Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Samo ne znam kakve pare nabijaju u praznim i polupraznim halama...
Kad igraju Uniks i Efes cuje se skripa patika i to bukvalno, a sinoc nije doslo ni pola Blaugrane da vidi kosarkasko cudo iz Zeleznika.
Normalno da nisu dosli, jer je Barselona ispusila i nema sanse da prodje dalje...to nije nista cudno.
Nabijaju se pare preko TV prenosa, sponzora itd. Ne brini ti za njih...poluprazne hale nisu problem nikakav.
Citav sport generalno je otisao u k*rac....ja ih muzem na kladzi koliko mogu, daleko od toga da se lozim da se tu radi o tome ko je bolji, takmicarski duh itd. To je umrlo sve odavno. Uhvatim se nekad da sam ovca...kad igramo sa garaganima i sl., ali normalan covek ne bi trebao taj citav cirkus vise da prati. Brutalna realnost!

To se vidi po postovima pojedinih. Što se tiče nas sami smo sebi krivi. Znao sam da će Daruša dobiti Galatasaraj. I da će ih gurati zbog sponzorstva. Jednostavno samo smo trebali dobiti utakmicu koju smo imali u rukama. Nismo i sad bi bilo smiješno vaditi se na bilo koga.
 To se vidi po postovima pojedinih. Što se tiče nas sami smo sebi krivi. Znao sam da će Daruša dobiti Galatasaraj. I da će ih gurati zbog sponzorstva. Jednostavno samo smo trebali dobiti utakmicu koju smo imali u rukama. Nismo i sad bi bilo smiješno vaditi se na bilo koga.