Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Himski je doveo Duska Ivanovica al dzaba, Brose ih iskolovao malo. Vonamejker ubi sinoc u finisu. Kakvo je jaje od igraca onaj Sved.

Kakvu kosarku igra onaj garavi Madjar Hanga, ono je zmaj. :super:

Pa jedino UNI-CZT moze biti nesto neizvesno, ovo ostalo moraju dobiti domacini.
Panterima je bitno da ovo dobiju i rese pitanje plasmana, ovako im moze Efes zadisati za vrat posle ovog eventualnog poraza i krajnje izvesnog u Krasnodaru.
No, nece biti lako jer gostuju i trose se na ono polufinale.
Efes je raspad, ali je Cedevita jos veci.
Olimpijakos mora dobiti, igraju kuci protiv najslabijeg rivala u grupi, pitanje se ni ne postavlja.

sWfyJ4J.png

Respektujem Brose, i znam da je Himki jaje ekipa, i svejedno odigram na njih, kao, dosao im Dusko, bitno im je da dobiju, izdivljace, dobice, al ebo me glupi Sved na kraju.

Veliki problem za Fenerbahce i njihove ambicije, Veseli ce biti van parketa 6 meseci. Morace pregurati cetvrtfinale EL bez njega, protiv: Laborala, Barse, Reala, mozda cak i Olimpijakosa, a mozda i Brose da se ugura kao veliko iznenadjenje.

Inace, kao zanimljivost, Nejt Robinson debitovao u Izraelu:

Inace ja koliko cujem Nejt Robinson ce mozda da promeni sport , izrazio je zelju da se oproba u NFL , pa ce na leto mozda na neke trening kampove i probe da proba da se izbori za neki ugovor u NFL.

Pa igrao bi kvoterbeka, uopstalom ja mislim da je on i u srednjoj skoli igrao kvoterbeka i njegov san je bio NFL (isto slucaj kao i sa Alanom Ajversonom) i tek je u medjuvremenu sticajem okolnosti presao na kosarku.

Parovi polufinala EK ce najverovatnije biti:
Galatasaraj - Gran Kanarija i Strazbur-Trento

Strazbur ce po svojoj prilici biti jedini evroligas koji je dogurao do zavrsnice, mada su se jedva spasli protiv Niznjeg (dva produzetka na kraju). Tuga od Makabija, Emporio Armanija, Bajerna, a Zelenogorci trenutno igraju protiv Gran Kanarije ali tesko ce nadoknaditi razliku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back