Евролига 2024-2025

резултати другог дана 7. кола

1730497041504.png

табела након 7. кола

могли смо до 2 победе, једна је отета у правом смилу те речи вечерас је фалило снаге и среће на самом крају на крају смо имали водство скоро цео меч и шут за победу не може Плавшић да мења Болонбоја то је јасно наравно следеће коло долази алба победа се мора забележити...
1730497254533.png

pa nije polovican 3/4 je. Ako hocemo u 10 mora da bude bar 50 posto pobeda, a mozda 50 posto plus 1 pobeda.A i nacin na koji gubimo svaku utakmicu stvarno je za nas koji volimo kosarku i klub poguban :D
Понављам две победе су украдене, биће половичан у среду, играли смо са три екипе који су апослутни фаворити за титулу и могли смо да добијемо 2 од те 3 утакмице, не може Урош Плавшић да мења Болонбоја против Панатинаикоса је фалио доста и Бранко Лазић, Тео слаб у јако тешком дану и атмосфери, знам да треба барем 50% и то ће бити тешко као и увек и за Звезду и за Партизан а и тих 17 победа можда те води на 10. место али врло лако може да се остане испод десете позивције и са 17 победа као што знаш....

Ne kapiras ti mene, ne zameram ja igracima nista, samo mi je krivo :D I ne slazem se da je zalgiris favorit, iako je na vrhu. Dajem ruku da nece da igraju f4
Понављам две победе су украдене, биће половичан у среду, играли смо са три екипе који су апослутни фаворити за титулу и могли смо да добијемо 2 од те 3 утакмице, не може Урош Плавшић да мења Болонбоја против Панатинаикоса је фалио доста и Бранко Лазић, Тео слаб у јако тешком дану и атмосфери, знам да треба барем 50% и то ће бити тешко као и увек и за Звезду и за Партизан а и тих 17 победа можда те води на 10. место али врло лако може да се остане испод десете позивције и са 17 победа као што знаш...

I ne slazem se da je zalgiris favorit, iako je na vrhu. Dajem ruku da nece da igraju f4
Ф4 неће али ће вероватно имате предност домаћег терена пред плеј оф, ја нисам ни рекао да је фаворит него да смо покрадени брудтално од 7 мелева 3 смо играли са екипама који су велики фаворити за титулу, много губимо лопти задње две утакмице то мора да се коригује, ево распореда до краја месеца, такође Урош Плавшић не може да мења Болонбоја...видећемо на Ф4 ће бити Реал, Барселона, Панатинаикос и Олимпијакос 90% (остављам 10%) шансе да је 1 од њих не оде на Ф4 али то је далеко још....иначе озбиљне најаве да се евролига шири на 20 клубова што значи да ће плеј оф бити од првих 10, и све ће теже и теже бити ту као што знаш :D

1730722922050.png

1730722955906.png

1730723011401.png

Poslednja izmena:
Uh odgledah obe.Mislim da je zvezda rutinski slavila protiv albe, ali isto mislim da alba nije el tim vise ec i njih je obaveza dobiti.Sto se tice partizana ocigledno i pored jakih imena nedostaje napadcki taleat.U defanzivi je to sve ok, fizicki su usperirni, primaju malo poena ali u nadu fali skorer

Back