big bang
Zainteresovan član
- Poruka
- 302
Званични средњи курс за дан 09.01.2009: 94.3878 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prodaj sve Jelasicu jer ove gnjide u nashem taboru tzv "lojalni gradjani" sto kupuju evro na 10, 20 da bi osetili sigurnost ce morati da prodaju cim stignu neki racuni tako da ces kupiti sve to isto kasnije jeftinije samo pametno..

prosle godine jelasic je prodao 1.1 milijarde evra a kupio je evre za 25 miliona evra
sve u svemu PUKLI STE![]()

evro ide na stotku, aktuelni rezim puca po svim savovima - ja nikad bolje , hvala na pitanju![]()

A ti si vidim sretan????? A od čega živiš ti, sem što bogoradaš po Forumu?![]()

У нормалним земљама би због овога падале оставке.
Немој да упоређујеш Србију и Русију. Руска привреда и економија је сасвим другачија од српске.Da li je Rusija normalna zemlja?

evro ide na stotku, aktuelni rezim puca po svim savovima - ja nikad bolje , hvala na pitanju![]()

Uzas!!!

danas kurs ide od 93.8 do 95.7 srednji ce biti oko 95
jelasic danas prodaje opasno devize
tako jelasicu prodaj do poslednje banke![]()

...do poslednje banke moje i tvoje![]()
zabole me.ko je skuvo neka kusa.
bas nam je ekstra sta se bunis.trnjem nam je posut put u eu al ce posle da klicemo u cvecu

al ne i mojezabole me.ko je skuvo neka kusa.
![]()
dragosh nest ti pozeleno avatarbas nam je ekstra sta se bunis.trnjem nam je posut put u eu al ce posle da klicemo u cvecu
![]()

sa mog ne vadi.mozda sa tvog...ne, nego vadi pare sa svog privatnog racuna i odrzava srbski dinar![]()
devizice iz trezora su se vec potrosile i kurs se posle jedno 2 sata boravka na koti 93.7 opet vratio na preko 94
15:48:37
94,3090
sutrasnji ce biti odprilike kurs slicno kao i danasnji.
a tek oko 6 sati cemo saznati koliko je drzavnih deviza danas jelasic sprasio u vetar. U svakom slucaju siguran sam ne manje od 50 miliona evra![]()
kako devizne intervencije danas?![]()