Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Turbo folk je srce Srbije.Turbo folk je sramota Srbije.
Turbo folk je srce Srbije.
Turbo folk je srce Srbije.
Uuuuuu, jeeeeeee. Aj' sad to isto, al' u desetercu.Eh... sve je srce onima koji srce nemaju
Turbo folk je strasni presedan u medjunarodnim odnosima.Turbo folk je nezavisna drzhava sa kojom je potrebno graditi dobrosusedske odnose u cilju laksheg pridruzhivanja Evropskoj Uniji.
taj je kraljina za sve one pedere i mutavcim DSSa ,trebalo ni njega da stave na neku vodecu fumkciju ,mozda se onda ne bi borili za cenzus

Srbija u kojoj deca nece odrastati uz turbofolk

Srbija u kojoj deca nece odrastati uz turbofolk

http://forum.krstarica.com/blog.php?b=2348
kakav si ti ........!!!
valjda u "demokratiji" svi imaju pravo da slušaju ono šta žele?!?!?!![]()
Diktatura ne dozvoljava izbor, nego preuzima sve medije i pustaju ono sto im odgovara. Izbor ne postoji. 20% mladih smatra da je neprihvatljivo slusati stranu muziku. Pametnome dovoljno...
i za mene je neprihvatljivo slušanje nekih "vrsta" strane muzike...
kao naprimjer nekih bolesnih metalaca, što na koncertima pilama režu žive životinje, kupaju se u krvi...itd...
koji promovišu samoubistvo i druge bolesne stvari!!!
koji mjenjaju (mladog) čovjeka, tako da postaje agresivan, dolazi u sukob sa porodicom, itd...itd...

Evo ovako momcino:http://de.wikipedia.org/wiki/Nachbar_in_Not.још ми није јасно како они из дијаспоре са таквим стандардом брину за нас сиромашне овде..................
haha.... jesi li to cuo na TV-u?
Muzika ne napravi normalnog coveka agresivnog. Nemoj da pricas o muzici, ne razumes. Jedna "Metalika", koja je vec matora grupa, je nebo za ove ovce iz city recorda i Granda. Danas imas mnogo bolje hard-rock muzike. Ne bi ti to razumeo. "Probilo bi ti usi", jer se nisi muzicki obrazovao. Iz tog nerazumevanja nastaju predrasude tipa "podstice na agresivnost".

Ma ja pricam uopsteno kako ti stalno pljujes drzavu "sto ti "leba daje"!Kao prvo,moja kritika je bila usmerena na one sto do imbecilnosti podrzavaju politiku
DS-a i njima slicnim a ne pljuvanja po EU(Austrije npr.).Evropske vrednosti,kao takve,
ne postoje.Nabroj mi npr.Austrijske vrednosti?Ako kazes tolerancija,to je univerzalna
vrednost a ne samo Evropska tj. Austrijska vrednost.Za one koji se pozivaju na turbo-folk,
ukljucite MTV.Auto-putevi i Evropska vrednost
Ja ne znam da li vi ovde pricate o etickim ili nekim drugim vrednostima?
Posto je sve izmesano.
Ma ja pricam uopsteno kako ti stalno pljujes drzavu "sto ti "leba daje"!
Ako ti se ne svidja ovde i ako mislis da ce radikali da ti mnogo toga bolje pruze-ti brate kreni odmah danas!
Ne nisam to čuo na TV!
znam iz iskustva sa takvima...
do juče normalna djeca i mladi ljudi, slušajući takvu muziku i udružujući se u grupe, opijaju se po parkovima, POSTAJU NASILNI, a i često dižu ruku na sebe.itd..(ne svi, ali dio njih da)
vjerovatno si kao mali bio "usamljen", roditelji su ti razvedeni ili su na ivici razvoda...majka ti se možda udara, bio si zapostavljen...i u takvoj muzici si našao "nešto"...
....................
ako si se pronašao u ovome...
ako ne,
to su neki od razloga zašto "mladi" slušaju takvu bolesnu stranu muziku!!!![]()

on će možda da krene...
ali ti nećeš nikada, a?!?!?
nego...vrati se da čistiš vnaGo...za svoju "ogromnu" platu, u savršenoj Austriji!
haha.... jesi li to cuo na TV-u?
Muzika ne napravi normalnog coveka agresivnog. Nemoj da pricas o muzici, ne razumes. Jedna "Metalika", koja je vec matora grupa, je nebo za ove ovce iz city recorda i Granda. Danas imas mnogo bolje hard-rock muzike. Ne bi ti to razumeo. "Probilo bi ti usi", jer se nisi muzicki obrazovao. Iz tog nerazumevanja nastaju predrasude tipa "podstice na agresivnost".
Ma ja pricam uopsteno kako ti stalno pljujes drzavu "sto ti "leba daje"!
Ako ti se ne svidja ovde i ako mislis da ce radikali da ti mnogo toga bolje pruze-ti brate kreni odmah danas!