Korner zastavica
Ističe se
- Poruka
- 2.364
A koji nas tim sada igra evropske utakmice? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Korner zastavica:A koji nas tim sada igra evropske utakmice?![]()
v.v.ilic:Kada bi Crvena Zvezda imala onako dobre fudbalere kao što ima navijače bila bi prvak sveta.
A Grobari ne skandiraju: Kosovo je naše?Elvin:zvezdini navijači su...
kojem mozgu uopšte pada na pamet da trpa politiku na stadion? :?
retardi...
garant je kastilju, ailtonu, onom manjem brazilcu i bugarinu proključala junačka krv predaka, kad su videli koreografiju...
Toooo ilicu Srbendo!!!!!! Ne može tebi hladna Češka ništa!!!!v.v.ilic:A Grobari ne skandiraju: Kosovo je naše?
Ja sam jedva umeo da hodam kada sam išao ulicama Beograda i vikao:"Trst je naš" a nisam imao pojma šta je to Trst, da li se grize ili još uvek sisa.![]()
Misliš da svi na stadionu znaju zašto se to skandira i zbog čega taj transparent šeta Evropom? Ja sam ga video u Libercu i srce mi je zaigralo. Odmah sam bio jači za duplo. Ned'o Bog da je neko pored mene nešto prokomentarisao.
v.v.ilic:A Grobari ne skandiraju: Kosovo je naše?
Ja sam jedva umeo da hodam kada sam išao ulicama Beograda i vikao:"Trst je naš" a nisam imao pojma šta je to Trst, da li se grize ili još uvek sisa. Misliš da svi na stadionu znaju zašto se to skandira i zbog čega taj transparent šeta Evropom? Ja sam ga video u Libercu i srce mi je zaigralo. Odmah sam bio jači za duplo. Ned'o Bog da je neko pored mene nešto prokomentarisao.
Blago zemlji koja ima tim sa takvim navijačima....Elvin:ne znam šta skandiraju. ne idem na utakmice partizana od kad je bitnije šta se dešava na tribinama, nego na terenu...
tebi je ok, da na najvažnijoj utakmici za zvezdu ove sezone, navijači ‚‚brane" kosovo, umesto da navijaju za klub? blago klubu sa takvim navijačima....
1. Oni su radili i jedno i drugo. Zašto ovo drugo negiraš? Pročitao si izjavu Lavičke.Elvin:ne znam šta skandiraju. ne idem na utakmice partizana od kad je bitnije šta se dešava na tribinama, nego na terenu...
tebi je ok, da na najvažnijoj utakmici za zvezdu ove sezone, 1.navijači ‚‚brane" kosovo, umesto da navijaju za klub?....2 blago klubu sa takvim navijačima....
ja ti lepo kažem da je idiotski mešati politiku u sport...ako im se mitinguje nek najave skup i ižive se, nema potrebe da zloupotrebljavaju sportski događaj...v.v.ilic:1. Oni su radili i jedno i drugo. Zašto ovo drugo negiraš? Pročitao si izjavu Lavičke.
:grin:south:..i neko da izbaci politiku sa stadiona :shock:
evo jednog simpaticnog apoliticnog mladica..
![]()
v.v.ilic:@
south
A ti nisi pevao: "Pioniri maleni", "Druže Tito mi ti se kunemo" ?![]()
![]()
![]()
Ja sam pitao za tebe ne za njega. :wink:south:ovaj na slici mi ne izgleda kao pionir![]()
vise kao punoletan![]()
Sherlock:Crvena Zvezda je simbol srpstva