Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ccccccccccc.jpg

Imati srece..........E, ovo se zove bas imati srece.........Pao na poluvremenu preko 20 razlike, a Efes do pred kraj u dvocifrenom minusu...
Oprastao se od tiketa dva puta.

A ovaj je posebno zasladio dobitak..........Takodje sa Cedevitom.........

errrrrrrrr.jpg

:whistling::whistling:

Obradovic veceras:

Ce-fCI8WwAAgWZX.jpg

Inace ovo je neko 100% doradjivao naknadno, ali svakako sam se prenerazio gledajuci ga na snimku, i to je bilo fascinantno.

Veceras grize ko lud, a nekad je redovno pustao. :mrgreen:

Neko se bavio matematikom u vezi plasmana:
http://lobsport.weebly.com/kosarka/matematika-u-grupi-f

Po ovome, najbolje sanse za prolaz imaju Barsa (gostovanje Zalgirisu) i Real (cekaju Himki). Himki ima tezak zadatak da pobedi Real u Madridu, a Olimpijakos i Brose ne zavise uopste od svojih rezultata.

Tako dobijamo parove:
FBU-RMA, LOK-BAR, LBO-PAO, CSK-CZT, gde sam samo po kao nekim sansama odredio da ce CSKA biti prvi u svojoj grupi, iako uopste nije nerealno da Laboral dobije Brose a oni puknu od Olimpijakosa.

Bertans. :worth: A ni onaj garavi Madjar Hanga nije normalan, ko na federima.

Seksi-guza Miler se unosi u facu jbnom Milku Bjelici. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Laboral ili sto je jos tragicnije Pao na F4.:roll:

Taukeramika je ipak tim koji nesto znaci u novijoj kosarkaskoj Evropi, a ako su rame uz rame sa CSKA u grupi u kojoj su smesteni otprilike svi relevantni favoriti ove sezone minus Fenjer, zasluzili su da idu.

Sad, sto su neki favoriti ispali jos u prvoj fazi, i sto velika vecina igra sareno i promenljivo.... pa, to je ova sezona.

Zadnje kolo u grupi F ce biti sou.... Real ceka Himki, tukao ih Real u gostima 11 razlike, opusteno.
Olimpijakos ceka CSKA....voleo bih da Ruse ne boli patka i da iznabadaju ciganiju.
Barselona bi morala tuci Zalgiris u gostima ali ko ce znati...
Brose kod kuce protiv Laboral Vitorije.

Samo ne PAO sa njihovom kosarkom Zvezde za bogate... o-ruk kosarka, al malo zategni kad prigusti, kad promasis tim ti kupi jos 3,4 igraca...

Nadam se da ce LBO da ih otrese, zasluzili su igrama tokom sezone, ali jbg, u plej-ofu ce da pobedi ko bude bio cvrsci, a ne igrao leprsavije.

Nece ni Fenjeru biti nimalo lako... Jeste da ovaj Real igra ono... pa, lako ih je razbiti osim kod njihove kuce, jer odbranu ne igraju. Ali ipak, Real je Real, u plej-ofu, bez Veselog.

Poslednja izmena:
Šved je stvarno pokazao zašto je najplaćeniji igrač EL. Onako sramotnu partiju odavno nisam video. Jadno i bedno...
A Ivanovića kad vidiš ne znaš da li da se smeješ ili da plačeš.
S druge strane, Real je pokidao.

Ja cekao na tiketima h2 +9,5 ili vise od 169,5 za prilicno novaca.........I ni jedno ni drugo.......Posle 90+ na poluvremenu drugo poluvreme 50 poena.:dash:

Ivanovic: Zadnja cetvrtina, biti ili ne biti, njemu na parketu Vjalcev sutira dve trojke.............!!!!!!!!!!!:dash::dash::dash:

Zvezda-CSKA- po meni serija koja ce trajati ili tri ili svih pet meceva.
Sansa Zvezde moze biti prvi mec, da se nekom ludackom odbranom zaustave De Kolo i Teodosic, a da u napadu neko "poludi".
Zaustaviti ovu dvojicu moza i nije nemoguce, obzirom da mi se cini da Zvedza ima, kao mislim nijedna ekipa u TOP8 odlicne rotaciji na tim mestima u odbrani, jer u tom segmentu sem Gudurica niko nije los, a i Simonovic i Dangubic mogu to da pokriju
Teodosica cak vise pustiti da divlja i ispucava se, spreciti asistenciju, jer ce on kad tad sve dobro na terenu prosuti.
Problem Zvezde je sto ako hoce da pobede CSKA moraqju da daju bar 80 poena u mecu......Da bi to dali mora nekome da se otkaci a da svi drugi budu solidni.
Real-Fenerbahce- po meni potpuno neizvestan par, a obzirom na odsustvo Veselog, ja bih dao prednost Realu.
Jesu igrali kriminalno tokom sezone, ali vratio se Rudi, na bekovima su veoma jaki na obe strane terena, pod kosem jos vise.....Veliki plus Fenera je Datome, ali ako Rudi Fernandez bude u formi, ni tog plusa vise nema.

Meni licno kosarkaski najzanimljivije ce biti cetvrtfinale Lokomotiva-Barselona.......Tu ce biti taktike na pretek, i bice uzivanje posmatrati to nametanje taktike drugom timu.

Tu će biti 3-0. Nije CSKA boranija.
Nego čuo sam da Zvezda ima 700 karata za večerašnji meč u Zagrebu i da su već stigle Delije tamo. Ne znam hoće li ih pustiti u halu. Zagrebčani kažu da neće ali ovi imaju karte...?

Poslednja izmena:
Covicevi fakultetski obrazovani momci opet luduju, posle ako se nadje neka budala da ih izbode, opet ce drugi biti krivi.
Garant idu samo da udaraju kontru na onu debilanu Cedevite da ce da daju pare za vukovarski toranj. Covke naprzio.

Tu će biti 3-0. Nije CSKA boranija.
Nego čuo sam da Zvezda ima 700 karata za večerašnji meč u Zagrebu i da su već stigle Delije tamo. Ne znam hoće li ih puriti u halu. Zagrebčani kažu da neće ali ovi imaju karte...?

Vrlo moguce da ce biti 3 - 0 za CSKA.....Za mene licno CSKA je najpogodniji rival, jer sam siguran da Barselonu ili Real, pa cak i Laboral kucu Zvezda nije imala nikakve sanse da prodje.Ovako sanse postoje, ne velike, ali postoje.
I Partizan je prosao Makabi poslednji put kada nije imao vece sanse.
A tek protiv Knora svojevremeno

Poslednja izmena:
Sad tek pogledao ponudu.........
Zirbes manje, moraju ga cuvati jer je prakticno jeidni centar.
Dilejni manje, slicna prica, suvise vredan za nebitan mec.
Stimac vise, valjda ce nakupiti 8 poena.
Dangubic vise i on ce valjda do 8.....
Teodosic i De kolo manje, nadams e da ce ih pusitti da se samo razgibaju.
Nedovic vise, njega ce pustiti da divlja.
Strozberi vise od 5,5 trebalo bi.....
Takodje nekako mislim da ce Obradovic pusitit Bogdanovica da se izivljava, a cuvati Datomea.....
Sve u svemu za poptuno nebitne meceve dosta lepa ponuda.

Cedevita od utakmice placa vukovarski toranj. Dr Covke objasnjava na RTS-u sta su Vukovar, Oluja, Bljesak, itd. Navijaci odlaze u Zagreb. Skandiranja Srbima u hali. Nekada su Partizan i Cibona imali veliko rivalstvo, klasik SFRJ, danas imamo dva instant kluba i njihovo nacionalisticko orgijanje. Jbg, to nam je valjda po meri.

A na parketu ne zna se sta je tuznije, valjda su trebali klinci da igraju jer je nebitan mec... Mazalin, Zganec, Arapovic, Simanic, Dangubic, Rebic, Tejic, Mitrovic... Ne zna se ko je talentovaniji, mislim da ukupno nisu dali 15 poena zajedno.

PS: Za to vreme, srpska kosarka se ne igra 2 meseca da bi Zvezda mogla na miru jednom nedeljno da igra, da bi imali -100 kos-razliku u poslednje 3 utakmice.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back