big bang
Zainteresovan član
- Poruka
- 302
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj to da igraš... 
Kad stoci uzmeš naramak sena iz štale ona tamo više ne ulazi.
Fala lepo, imali smo "staru deviznu štednju" patent srpske ekonomije.
A verujem da imate još pronalazača pa zato neću da glasam za vaše naučne radnike.
Koja kvota...nemoj to da igraš...
![]()

Кад посматрам ову власт и те ''економисте'', дође ми да плачем јер схватам да су Милошевићеви кадрови заиста за њих били магови у знању и умећу, елита бре.

Јес' били су лопови, чињеница је.Vala jesu slobini ekonomisti bili magovi... Sprzili su ceo penzioni fond da meni dan danas nije jasno odakle pare za penzije, pokrali svu deviznu stednju, sprzili zdravsteni fond... Bash su bili madjionichari![]()
Struja bila 2 dinara... ljudi se radovali... Ali ce danas tu struju da plate![]()
Uvek neko plati na kraju a to je taj isti narod koji se smejuljio tada 90tih godina![]()
Još ce euro da raste, svetska kriza je![]()
I ne znam sto toliko likujete? Satanisti?![]()

Vala jesu slobini ekonomisti bili magovi... Sprzili su ceo penzioni fond da meni dan danas nije jasno odakle pare za penzije, pokrali svu deviznu stednju, sprzili zdravsteni fond... Bash su bili madjionichari![]()
Struja bila 2 dinara... ljudi se radovali... Ali ce danas tu struju da plate![]()
Uvek neko plati na kraju a to je taj isti narod koji se smejuljio tada 90tih godina![]()
Još ce euro da raste, svetska kriza je![]()
I ne znam sto toliko likujete? Satanisti?![]()
Јес' били су лопови, чињеница је.
Али им је привреда била на вишем нивоу него овима данас и ако је држава све време била под санкцијама.![]()
Јес' били су лопови, чињеница је.
Али им је привреда била на вишем нивоу него овима данас и ако је држава све време била под санкцијама.![]()

Danas je nas guverner sprzio jos 30 miliona na utopijski projekat zvani "jak dinar".
Po gruboj racunici, prema zvanicim informacijama NBS, otislo je vec oko 700 miliona evra. Bravo Jelasicu!!!![]()

likujemo jer ce po dolasku eura na realnih 200 din za 1 euro , konacno da se pokrene srpska privreda i konacno ce biti isplativo u ovoj zemlji nesto proizvesti i izvesti....

Tupčo

Danas je nas guverner sprzio jos 30 miliona na utopijski projekat zvani "jak dinar".
Po gruboj racunici, prema zvanicim informacijama NBS, otislo je vec oko 700 miliona evra. Bravo Jelasicu!!!![]()

pa naravno. tako se to radi. dali ljudi rech i zakletvu i sada se drze toga
a ne kao oni ranije ..........![]()