FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
A ne! Ovu tačku između 2 i 4 sam podesio da mi bude zarez. Još malo pa imam 2 i po komentara.v.v.ilic:Vidim, pa si ih "uštedeo" 2.481![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne! Ovu tačku između 2 i 4 sam podesio da mi bude zarez. Još malo pa imam 2 i po komentara.v.v.ilic:Vidim, pa si ih "uštedeo" 2.481![]()
Ma bravo, samo tako momak! Ta vrlina može imati široku primjenu!FLUID:A ne! Ja štedim na komentarima. Ne trošim ih mnogo. Sve kažem u jednom dahu. :-D
Izvini momak, da li hoćeš da budeš BANOVAN u roku od 24 sata?Rainbow Six:Ma bravo, samo tako momak! Ta vrlina može imati široku primjenu!
Izvini, a jel' isto tako pu*iš u jednom dahu???
![]()
![]()
![]()
Uh al' se neko naložio!FLUID:Izvini momak, da li hoćeš da budeš BANOVAN u roku od 24 sata?
Posle toga idu pripreme za novi pokušaj ulaska u Evropu. :wink: Biće medjunarodnih prijateljskih utakmica. Gostovaće nam Željo, Zeta, Lovćen, Arsenal (Tivat) Kamen, Belupo, Rabotnički i ostali renomirani evropski timovi.FLUID:Ova tema ima da traje još dve nedelje. Jer posle toga više nećemo, kao Srbija, imati predstavnika u evropskim takmičenjima. Ostalo je 1-0 za Makabi.
Okser i Rendžers igrali nerešeno 2-2.
На питање коме ће дати шансу да брани против Ренџерса Јешић је помало љутито одговорио:
– Једном од двојице голмана.