Evroprajd NIJE otkazan, i neće ni biti otkazan!

Ako ih ima i 3~4% imaju neka svoja prava na taj dan. Kao i sto ovi sto su porodicno setali imaju prava da iskazu svoj stav. Kao sto vidite LGBT populacija im nije osporila to pravo i nisu se oglasavali. Kao rodjen u ovom gradu podrzavam pravo LGBTpopulaciji da proslave svoj dan., Ipak su oni znacajno zaduzili civilizaciju, Aleksandar Makedonski ,Leonardo da Vinchi,Mikelandjelo,Gandi ,Chajkovski kod nas prof Srejovic ,Jovan Cirilov .i mnogi drugi.

Niko ne žele da gologuzane da gleda, a još manje da usvajaju decu i šetkaju se po vrtićima!
što vam toliko stalo da gledamo vaše gole guzice?

Niko ne žele da gologuzane da gleda, a još manje da usvajaju decu i šetkaju se po vrtićima!
što vam toliko stalo da gledamo vaše gole guzice?
Pazi ni je ne zelim da gledam smradikale pa ko me pita? Cak pustaju i ratne zlocince na nacionalnoj frekvenciji.Nisu nikoga ubili ,nisu nista ukrali,ako smo zemlja sa jednakim pravima za sve zakon ce ih zastititi. Niko ne proziva onog celavog pedofila iz Jagodine ,eno ga na TV ,to je problem nisu ovi sa prajda.
Kao vecina ,kao gradjani metropole BGDa necemo nikome nista braniti u ovom gradu nikada ako je u skladu sa zakonom. Ja bih zabranio turbofolk ali kazu mi drugari imaju pravo da pevaju sta hoce ok postujemo kao u ove sa prahda.

Pazi ni je ne zelim da gledam smradikale pa ko me pita? Cak pustaju i ratne zlocince na nacionalnoj frekvenciji.Nisu nikoga ubili ,nisu nista ukrali,ako smo zemlja sa jednakim pravima za sve zakon ce ih zastititi. Niko ne proziva onog celavog pedofila iz Jagodine ,eno ga na TV ,to je problem nisu ovi sa prajda.
Kao vecina ,kao gradjani metropole BGDa necemo nikome nista braniti u ovom gradu nikada ako je u skladu sa zakonom. Ja bih zabranio turbofolk ali kazu mi drugari imaju pravo da pevaju sta hoce ok postujemo kao u ove sa prahda.
Nije tu samo ćelavi kriv, same dolaze, dolazile bi i da je neko drugi na njegovom mestu.

LGBT populacija čini 10 % ukupne populacijue u Beogradu a podržava ih bar još 60% sugrađana....25 posto nemaju misljenja o tome tako da bi bila zona sumraka da se posluša 5% nazadnih drekavaca.i otkaze pride.
A kakve to veze ima sa temom koja kaze da je Vucic preko svog kerbera Dragana J. Vucicevica slagao narod da je otkazana kad nije?

Najlazljivija vlast ikada.

A kakve to veze ima sa temom koja kaze da je Vucic preko svog kerbera Dragana J. Vucicevica slagao narod da je otkazana kad nije?

Najlazljivija vlast ikada.
SNS je partja catch all ,uhvati sve sto mozes. Pa ako ih ima i samo 5% u populaciji to ti je 350 000 glasova.u Srbiji a 100 000 u Bgd. Nece ih se odreci tako lako a mislim da su masovno glasai za SNS i zbog Ane Brnabic i jos mnogih iz te stranke.

Negde sam pročitao da se plaća ulaz na paradu srama, ako to nije dokaz da je to samo radi para onda ne znam stvarno. A usput ne znam kakva je to borba za prava, ako je apsolutna većina protiv, verujem da je jedno 80% populacije Srbije protiv. Čak i na svetskom nivou verujem da je bar 60-70% protiv. U Srbiji to samo izaziva nerede.
Negde sam procitao....

Back