Evropska komisija: Duboko smo zabrinuti zbog Marije Vasić, uslovi pritvora da budu u skladu sa osnovnim pravima

Mila je kidnula a Dinko nije bio na tom sastanku.

Ali kapiram....
Dinko i Mila su udba, Mila je snimala krišom pa je udba prebacila preko grane posle.

Ali čija je onda Vasić?
Ona je nešto pričala o vojsci i tako to..
KOS? :)
Ничија, зато је у затвору ;)

Znači Maru teroristu sleduju valjušci nasuvo? Pridruži joj se
:lol:
Гледај прика, уводи се вербални деликт као у доба титоизма, а са друге стране се један Весић пушта на слободу након пице у затвору у којем је провео неколико дана. Нема смисла. Да ли се ја слажем са идејама Динка, Миле, Недима и екипе, друга је ствар.

Гледај прика, уводи се вербални деликт као у доба титоизма, а са друге стране се један Весић пушта на слободу након пице у затвору у којем је провео неколико дана. Нема смисла. Да ли се ја слажем са идејама Динка, Миле, Недима и екипе, друга је ствар.
Pa onda ne vidim problem jer ni ja nisam za vesića . Naravno da nema smisla sve ovo.

Arhiv javnih skupova izneo procenu broja prisutnih na protestu podrške Mariji Vasić ispred CZ-a​

Danas Onlinedanas 21:33
Arhiv javnih skupova izneo procenu broja prisutnih na protestu podrške Mariji Vasić ispred CZ-a 1
Foto: Screenshot/Facebook/Arhiv javnih skupova
Arhiv javnih skupova,.... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Кад су Ђинђића убили, преко 12 хиљада људи било ухапшено, без оптужнице и разлога, месецима држани у најгорим условима, нико везе с атентатом није имао. Грађанерија се не буни.

Ухапсе неку страну шпијунку и мрзитељку и њених пет дилбера, ови кукају ко да су их Турци после буне утамничили.

Back