Evro ide na 110 dinara!

Trade with non-CIS countries stood at $541.6 billion,

-------------------------------------------------------
Trgovina sa NE-CIS drzavama je 541.6 milijardi dolara-to je prevod...
Znaci najveca je trgovina sa zemljama EU-Kinom i Japanom....

U redu je, moja greshka. Malo pre nego shto si ti postovao bio sam na sajtu RIA Novosti i ubedjen sam da je pisalo trade with CIS 541 a trade with non-CIS 94. Pomislio sam da nije u redu izveshtaj i kad si ti postovao nisam ni gledao shta pishe.

Bice da su na sajtu RIA uochili i ispravili greshku u medjuvremenu.

u sredu je bio kurs 91.5 i na sastanku u vladi Miskovic zatrazi eksplicitno kurs od 82

Vec danas u utorak sudeci po trenutnom stanju kurs je malo iznad 82. To znaci da ce u sredu cetvrtak miskovic imati kurs koji je trazio

Uzmimo recimo da je Miskovic u sredu prodao 500 miliona eura po kursu od 91.5 a kupio je za dinare sutra evre po kursu 82.3

Miskovic je tako zaradio preko 50 miliona eura za samo nedelju dana....

!!!!!!

10:14:31
82,6290

ode euro na 76 ....

miskovic i kompanija trljaju ruke.

prodali su euro po 91.5 a sad ce da ga kupe po 76-9

kakva karikatura od drzave....

Тихи,
дај за нас плаве, самохране, молим те, мало једноставне терминологије, значи, еуро пада и даље! До када? До Нове године?

Тихи,
дај за нас плаве, самохране, молим те, мало једноставне терминологије, значи, еуро пада и даље! До када? До Нове године?

ako ostane medjubankarsko trziste euro pada dok se ne potrosi ovih 700 milijardi i opet ne dodje do manjka deviza na medjubankarskom trzistu

ako ne ostane medjubankarsko trziste ( a najverovatnije nece) , banke ce ubuduce moci da kupuju devize i dinare iskljucivo od NBS po kursu koji odredi NBS

To ce trajati dotle dokle ne dodje do hronicne nestasice deviza, tj dok traju devizne rezerve zemlje. Kada se potrose devizne rezerve i kad NBS vise ne bude imala deviza da podmiri potrebe gradjana i banaka doci ce do formiranja crnog deviznog trzista i ulicnih dilera.

Pa valjda dok odu gastosi...kad god slede neki praznici evro pada posto dolaze gastosi sa evricima a kad praznici zavrse evro ode gore.

evro kriminalac jelasic specijalno obara za praznike zato sto za praznike em vise ljudi dolazi iz inostranstva u srbiju, em ljudi iz srbije trose ustedjene devize na odlazak na putovanja, spremanja slave i tu jelasic obara kurs da bi te ljude opljackao na kursu

plyus kad su praznici vise se trosi u prodavnicama i uvoznici tj miskovic zaradjuju vise nego normalno.

u sredu je bio kurs 91.5 i na sastanku u vladi Miskovic zatrazi eksplicitno kurs od 82

Vec danas u utorak sudeci po trenutnom stanju kurs je malo iznad 82. To znaci da ce u sredu cetvrtak miskovic imati kurs koji je trazio

Uzmimo recimo da je Miskovic u sredu prodao 500 miliona eura po kursu od 91.5 a kupio je za dinare sutra evre po kursu 82.3

Miskovic je tako zaradio preko 50 miliona eura za samo nedelju dana....

!!!!!!

Лако је њему кад зна сто посто да ће да падне на 82.Ја сам размишљао али нисам имао моода да то одрадим(наравно не са 500 милиона евра :D)

16:40:27
84,5660

izgleda da se jalasicevih 700 miliona potrosilo mnogo brzo

cak i brze nego sto sam ja ocekivao

ja sam ocekivao da ce ove devize potrajati makar do nove godine al izgleda da nece

ne znam zasto bi drugacije opet kurs dinara slabio sem da se ovih 700 miliona razgrabilo.

16:40:27
84,5660

izgleda da se jalasicevih 700 miliona potrosilo mnogo brzo

cak i brze nego sto sam ja ocekivao

ja sam ocekivao da ce ove devize potrajati makar do nove godine al izgleda da nece

ne znam zasto bi drugacije opet kurs dinara slabio sem da se ovih 700 miliona razgrabilo.

Ma dobro nece on to odmah da potrosi ..ceka se glavni talas gastosa oko katolickog bozica tada ce da spusti kurs maximalno koliko moze i tako do zavrsetka praznika tamo posle nesheg bozica a tada ima da pici kurs na gore

Back