- Poruka
- 5.431
Pa grupa F i Partizanova su tu negde ,ove ostale su ili malo ili mnooogo jace
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FLUID:Protiv Milana i Slovana ne uzmu niti jedan pišljivi bod
FLUID:Protiv Milana i Slovana ne uzmu niti jedan pišljivi bod, a onda nama pričaju o komediji i o tome koliko je ko lak ili težak protivnik. I koliko će ko da nas pobedi.
Stvarno je ovde postala situacija tragi-komična.
FLUID:Ali pročitaj postove pa ćeš uočiti očigledno omalovažavanje.
Ako omalovažavaš nečiji trenutni uspeh, a ti nisi postigao ni to onda razmisli kakav si ti.
68Charger440+6:Milan sam je jaci nego svi ti vasi protivnici zajedno. A nije ni Slovan daleko.
Ja mislim da si ti veoma objektivan. Fali ti još samo komentar kako to da evropska navala Partizana toj trećeligaškoj odbrani nije mogla da da gol. A kako si ti to gledao Zvezdinu utakmicu u Libercu? Na TV, reportažu, golove ili šta? Čije to konstatacije uzimaš kao svoje? Ili si možda bio u Libercu (ne Liberecu kako pišeš) medju Delijama?Haller:Nije slovan bio toliko dobar koliko ste vi bili katastrofalni. Utakmica u libereceu bila je jedna od najlosijih predstava nekog naseg kluba u evropi od kad ih gledam. Stvarno ne zelim da vredjam niti provociram ali odbrana vam je bila treceligaska.
Haller:Nije slovan bio toliko dobar koliko ste vi bili katastrofalni. Utakmica u libereceu bila je jedna od najlosijih predstava nekog naseg kluba u evropi od kad ih gledam. Stvarno ne zelim da vredjam niti provociram ali odbrana vam je bila treceligaska.
Haller:Nije slovan bio toliko dobar koliko ste vi bili katastrofalni. Utakmica u libereceu bila je jedna od najlosijih predstava nekog naseg kluba u evropi od kad ih gledam.
FLUID:Ako omalovažavaš nečiji trenutni uspeh, a ti nisi postigao ni to onda razmisli kakav si ti.
ZzZzZz:Ma idi bre..
Pored onolikih vasih petardi i blamaza tebi je nasa utakmica protiv Slovana najlosija predstava nekog naseg kluba u Evropi!
v.v.ilic:Ja mislim da si ti veoma objektivan. Fali ti još samo komentar kako to da evropska navala Partizana toj trećeligaškoj odbrani nije mogla da da gol. A kako si ti to gledao Zvezdinu utakmicu u Libercu? Na TV, reportažu, golove ili šta? Čije to konstatacije uzimaš kao svoje? Ili si možda bio u Libercu (ne Liberecu kako pišeš) medju Delijama?
Mora da si pratio vrlo pažljivo. Ja ti pričam o tome da sam je ja gledao uživo i da se meni nimalo nije činilo da je Zvezda igrala tako očajno kako ti, tako veliki fudbalski stručnjak, pričaš. Mora da je skorašnji Derbi Zvezda-Partizan tebi bio po ukusu. Ili skorašnja utakmica Mladost-Partizan. Ti si sigurno gledao TV ali prenos nisi.Haller:I o cemu ti koji k. govoris? Gledao sam TV prenos i bacio sat i po vremena svoga zivota
Ne radi se ovde o tome. Nego, non-stop kad se pomene Partizanov doprinos našem fudbalu u ovim poslednjim godinama, koji je sada i jedino merilo u Evropi, neko odmah krene istorijsku priču osvajanja 1991. Pa dokle bre više? Kao da sam došao na forum nekog vrtića gde klinci razmenjuj mišljenja. Jedan klinac kaže npr.: "Moj tata je postavio rekord na 100m!", a drugi će klinac na to: "Jeste, ali moj tata je jači od tvog!".v.v.ilic:Negirati istoriju i to ovu fudbalsku koju pišu samo rezultati a ne političari, Fluid izvini, ravno je demagogiji. Ti negiraš Zvezdinu 91. Negiraš li time samo nju ili sve one koji su osvajali tu titulu: Real Madrid, Bajern, Ajax, Juventus, Milan.............Steaua. Da li i njihovi uspesi danas nisu važni? Da li po tebi prošlogoišnja lepotica više nije lepa jer je došla druga?