Evro ide na 110 dinara!

Званични средњи курс за дан 24.11.2008: 87.7769

--------------------------------

da se vratimo na temu. Demokrate su opet pokazale da su lopurde koje kradu pare i otimaju od gradjana svoje zemlje. tolike su lopurde da ne dozvoljavaju ni trzistu da funkcionise.

Evo upravo iz tog razloga obaraju sada kurs u petak ,jer vecina preduzeca placa obaveze dobavljacima u ponedeljak pa ce posle kad prodje ponedeljak kurs da krene da nastavi da raste.

Upravo zato je jelasic upumpao 50tak miliona dnas, pa kad se kurs formirao uz tih dodatnih 50 miliona , on brze bolje u 13:00 zatvori berzu da spreci da kurs do 18 casova kad se berza zvanicno zatvara ode na 89-90

a berza je zatovrena da bi demokrate mogle da kradu pare od naroda u subotu, nedelju i ponedeljak na losijem kursu

lopina i bandit nemam druge reci za tog coveka

zato lepo eksivirajte obavez placanja dobavljacima u ponedeljak nego sacekajte sredu ili cetvrtak . do tad ce jelasic opet da pukne.... bandit

zato nemojte da prodajete eure ni slucajno do srede-cevrtka sledeceg .

Poslednja izmena:
Koliko si opterecen, to je strasno...:hahaha::rotf::rotf::rotf:

brate nerviraju me sibicari prevaranti i muljatori . volim postene ljude , sta je tu cudno?

a ovo sto rade jelasic i kompanija je pravo sibicarenje u pravom smislu te reci.

a prevaren i ostecen je narod srbije.

kakva je to trzisna ekonomija kad ja recimo sunem 50 miliona eura deviza na medjubankarsko trziste da povecam ponudu, pa kad se formira nizi kurs, ja brze bolje zatvorim berzu da bi sprecio da kurs dodje na realan nivo za taj dan?

to je klasicno sibicarenje.

i sad ce lopovi tako da uzmu gradjanima za vikend devize za nekih 1-2% manje dinara nego sto bi realno morali da daju da su postovali zakon.

zar to nije prevara?

Ma kapiram ja to, ali pisati 99 postova uzastopno u kojima vrtis 3 recenice je mnogo....Saraj malo po temama, pusti malo Jelasica da dise....Pa se onda opet vrati....:mrgreen:

a pazi ovo

na berzi koja je zaztvorena u 13:00 i dalje pise da je kurs 88.24

Last Update:88,24 (+0,14%)

a jelasic istakao za ponedeljak kurs od 87.77

znaci ukrasce narodu 50 para po svakom prodatom evru

na milion evra ukradu ti 5.000

eto nek se proda recimo do ponedeljka iz slamarica naroda 100 miliona evra znaci da je jelasic ukrao 500.000 evra narodu na ovom kursu.

za samo 1 dan

prakticno mi gradjani tako kreditiramo ovu lopovsku drzavu , tj oni nam otimaju sami pare koliko im treba

to je cista prevara i lopovluk

Pa zar nije danas evro pao za 50 para? Menjačnice su ipak merodavnije...

taj kurs danas koji je u bankama i menjacnicama formiran je juce. i tako se to radi svaki dan.

a sad je jelasic napravio prevaru i mucku , i oborio zatvarenjem berze dinar za 50 para u odnosu na danasnji dan. tako u ponedeljak ce kurs da bude 87.77

i to cak na berzi pise da je kurs u 12:58 bio 88.24 a on istakao malopre na sajtu NBS kurs od 87.77

isto tako sam provalio da je rajfajzen banka pocela da mi krade pare u poslednje 2 nedelje na doznake iz inostranstva tj da naplacuje proviziju od 0.4% . inace do sada nisu naplacivali nikakve provizije na dolazne doznake vec samo na odlazne.

sutra idem tamo da podignem pare i vise necu primati uplate preko njihove banke.

Poslednja izmena:
isto tako sam provalio da je rajfajzen banka pocela da mi krade pare u poslednje 2 nedelje na doznake iz inostranstva tj da naplacuje proviziju od 0.4% . inace do sada nisu naplacivali nikakve provizije na dolazne doznake vec samo na odlazne.
sutra idem tamo da podignem pare i vise necu primati uplate preko njihove banke.

Мени је пре неки дан легла лова на девизни рачун и приликом подизања провизија је била 0%, исто је у питању Рајфајзен банка. Све похвале за ту банку.

Мени је пре неки дан легла лова на девизни рачун и приликом подизања провизија је била 0%, исто је у питању Рајфајзен банка. Све похвале за ту банку.

meni su u zadnja 2 navrata naplatili proviziju od 0.4% inace to je jedno isto placanje koje primam vec mesecima i do tad nije bilo nikakve provizije

ne samo da je pustio 40 miliona nego je zatvorio berzu u 13:00 a kurs formirao na osnovu stanja na berzi u 11 tj trenutka kada je trziste bilo preplavljeno ovim njegovim devizama i dok se nisu razgrabile.

Nakon intervencije u 11,00 kurs je ponovo poceo da raste i na 88,3 u 13,00 su prestale da dolaze informacije, sta je smutio nemam pojma i odakle je izmislio brojku koju je objavio na sajtu NBS. :think:
A nije prvi put da se petkom desavaju cudne stvari, tako je proslog petka zvanicno sa samo 12 miliona oborio kurs sa 87 na 84...

Poslednja izmena:
meni su u zadnja 2 navrata naplatili proviziju od 0.4% inace to je jedno isto placanje koje primam vec mesecima i do tad nije bilo nikakve provizije
Ма неразумем се ја у тај платни промет и банкарску политику, то ћеш ти боље да објасниш. Претпостављам да нисам имао провизију јер је уплатилац на 200 евра платио провизију 5,5 евра. :confused: Мада ваљда би и моја банка требала да узме бар нешто.

Јел говориш о девизном текућем рачуну?

Ма неразумем се ја у тај платни промет и банкарску политику, то ћеш ти боље да објасниш. Претпостављам да нисам имао провизију јер је уплатилац на 200 евра платио провизију 5,5 евра. :confused: Мада ваљда би и моја банка требала да узме бар нешто.

Јел говориш о девизном текућем рачуну?

da govorim o deviznom racunu.

pazi posiljiac uvek placa ili fiksnu nadoknadu ili proviziju na doznaku koju salje , a onaj ko je prima ne placa nista , a sad ko sto videh rajfajzen je krenuo da naplacuje i primaocima proviziju od 0.4%

tolike su lopurde da ne dozvoljavaju ni trzistu da funkcionise.
Evo upravo iz tog razloga obaraju sada kurs u petak ,jer vecina preduzeca placa obaveze dobavljacima u ponedeljak
Upravo zato je jelasic upumpao 50tak miliona dnas
Ако НБС има пара да интервенише, мени је то такође тржишна реалност. Пусти их да се испуцају, и онда ће тржишна реалност бити да НБС нема пара за интервенцију.

Zato sto u SRS vidim trenutno jedinu stranku ciji je cilj borba za srpske nacionalne interese a ne borba za fotelje pljacku i lopovluk drzavne imovine i ovog jadnog naroda.
OK, stvarno ti se divim što si odbacio Nikolića i izabrao pravu frakciju, iako si lako mogao da pređeš na SNS koji imaju više glasova.
To mi pokazuje da ne udaraš samo kontru bez razmišljanja, nego stvarno imaš neke ciljeve.

a pazi ovo

na berzi koja je zaztvorena u 13:00 i dalje pise da je kurs 88.24

Last Update:88,24 (+0,14%)

a jelasic istakao za ponedeljak kurs od 87.77

znaci ukrasce narodu 50 para po svakom prodatom evru

na milion evra ukradu ti 5.000

eto nek se proda recimo do ponedeljka iz slamarica naroda 100 miliona evra znaci da je jelasic ukrao 500.000 evra narodu na ovom kursu.

za samo 1 dan

prakticno mi gradjani tako kreditiramo ovu lopovsku drzavu , tj oni nam otimaju sami pare koliko im treba

to je cista prevara i lopovluk

Pa o tome ti pricam, sve si to vec rekao pa 5 puta na svakoj strani ove teme.

:mrgreen::rotf:

Ако НБС има пара да интервенише, мени је то такође тржишна реалност. Пусти их да се испуцају, и онда ће тржишна реалност бити да НБС нема пара за интервенцију.

OK, stvarno ti se divim što si odbacio Nikolića i izabrao pravu frakciju, iako si lako mogao da pređeš na SNS koji imaju više glasova.
To mi pokazuje da ne udaraš samo kontru bez razmišljanja, nego stvarno imaš neke ciljeve.

te pare niko nije dao NBS-u da ih oni troskare na gluposti . Time oni ostecuju sve gradjane ove zemlje jer trose uludo novac koji je teskom mukom stecen. Pa zar nije bolje potrositi recimo taj novac na izgradnju autoputa beograd horgos i tako napraviti nesto kapitalno infrastrukturno u Srbiji, sto ce da donosi novac od putarine, plus na taj nacin zaposliti par desetina hiljada ljudi? Zar nije bolje bilo da su pare koje su potrosili uludo na odbranu kursa, potrosili na izgradnju autoputeva kroz Srbiju? Drugo trosenjem tih deviznih rezervi se nista ne resava. Odlaze se samo ono sto nas svakako ceka. A to je depresijacija dinara do njegove realne vrednosti. Ko sto sam vec objasnjavao samo ce posledice svega toga da budu gore , jer mnogo je teze kad imas ogromnu depresijaciju preko noci, i praznu kasu bez deviznih rezervi, nego kad imas depresijaciju malo usporenu , sa deviznim rezervama u kasi.

Back