Evro ide na 110 dinara!

(cit.)"Ja nisam"obaveštena" o svim ovim stvarima,u svakom slučaju volim da čitam sve ove tekstove koje po mom mišljenju pišu neki jako pametni ljudi z:poz:(a tako bih volela da znam "koji ste to Vi svi" :zstidljivko:)Do danas nisam imala pojma da to može tom brzinom da raste i opadaz:(Ništa....samo sam to htela da Vam kažem:zstidljivko:z:poz:

danas se desavaju neverovatne fluktuacije

jelasic prodaje danas mozda vise nego ikada pre

ne znam da li ce na kraju objaviti podatak koliko je danas potrosio drzavnog novca na odbranu kursa ali je svakako u pitanju ogromna cifra.

Dinar ojačao prema evru za 0,34%
17:16 -> 08:16 | Izvor: Tanjug
Beograd -- Dinar je ojačao prema evru 0,34 odsto, tako da zvanični srednji kurs evra iznosi 94,0069 dinara, objavila je Narodna banka Srbije.

NBS je u utorak intervenisala na međubankarskom deviznom tržištu prodajom 24 miliona evra. z:ddm:

Ako i dalje verujes Jelasicu, a ON letos rece da se dinari stede i orocavaju a ne devize, onda cuvaj dinare.
Ako verujes desavanjima na trzistu i cinjenici da je dinar izgubio od avgusta do danas 20 dinara po "komadu", onda razmisli.

tako sam pre tri godine pozurio i kupio komp za 1450E, u dinarima, kada je E bio na vrhu, i posle, skoro do juce, nije bio tako jak, i tako jake cene komponenti, da je posle sve bilo samo jeftinije

a i pale cene monitora, zvucnika itd itt, samo dajem praktican primer

Ako i dalje verujes Jelasicu, a ON letos rece da se dinari stede i orocavaju a ne devize, onda cuvaj dinare.
Ako verujes desavanjima na trzistu i cinjenici da je dinar izgubio od avgusta do danas 20 dinara po "komadu", onda razmisli.

Ил, још боље ...

Ако верујеш Ђелићу, онда улажи у себе, школуј се, заврши факултет, учи језике ...

tako sam pre tri godine pozurio i kupio komp za 1450E, u dinarima, kada je E bio na vrhu, i posle, skoro do juce, nije bio tako jak, i tako jake cene komponenti, da je posle sve bilo samo jeftinije

a i pale cene monitora, zvucnika itd itt, samo dajem praktican primer

pa za komp tj kupovinu kompa rast/pad kursa ti nema neki uticaj jer su cene svih kompjuterskih komponenti izrazene u eurima i samo se prodaju u dinarskoj protivvrednosti na dan kupovine.

Back