Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Real - Fener, jako mi je žao što naši igraju za Turke i što ih Obradović vodi. Teško mi je da navijam za Turke, ali eto simpatisaću ih zbog naših. Nadam se da će ovo biti prilika da se Bogdanović dokaže kao vrhunski bek. Ljulj i Kerol su strašni igrači, ali Bogdan upravo tu treba da se pokaže u najboljem svetlu. ;) Bjelica će sigurno biti na visini zadatka. On je sad već konstanta EL. :klap:
CSKA - Olimpijakos, mislim da će ovo biti strašan meč. Printezis manje više igra traljavo do aprila, a onda ko da postane drugi čovek. Tako i sad. Verovatno će De Kolo da se lomi sa Spanulisom, tako da će breme u napadu više pasti na Teodosića i naravno ludaka Vimsa kome Olimipjakos neće oprostiti ako krene da se iživljava i kad ga ne ide.

Svakako simpatisem Fener...simpatisem svakog ko igra protiv najogavnijeg sportskog drustva na planeti. :pivce:
Posle Reala najogavnije SD je Bajern iz Minhena...i ta g*vna jasu sad i u basketu, kinta odradjuje. U bilo kojem sportu uvek protiv Reala i Bajerna.

U drugom polufinalu sam za CSKA, ali realno mislim da je Olympiakos favorit.

CSKA ima daleko najbolji tim i forma im je u usponu ali Oly igra tvrdo,nema oscilacija u igri ,jaki su na svim pozicijama mozda rusi imaju bolju klupu...mislim da ce bukvalno biti na jednu loptu
Real mi je apsolutni favorit protiv Fenera ,ne vidim da turci imaju bilo kakve sanse

Valjda su nas nekoliko zadnjih godina naučile da na F4 nema favorita.

Real je večita kesa od tima, ma koliko jaki bili, al mogli bi da imaju sudijsku gurku, domaćini su i dugo pokušavaju da uzmu.

Biće zanimljivo videti Rudija, hoće li i večeras nestati sa parketa ili će konačno nešto odigrati.

Valjda su nas nekoliko zadnjih godina naučile da na F4 nema favorita.

Real je večita kesa od tima, ma koliko jaki bili, al mogli bi da imaju sudijsku gurku, domaćini su i dugo pokušavaju da uzmu.

Biće zanimljivo videti Rudija, hoće li i večeras nestati sa parketa ili će konačno nešto odigrati.

Uglavnom: g*vna su, oko toga nema dileme. :mrgreen:

Teodosić igra svoju standardnu F4 utakmicu, ne vidi se. Spanulis takođe. Samo što će sud o Spanulisu doneti poslednja četvrtina... Videćemo dal Teodosić može da odigra nešto konačno.

Mnogo je težak protivnik Olimpijakos, teško će i CSKA do pobede iako imaju na papiru najjači sastav.

Teodosić igra svoju standardnu F4 utakmicu, ne vidi se. Spanulis takođe. Samo što će sud o Spanulisu doneti poslednja četvrtina... Videćemo dal Teodosić može da odigra nešto konačno.

Mnogo je težak protivnik Olimpijakos, teško će i CSKA do pobede iako imaju na papiru najjači sastav.

Spanulis zesci retard. Bez njega bi komotno vodili na poluvremenu. Koliko lik siluje, a vidi da ga ne die - pa to je vec sramota. Kad u drugoj akciji uzme da gadja trojku sa 9 metara bez potrebe...debil. :worth:
Moze ga jedino izvuci vrhunsko drugo poluvreme.,,sa kojim do duze ne bih racunao. Neka prenese loptu i doda nekom, i ja sam zadovoljan. :mrgreen:

Spanulis počeo da igra 3 minuta pre kraja ... CSKA truba, prosuli +9. Sad su u mašini.

Džaba ti De Kolo iz NBA kad pravi epske gluposti i poklanja bacanja.

Šta ti je igračina. I kad ima 0-11 iz igre, znaš da će u završnici da pogodi.

Prođe Oli, kakva utakmica. Spanulis - šta sad pametno reći za ovog čoveka? Leptejebo :worth:

Poslednja izmena:
Spanulisa ne volim jer nije baš čist, al posle svega zadnjih godina se nema šta reći osim kapa dole.

CSKA se obrukao. Razlika je u tome što u jednom timu imaš bar dva igrača koji imaju muda do poda, a igrači CSKA se u zadnjem napadu dobacuju loptom, kao ko će da krene na koš, niko ne sme.

Ja ne razumem ovog Teodosica, u reprezentaciji kada god je gusto preuzme odgovornost i odigra kao veliki igrac

Dok u klubovima potpuno druga situacija, kada su velike utakmice jednostavno ga nema, ispromasuje se ili uk*nja svaki napad

To ga prati kroz karijeru

Nikad ne gasim zvuk, pa mi dopre do ušiju neka mudrost. Najjače mi kako se Ilija iščuđavao što je Rejes u najboljoj petorci, on zna bar četiri bolje četvorke, a Rejes odigrao najbolje od svih četvorki, i statistički i svakako. Debil.

Jao nije valjda da prenosi i ovu utakmicu... Jedini gluplji od njega je onaj koji ga pušta ovoliko na televiziju.

A ženska je isto pala s Marsa, ona od pre je bar bila dobra riba.

Real eksploatiše to što Fener na centru ima samo Žorića i onu sominu Erdena. Prvo su našli igru preko Ajona, onda je on počeo da otvara igračima spolja, Real ne maši. Brutalno zatrpavanje.

Željko pokušao da uradi nešto sa time što je čuvao Bjelicu na početku, ali on je potpuno van utakmice.

Šteta što do kraja niko neće porazbijati pojedine prljave guzice ovde. Ljudi vode 20 razlike i flopuju, traže kavgu, klepaju, mlate nešto.
Da u Feneru ima ko da se pobije, ne bi ni gubili 20 razlike... Jedino Veseli fajter, al taj je dobro naučen. ;)

Sudije prc.kaju od početka, sad je i Bjelica pošizeo i dobio tehničku. Noćioni ga udara kolenom i rukom, sudije ništa.

Sad ide nesportska zato što je Veseli monstruozno smečovao Noćionija :mrgreen:

Ništa, u nedelju svim srcem uz Olimpijakos, ovaj Real je sramota. Nit boljeg tima (osim CSKA), nit većih debila. Sramota za sport kako se ponašaju.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back