Evropske vrednosti

Turbo folk je sramota Srbije.

dancing_banana.gif

Srbija u kojoj deca nece odrastati uz turbofolk

TRAZIM TE, BEJBE
Objavljeno 14.05.2008. u 16:17, autor: zeksiv
TRAZIM TE, BEJBE

TRAZIM TE, BEJBE

Slusam muziku i trazim sebe,
Trazim a hocu li se naci,
I onda nadjem tebe,bejbe
Pa pokusavam te stici.

Kad sam nasao sebe,
Tad sam izgubio tebe,

Zna li neko koliko sam te trazio
Koliko saa te nalazio, bejbe
Ne, niko to ne moze znati,
To samo ti mozes saznati,bejbe

Nalazim te, trazim te
Volim te, ti mene,bejbe?

Diktatura ne dozvoljava izbor, nego preuzima sve medije i pustaju ono sto im odgovara. Izbor ne postoji. 20% mladih smatra da je neprihvatljivo slusati stranu muziku. Pametnome dovoljno...

i za mene je neprihvatljivo slušanje nekih "vrsta" strane muzike...

kao naprimjer nekih bolesnih metalaca, što na koncertima pilama režu žive životinje, kupaju se u krvi...itd...

koji promovišu samoubistvo i druge bolesne stvari!!!

koji mjenjaju (mladog) čovjeka, tako da postaje agresivan, dolazi u sukob sa porodicom, itd...itd...

i za mene je neprihvatljivo slušanje nekih "vrsta" strane muzike...

kao naprimjer nekih bolesnih metalaca, što na koncertima pilama režu žive životinje, kupaju se u krvi...itd...

koji promovišu samoubistvo i druge bolesne stvari!!!

koji mjenjaju (mladog) čovjeka, tako da postaje agresivan, dolazi u sukob sa porodicom, itd...itd...

haha.... jesi li to cuo na TV-u? :dash:

Muzika ne napravi normalnog coveka agresivnog. Nemoj da pricas o muzici, ne razumes. Jedna "Metalika", koja je vec matora grupa, je nebo za ove ovce iz city recorda i Granda. Danas imas mnogo bolje hard-rock muzike. Ne bi ti to razumeo. "Probilo bi ti usi", jer se nisi muzicki obrazovao. Iz tog nerazumevanja nastaju predrasude tipa "podstice na agresivnost".

Muzika ne napravi normalnog coveka agresivnog. Nemoj da pricas o muzici, ne razumes. Jedna "Metalika", koja je vec matora grupa, je nebo za ove ovce iz city recorda i Granda. Danas imas mnogo bolje hard-rock muzike. Ne bi ti to razumeo. "Probilo bi ti usi", jer se nisi muzicki obrazovao. Iz tog nerazumevanja nastaju predrasude tipa "podstice na agresivnost".

Ne nisam to čuo na TV!

znam iz iskustva sa takvima...

do juče normalna djeca i mladi ljudi, slušajući takvu muziku i udružujući se u grupe, opijaju se po parkovima, POSTAJU NASILNI, a i često dižu ruku na sebe.itd..(ne svi, ali dio njih da)

a ti nemoj da se praviš pametan, jer ti vjerovatno slušaš takvu muziku, radiš bolesne stvari, podržavaš širenje bolesne muzike...

a sada da ti ja kažem zašto:
zato što imaš problema kod kuće, roditelji te nisu naučili osnovnim hrišćanjsim vrijednostima i ponašanju...

vjerovatno si kao mali bio "usamljen", roditelji su ti razvedeni ili su na ivici razvoda...majka ti se možda udara, bio si zapostavljen...i u takvoj muzici si našao "nešto"...
....................
ako si se pronašao u ovome...:whistling:
ako ne,
to su neki od razloga zašto "mladi" slušaju takvu bolesnu stranu muziku!!! :twisted::thumbdown:

Kao prvo,moja kritika je bila usmerena na one sto do imbecilnosti podrzavaju politiku
DS-a i njima slicnim a ne pljuvanja po EU(Austrije npr.).Evropske vrednosti,kao takve,
ne postoje.Nabroj mi npr.Austrijske vrednosti?Ako kazes tolerancija,to je univerzalna
vrednost a ne samo Evropska tj. Austrijska vrednost.Za one koji se pozivaju na turbo-folk,
ukljucite MTV.Auto-putevi i Evropska vrednost:dontunderstand:
Ja ne znam da li vi ovde pricate o etickim ili nekim drugim vrednostima?
Posto je sve izmesano.
Ma ja pricam uopsteno kako ti stalno pljujes drzavu "sto ti "leba daje"!
Ako ti se ne svidja ovde i ako mislis da ce radikali da ti mnogo toga bolje pruze-ti brate kreni odmah danas!

Kad kazes nekom slusam npr. Nightfall - pobednici zajecarske gitarijade 2007, niko za njih nije cuo, a momci stvarno dobro sviraju, al zato kad kazes slusam Semsu a onda svi znaju za nju. Jbte, gde zivimo........

Ne nisam to čuo na TV!

znam iz iskustva sa takvima...

do juče normalna djeca i mladi ljudi, slušajući takvu muziku i udružujući se u grupe, opijaju se po parkovima, POSTAJU NASILNI, a i često dižu ruku na sebe.itd..(ne svi, ali dio njih da)

a ti nemoj da se praviš pametan, jer ti vjerovatno slušaš takvu muziku, radiš bolesne stvari, podržavaš širenje bolesne muzike...

a sada da ti ja kažem zašto:
zato što imaš problema kod kuće, roditelji te nisu naučili osnovnim hrišćanjsim vrijednostima i ponašanju...

vjerovatno si kao mali bio "usamljen", roditelji su ti razvedeni ili su na ivici razvoda...majka ti se možda udara, bio si zapostavljen...i u takvoj muzici si našao "nešto"...
....................
ako si se pronašao u ovome...:whistling:
ako ne,
to su neki od razloga zašto "mladi" slušaju takvu bolesnu stranu muziku!!! :twisted::thumbdown:

Moras da se obrazujes muzicki da bi razumeo muziku. Moras od osnovnih stvari da krenes, neki rok iz 60-ih, 70-ih. Mnogo si propustio gradiva. Daj neku pesmu od koje se "postaje agresivan" :think:

ако ћеш опет оне твоје теорије о фашизму заборави

КИСС -----витезови у служби сатане и остало

свако слуша оно што му се свиђа,не слушам турбо-фолк али правим разлику између турбо-фолка и народне и староградске музике.Ту има разлике.

Али је чињеница да углавном они који слушају треш,метал и остало су једним делом наркомани али та наркоманија нема везе са тим правцем музике,међутим и сами извођачи су наркомани.Курта Комбајн из Нирване на пример или Алис Купер или Ексел Роуз из Ганси-ја и слични.Фред Меркјури је умро као сидаш и наркоман.Нормално ту има ликова и група који су тотални стрејт Ајрон Мејден на пример.Када је у питању Америчка кантри музика она се не може поистовећивати са "нашим" турбо фолком.Класичан представник је Dire Strats не знам какве он везе има са Јашаром?
Сам правац музике не одређује твоје стање и погледе на свет.Колико има садашњих фолк певача који имају факултете а колико има рокера код нас или ових нових хип-хоп група који су тотални "чобани".

Ma ja pricam uopsteno kako ti stalno pljujes drzavu "sto ti "leba daje"!
Ako ti se ne svidja ovde i ako mislis da ce radikali da ti mnogo toga bolje pruze-ti brate kreni odmah danas!

Pronadji JEDAN post u kome sam ja "pljuvao" po Austriji.
Lupas prijatelju.
P.S
Ja sam clan FPÖ ,ali ti verovatno ne razumes sta ja sa tim hocu da kazem?!

Back