Evropska komisija uvrstila projekat Jadar među projekte od strateškog značaja za EU

Dе Sisti

Stara legenda
Poruka
88.833
Nema zime.

images

Славље за ћаке 1и2

ЕУ нема пут нејма аљтернативу 🇪🇺🇪🇺🇪🇺

Pogledajte prilog 1737804
Види, Руси уништавају Банат оваквом екстракцијом нафте, исто као што Кинези уништавају источну Србију

Елем, како неки пројекат доспева на листу ЕУ за пројекат од стратешког значаја ван ЕУ?

Тако што за то аплицира земља у којој би се пројекат извео.

Дакле, Србија под вођством А.Ф.Вучића је ПОДНЕЛА ПРИЈАВУ да се пројекат ЈАДАР нађе на тој листи.
Тј. Вучићева Србија је ТРАЖИЛА да се то учини.

eto

A ti si i dalje si za EU koja zeli da nas potruje
Трују твоји Руси, али и Кинези.

А за овај пројекат, твој Вучић је аплицирао и то у периоду
The call is open from 23 May 2024, 14:00 (CEST). The first cut-off date is on 22 August 2024, 12:00 (CEST). Applications should be prepared following the instructions provided on the online application form

https://single-market-economy.ec.eu...-projects-under-critical-raw-materials-act_en

Зашто браниш Александра Вучића који хоће да литијумом уништава Србију?
Који је то интерес?

Види, Руси уништавају Банат оваквом екстракцијом нафте, исто као што Кинези уништавају источну Србију
Ви'ш, отворил0 си тему ЕУ-Мачва

Први коментар, а већ верглаш о русокинезима ... 🫵
и други
biglaughh.gif

Славље за ћаке 1и2

ЕУ нема пут нејма аљтернативу 🇪🇺🇪🇺🇪🇺

Трују твоји Руси, али и Кинези.

А за овај пројекат, твој Вучић је аплицирао и то у периоду
The call is open from 23 May 2024, 14:00 (CEST). The first cut-off date is on 22 August 2024, 12:00 (CEST). Applications should be prepared following the instructions provided on the online application form

https://single-market-economy.ec.eu...-projects-under-critical-raw-materials-act_en

Зашто браниш Александра Вучића који хоће да литијумом уништава Србију?
Који је то интерес?

ne branim ja sam protiv vucica i litijuma samo kapiram za razliku od tebe da je vucic za to sto to gura zapad tj EU a ne obratno

On je njjihova marioneta i izvrsilac radova a ne obratno

Vucic je EU projekat

ne branim ja sam protiv vucica
Ниси против Вучића.
Активно га браниш.
А он ради све на томе да почне литијумско уништавање Србије, заједно са већ тровањем по Банату и Источној Србији

Ниси против Вучића.
Активно га браниш.
А он ради све на томе да почне литијумско уништавање Србије, заједно са већ тровањем по Банату и Источној Србији

ja ti krstim a ti prdis?

Da bi sprecio kopanje litijuma neophodno je da na vlast dodju ljudi koji nisu na uzici zapada i EU

A ovi blokaderi prozapadna opozicija to jesu

Tako da ako skinemo Vucica a dovedemo njih dzabe smo krecili

Треба само погледати листу тема које отворио од Надстрешнице, било под тим или клон налозима.
И све ће бити јасно

bicikliraj do strazbura i nastavi da trcis do Brisela :lol:

To ce da pomogne 100%

Onda ce EU projekat Jadar da gurne na prvo mesto na listi prioriteta

Back