Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.266
Gledam starije nove retko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam jesam li ovde ili na zenama preporucila ovaj film
Das Leben der Anderen http://www.imdb.com/title/tt0405094/
Jeste dobio Oskara, al je odlican majke mi![]()
mislim da bi se britanci smrtno uvrijedili kad bi saznali da njihove filmove trpate u evropske![]()
a submarine cu staviti na daunload izgleda zanimljivo
mislim da bi se britanci smrtno uvrijedili kad bi saznali da njihove filmove trpate u evropske![]()
a submarine cu staviti na daunload izgleda zanimljivo

jste kad neka moja drugarica filozofira kako englezi prave najbolje filmove, a samo gleda one visokobudzetne i misli da je jako kul i antiglobalisticki raspolozena
.... i zato sam joj pokrao celokupan jive na pdf-u... ono, sa gomilom inglis reci bez bodera da ih spelujem... lrn from d best...da se pravi razlika izmejdu onih bez i sa para, naravno...ono sto kod mene nekad isprovocira prevrtaj ochiju,ejste kad neka moja drugarica filozofira kako englezi prave najbolje filmove, a samo gleda one visokobudzetne i misli da je jako kul i antiglobalisticki raspolozena
ovo pogledah juche, jos jedan od evropskih filmova u kojima muz tuche zhenu,vots hepening tu mi
...inache volim spansku kinematografiju,jeah.
khm, ono sto mi se svidjelo jeste izbijegavanja demonizacije muza...naravno, ne treba da ga pravda,al ajm so sik and tajrd kad se takvi likovi prikazuju kao komplit monsterovi... njihove akcije definitvno jesu za osudu,ali prilicno je jasno da su to nesigurni i bolesni ljudi....pomalo pateticni... Odlican kraj, nije mi se fotografija dopala, televizijska je mnogo....7/10
kako ova tema skliznu ovako nisko,da mi je znati...
![]()
sjecam se kad mi je bata ovo preporuchio ranih 2000ih...on je bio sav urbani beogradjanin,a ja niko i nish ...tu je slijedila bujica uvreda "pfff,to je film o lezbama,jesi li ti normalan".do dana danasnjeg mi govori da sam homofob...narochito kad se posvadjamo oko jodie foster...on kaze da jeste,ja kazem da niej.
amal je mali gradic u Svedskoj, dje se svi znaju. glavni lik, je najnepopularnija ucenica u skoli i pravi zurku z arodjendan. na nagovor svoje jedine prijateljice, invalidom u kolicima, poziva najpopularniju djevojku u shkoli u koju je potajno zacopana.
Taj dio i nije nesto dobar, premisa filma je onako, i ja sam mislila "o boze, mogu da odgledam melanholiu i tri of lajf i da seintelektualno uzdizem". al film ima neki poseban tempo i duh, neki poseban osjecaj zaostalosti malog grada...a zaostalost malog grada i ljudi u njemu , oni koji se mire sa svojom sudbinom ( odlican lik partygirline sestre) i one koje se bore ( dvije glavne) iz ovih ili iz onih razlgoga...
odlicni dijalozi.tuzan nekako. interesantno, najprofitabilniji svedski film .
9/10

Čovek koji je voleo žene ( L'homme qui aimait les femmes)
http://www.imdb.com/title/tt0076155/
![]()
Priča o tipu koji obožava žene. Živi sam, i stalno se upušta u praćenja, sanjarenja, maštanja, muvanja i stvarne avanture sa ženama. Zabavan i šarmantan film, kao što samo Trifo ume da napravi + francuska zavodnička kultura na delu
(Svaki put kada vidim neki Trifoov film shvatim koliko je Vudi Alen uzeo od njega... a ne sećam se da je u nekom razgovoru to i prijavio)