nije imala neke rezultate (pogotovo ne u poslednjih 30-ak godina) da bi ih sad toliko favorizovali , takodje totalna je glupost i cak smesno reci da sad ne znam Modric, Rakitic, Mandzukic, Perisic ne bi mogli da igraju protiv ne znam tamo Karaska, Vicela, Vertongena, Lukakua ili sta ja znam,takodje Hrvati u novijoj istoriji su na velikim takmicenjima pobedjivali ne znam 3 puta Englesku, 2 puta Nemacku, 2,3 puta Italiju, Holandiju, Argentinu , itd i imaju znatno i bolji skor protiv tih "velikih" ekipa nego Belgija .
A sto se tice Portugala nema sumnje Hrvati su mnogo bolje delovali u Rusiji od njih, mislim koji Portugal uposlednjem kolu su do poslednjeg trenutka strepeli protiv Irana za prolaz i to pred kraj da ona lopta usla u gol umesto sto je pogodila stativu ili precku ne bi nigrupi prosli , ali dobro posle u 1/8 finala su ih docekali Urugvajci koji su ih izbacili, a sto se tice Brazila mislim Ok svi znamo koje i sta je Brazil u svetu fudbala ali ipak nije to vise onaj Brazil od pre 20-ak godina , mislim ipak taj Brazil na Svetskim prvenstvima nije pobedio ni jednu evropsku ekipu u nokaut fazi jos od SP 2002. u Japanu i Juznoj Koreji.

Mislim Hrvati uopste nisu bili u slabijem delu kostura jer vec u 1/8 finala su mogli da idu na Francuze a u 1/4 finalu na Urugvaj/Portugal ali oni su svojom igrom i rezultatima i tako sto su tukli Argentince 3:0 i uzeli svih 9 bodova u grupi omogucili sebi da umesto sa Francuskom igraju sa Danskom , znaci njihova igra i rezultati su im omogucili da igraju sa Dancima umesto sa Francuzima , nikakav zreb, nikakva sreca nit im je to iko poklonio,mada opet igrali su sa veoma dobrim Dancima koji su u grupi odigrali 0:0 sa tim Francuzima u jednoj egal utakmici.

Mislim primera radi i mi da smo 1998. uspeli da pobedimo Nemacku nakon sto smo imali 2:0 i bili prvi u grupi ne bi igrali sa Holandijom vec u 1/8 finala vec sa nekom drugom i u tom trenutku verovatno malo slabijom ekipom.

ovde je u pitanju OGROMNA SRECA!

IZGLEDA STE POSENILILI...

podseticu ...

rvati u osmini finala prolaze sasvim prosecnu dansku i to posle 120 min, dva produzetka i penala!

u cetvrtfinalu prolaze aj da kazemo prosecnu rusiju i to posle 120 minuta, dva produzetka i penala!
(neko ce reci rusi su bili domacini, pa sta ? domacini su bili i pre neko vece pa ih belgija isamarala bez problema...

englesku su pobedili u polufinalu posle produzetaka 2-1

na drugoj strani

u osmini finala francuska / argentina 4-3

urugvaj - portugal 2-1

brazil meksiko 2- 0

belgija - japan 3 - 2

u cetvrtfinalu su igrali sledeci parovi

urugvaj - francuska 0-2

belgija - brazil 2 -1 , vodili belgijanci 2-0 do 70 minuta kada su brazilci poceli da igraju kako treba i uz veliku srecu belgijanci pobedise...

u polufinale sa ove strane su se plasirali francuska i belgija

dakle STA BI NA OVOJ STRANI MOGLI DA RADE RVATI?

PA ONI SU OSMINU I CETVRTFINALE PROTIV PROSECNIH DANACA I RUSA DOBILI POSLE PENALA STO JE VISE NEGO SRECA I LUTRIJA...

A KAMOLI DA NESO MOGU NA STRANI GDE SE NALAZE ovi navedeni timovi koje je kostur poslao na jednu stranu

sto se tice argentine oni su bili u pocetku dosta opusteni i nepovezani pa se desi otaj bolni poraz od rvata koji ih je kostao prvog mesta i francusku u osmini finala od koje su porazeni sa 4-3 u pristojnoj igri dok su francuzi odvalili rvate bez problema...

e sad, moze samo budala i nerealan covek da govori da rvati nisu dosli do kraja zasluzujuci ogromnoj sreci, dva puta preko penala i to u nikad losijem kosturu...

najveci gubitnici su spanci koji su proti rusa promasili sve sto se ne moze promasiti imali posed lopte 80 -20

ovo su cinjenice a ostalo su brbocanja...

nema tu uvrede, tako je kako je... dobar tim ali daleko od prvih cetri i tada, jer su bolji timovi od njih francuska belgija brazil portugal, a svakako i spanija... argentina i nemacka su bili razocarenje...
Zašto je Hrvatska igrala u tom dijelu kostura? Imala sreće? Šta se bacao novčić pa Hrvatska imala sreće?

Back