Evropske vrednosti

nemo tako.nas her dupont sigurno nije dobrovoljno otisao u beli svet.ko i svi drugi .morao je .il mu je otac nesto politicki zabrljao il je on nesto zabrljao il ovde nije imao lebac da jede il vole nov bmw
svako ima razlog sto je tamo i ne verujem da im je bas predobro.sigurno bolje nego ovde ali nisu zadovoljni.fali im ono sto mi ovde imamo napretek.domovina.zato su na forum
A sta tebi u Salzburgu "fali?

Razumeces,razumeces uskoro kad perete klozete za 300€.:rotf:

Ниси ми одговорио. Када ти је толико лепо - шта ћеш који мој на овом пдф да мене убеђујеш како је теби тамо лепо - а ја са уопште не жалим да је мени лоше.

Ту нешто не штима - теби свакако НЕШТО ОЗБИЉНО ФАЛИ ТАМО... иначе би на нас одавно заборавио...

п.с. Нити сам прао нити ћу икада прати клозете... ти то можда прижељкујеш, али узалуд...

Види Дупонт - ти си мени врло чудан лик, тј. ја тебе уопште не разумем. Ти си отишао из Србије у Остерих, ок. теби је тамо лепо ок, из дана у дан ти је све лепше и лепше ок... драго ми је, али не разумем шта ти хоћеш од нас, рецимо од мене - коме је овде лепо и сасвим добро и никада се у животу не бих мењао са тобом. Уопште ми ниси јасан ??? А твоје ангажовање на овом пдф још мање, шта хоћеш да постанемо аустро-угарска... о чему се ради??? Или да напустимо сви Србију па да се придружимо теби и твом начину живота??? Не разумем???

интересантно је колико има наших јевропских клозетара на форуму, цела Аустрија у фазону фудбала а он овде на крсти......................

подсећа ме на онај случај из Италије:D

E to je ono sto nama fali....i zbog toga ja hocu u EU

Rasizam i sovinizam su dosli iz zapadne Evrope u Srbiju, a ne obratno....:whistling:

121.jpg

A iz kog Zapada dodjoše ovi djilkoši?

Ниси ми одговорио. Када ти је толико лепо - шта ћеш који мој на овом пдф да мене убеђујеш како је теби тамо лепо - а ја са уопште не жалим да је мени лоше.

Ту нешто не штима - теби свакако НЕШТО ОЗБИЉНО ФАЛИ ТАМО... иначе би на нас одавно заборавио...

п.с. Нити сам прао нити ћу икада прати клозете... ти то можда прижељкујеш, али узалуд...
њима све фали.........почетак-средина-крај и закључак:twisted:

Praces,praces veruj mi!Kako si u Vojsci prao dzabe kao patriJota,sto sad ne bi prao za pare!

Pa moram da branim moju drzavu "koja mi "lebac daje" kad je polovina ovde pljuje i grdi a nemaju pojma zasto.E "ajde sad ti lepo procitaj ovu temu ispocetka(i sve moje postove) pa ces dobiti odgovor na tvoje glupo pitanje!

Praces,praces veruj mi!Kako si u Vojsci prao dzabe kao patriJota,sto sad ne bi prao za pare!

Не бих да се мешам у твоју јЕвропску струку(како си сам изјавио да си баба-сера)... али ти саветујем да почнеш са неким бизМисом јер они твоји тамо за којима переш гов*а - не само што сер* - него смо видели да обожавају и да једу измет и тако доживљавају "врхунски оргазам"... .:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

он је из аустрије колико је без..блабла..имена из Италије

Evo nesto iz ''srca evropskih vrednosti''.Zaigrala ''mecka'',samo opusteno:lol::whistling:

Više pristalica raspada
PO POSLJEDNJOJ ANKETI O OPSTANKU BELGIJE U FLANDRIJI

Brisel (Beta-AFP) - Prvi put u jednom istraživanju javnog mnjenja, gotovo polovina Flamanaca se izjasnila za raspad Belgije, potvrđujući time da razdor između Flamanaca i Valonaca nikada nije bio veći.
Na pitanje "Želite li da se Belgija raspadne?", 49,7 odsto Flamanaca je potvrdno odgovorilo, dok ih je 45 odsto bilo protiv, a 4,6 nije se izjasnilo, navodi se u istraživanju koje objavljuje list "Het Laste Nojz" koje je sprovedeno na 1.000 ispitanika u Flandriji.
"Da se flamansko javno mnjenje radikalizuje velikom brzinom bilo je jasno još odranije, ali je ovo prvi put da većina Flamanaca nedvosmisleno poručuje da im Belgija više nije potrebna".
U septembru 2007. usredkrize vlade koja nije formirana ni poslije 100 dana od izbora, separatista je u Flandriji bilo 46,1 odsto, dok je većina od 49,6 odsto i dalje bila za jedinstvenu Belgiju.
U Flandriji gdje živi 60 odsto Belgijanaca, na parlamentarnim izborima prošle godine najviše glasova su dobile stranke koje zahtijevaju veću autonomiju za flamansku oblast.

Back