Evropske kvalifikacije za SP 2026.

Da li će se Srbija kvalifikovati?

• DA

glasova: 4 44,4%
  • NE

glasova: 5 55,6%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
Румунски промашаји одлучили и глупост играча који је провео два минута на терену, БиХ нема шансе у Бечу ако буде 11 на 11 али и бараж је успех

Bosna nekom čudom može dobit Austriju. Ipak Austrija nije Francuska ili Engleska. Iako je Austrija puno jača od Bosne koja je užasno slaba, može se dogodit neki loš dan Austrijanaca. Da se ispromašuju i uđe neki Džekin krumpir i BiH ode na SP. U baražu Bosna nema nikakve šanse, jer bi morali dobit dvije reprezentacije koje su puno jače od njih.

Nadam se da će biti baš invazija BiH navijača. Popularnih Fanaticosa. I nadam se da će u negdje 28. minuti biti 4:0 za Austriju. Onda u baražu odmah zidarska, da se ne nadaju previše. Bili su na SP prije 11 godina, rano im je još. Za jedno 30 godina možda.
Austrija je kesa od kluba. SP će videti kao prvi ako bude sreće samo zbog lake grupe. Sreća loša Rumunija koja je pokazala u Bukureštu proslog meseca da je bolja pobedom od 1 0.

Austrija je kesa od kluba. SP će videti kao prvi ako bude sreće samo zbog lake grupe. Sreća loša Rumunija koja je pokazala u Bukureštu proslog meseca da je bolja pobedom od 1 0.
Ja sam samo napisao lemu se ja nadam. I predomislio sam se. Želim da BiH povede 1:0, da Austrija dobije crveni, i onda da negdje u 98. minuti Austrija izjednači. Da bude kriva i UEFA, i sudac, i Pjanke, i Đekson, i Barbarez, i Zrinjski, i Borac, i Alen Halilović, i Amar Osim čiji je pas brz.

Bosna nekom čudom može dobit Austriju.
може ако буде имала играча више или ако издржи 0-0 па пред крај избори, пенал, неки прекид или контру, Аустрија није Румунија да се испромашује, е сад наравно да има БиХ неке шансе за победу али у игри 11 на 11 оне не прелазе 10-20% по мени да има треба реми то би била друга ствар...

Slazem se,mi smo u nezapamcena kriza:(
шта се дешава у савезу, лига вам није много јака али није толико ни слаба додуше за Лудогорец играју углавном странци, не знам какво је стање у другим клубовима, и какво вам је стање са играчима који играју ван бугарске лиге, али 0 бодова је срамота недопустиво! па зато питам шта се дешава на ширем плану око репрезентације па је дошло до овога да завршите квалификације са 0 бодова и овом гол разликом

Bugari su propali kao muda kroz pocepane gaće, a bili su prije odlični. Tamo početkom devedesetih.
учестовали само на СП 94 и 98 и н ЕП 96 пре тридесет и кусур година, нису видели ни СП ни ЕП не може се рећи да су били одлични, свв је то много много давно и 94, 96 и 98.... у 21. веку нису били ни наједном ни СП ни ЕП, СП је било 7 а ЕП 8 пута дакле пропустили су квалификационих циклуса а да нису били ни близу пласмана са СП и ЕП, баш лоше и много дуго времена то лоше траје...

Poslednja izmena:
Igraju 4-5 Hrvata i Mamic u Sarajevu. Drzite pod sapom bh fudbal.
пусти Сарајево колико Хрвата и Срба игра у репрезентацији БиХ могу стати на прсте једне руке, Хрвата нешто и има у задње време из западне Херцеговине, јер су их одбили у ХНС-у обзиром да их има 500 000 само у БиХ то и није лоше, у процентима од Срба тренутно само Гојко Цимирот из Требиња али и ти Храти што сам играју 80% њих је хтело за Хрватску да игра

Крећемо данашњи програм! коначни обрачун у Будимпешти, Мађари против Јужних Ираца, пренос на Арена Премиум 1

1763300551393.png

шта се дешава у савезу, лига вам није много јака али није толико ни слаба додуше за Лудогорец играју углавном странци, не знам какво је стање у другим клубовима, и какво вам је стање са играчима који играју ван бугарске лиге, али 0 бодова је срамота недопустиво! па зато питам шта се дешава на ширем плану око репрезентације па је дошло до овога да завршите квалификације са 0 бодова и овом гол разликом
Pad kvaliteta.
Po klubovima ne se radi ispravno sa mladih fudbalera,oni nisu spremni fizicki,tehnicki i takticki.
Klubovi koriste pre svega strani fudbaleri.

пусти Сарајево колико Хрвата и Срба игра у репрезентацији БиХ могу стати на прсте једне руке, Хрвата нешто и има у задње време из западне Херцеговине, јер су их одбили у ХНС-у обзиром да их има 500 000 само у БиХ то и није лоше, у процентима од Срба тренутно само Гојко Цимирот из Требиња али и ти Храти што сам играју 80% њих је хтело за Хрватску да игра
Ne treba zaboraviti Dodikovog sestrica Zeljkovica. Zar i Srbi koji ne mogu da igraju za Srbiju igraju naposletku za BiH?

Тако је браћо Ирци !!!
Тако се бори за своју земљу бре.
Појма о фудбалу немају
али су погинули на терену и утрпаше га Мађарима у пето минуту надокнаде за победу
а Мађари водили 2-0...

Снимак сад треба нашим манекенима пуштати сваки дан...

Ne treba zaboraviti Dodikovog sestrica Zeljkovica. Zar i Srbi koji ne mogu da igraju za Srbiju igraju naposletku za BiH?
Врањеш никад није хтео да игра за Србију, за Радета Крунића такође изабрао (БиХ) он је без дилеме имао квалитет и место у Србији, просто човек није хтео

Тако је браћо Ирци !!!
Тако се бори за своју земљу бре.
Појма о фудбалу немају
али су погинули на терену и утрпаше га Мађарима у пето минуту надокнаде за победу
а Мађари водили 2-0...

Снимак сад треба нашим манекенима пуштати сваки дан...
одличан меч Мађари победили сами себе,да је Мађарска одиграла 50% као прво полувреме Ирци не би прдули али свака им част

Back