Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da je bilo obrnuto, dobili bi ban za ovu godinu i naredne 3 bi morali da igramo u Madjarskoj.
Nema sta. Berluskoni je Berluskoni i tu nema sta da se doda. I kao sto sam rekao. JA zelim i nadam se u Zvezdinu pobedu ali mislim da je Milanu karta za oporavak LS i zato ce Berluskoni uraditi sve da Milan prodje.

Pa bas i ne verujem da ce Berluskoni moci mnogo toga da uradi osim da bude na tribinama i da moli boga da pobede.Nema tog novca koji bi Zvezda uzela da izgubi......
A osim toga,Milan je potpuno nespreman,nije trenirao,dok mi igramo u najvece,a i najverovatnije nas potcenjuju,a znamo sta se takvima desava....... :lol:

@
vlada_susa
Onda imaš slabo pamćenje. Je se sećam kada je kući izgubio od Venecije 1:0. On bio prvi a Venecija poslednja, na ispadanje. Osveži pamćenje a sutra gledaj TV prenos.
anger.gif

Ljudi i Zvezda je gubila od koje kakvih shabana u nashoj ligi,pa nista.
Ne zavaravajte se.
Naravno da se mi koji navijamo za Zvezdu nadamo. Glupo je ne nadati se. Cemu onda navijanje. Ali kopati sad po istroji milana od pre 5-6 godina,od koga je izgubio,igrao neresheno...bla bla bla...ma to su gluposti.
Svaki tim Serije A moze bez vecih problema u punoj formi da bije i Zvezdu i Partizana. I kraj price.
Sve sto treba je da ginu na terenu sutra vece.
Ako igrate protiv Milana,pa jos na San Siru,onda igrate za SLAVU !!!
Slava je na San Siru idite i uzmite je! Sa stitom ili na njemu!

:D:D:D

Dobro igra OFKa...mada ne umeju da izvuku kontru. Ustvari nijedan nas tim ne zna da istrici kontru,jos od Zvezdinog tima iz 91.
Bilo je dosta greshaka na obe strane,a OFKA je mogla u drugio poluvremenu da ih razbije na kontre,ali nema ko.
Inace ovako poziciona igra dosta dobra...posebno sto je za ofk-u igralo nekoliko tinejdzera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back