Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da bi grobarima odgovarala ovakva grupa:

Panatinaikos (truba ove sezone)
Rendzers (takodje nista posebno)
Grashopers ili Dinamo B.
Waregem

Grobari,najbitnije vam je da izbegnete ovaj Totenhem...oni ako padnu kao 5. clan grupe,onda vam je sve do qrca.
Ovaj 5. sesir je MNOGO zajeban!!! Braga,Totenhem, Ajntraht

FLUID:
Evo da se vidi i ovde. Da se zna ko je ko.

547_0.jpg

JEDAN JE ALBERT KAPITEN!!! :p :) :p

E bas si njega nasao.Decko je kreten praznoglavi.Posle one izjave da bi se odrekao dece zbog Partizana njega gledam samo kao kretena.To moze samo totalni idiot da izjavi.

FLUID:
Kad je Groningen dao gol komentator je hteo da svrši od uzbuđenja i dranja. :x
Viknuo je "... i 1:0 za Groningen...".
Budala.

Pa ne znam da li si gledao (pustali na rts-u) kada su igrali argentina-nemacka na SP i kada su svabe dale gol argentinski komentator je 5 min. vikao goool! kao da su ga argentinci dali.
Ali mora se priznati da i nije neki komentator ovaj sa avale.Moze komotno da se prikljuci onim slepcima sa RTS-a.

Vidim, niko od Grobara ne želi u grupi Mladu Boleslav. :wink: Oni su još jači od Slovana. Tukli su ih u Libercu 2:0 a prvi su na tabeli, do duše sa istim brojem bodova kao i Slovan, ali sa boljom gol razlikom.. Voleo bih da Grobari izvuku M. B. da mogu da idem na utakmicu. Slovan neće izvući jer su u istom šeširu.
Hajde, da vidimo i taj utorak.:lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
Vidim, niko od grobara ne želi u grupi Mladu Boleslav. :wink: Oni su još jači od Slovana. Tukli su ih u Libercu 2:0 a prvi su na tabeli, do duše sa istim brojem bodova kao i Slovan, ali sa boljom gol razlikom.. Voleo bih da Grobari izvuku M. B. da mogu da idem na utakmicu. Slovan neće izvući jer su u istom šeširu.
Hajde, da vidimo i taj utorak.:lol: :lol: :lol:

a kvota na slova 4.00 :shock:
em smo prosli,em sam malo povratio one one pare :lol:
a te m.bolesne stvarno treba izbegavati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back