Evro ide na 110 dinara!

Najgore sledi u februaru i martu sledece godine, ovo sada je decja igra :mrgreen:
A sta ti markovac likujes... Uvek dinar u ovo vreme slabi a jos je i svetska kriza... A ti na to sve likujes? Idi leci se o trosku drzave...
I ja prvi nikad nisam rekao da je 75 realan kurs. Realan je 200 ako se ja pitam gledajuci djubre od hrane koju nam Mišković uvaljuje po maxijima.

Najgore sledi u februaru i martu sledece godine, ovo sada je decja igra :mrgreen:
A sta ti markovac likujes... Uvek dinar u ovo vreme slabi a jos je i svetska kriza... A ti na to sve likujes? Idi leci se o trosku drzave...
I ja prvi nikad nisam rekao da je 75 realan kurs. Realan je 200 ako se ja pitam gledajuci djubre od hrane koju nam Mišković uvaljuje po maxijima.

pa i ja kazem da je realan kurs oko 200 . vidis da se slazemo.

a ja se radujem zato sto se nekima dokazalo kao onoj sorosevki jaguar bp da je kurs dinara od 77 bio nerealan lopovski i vestacki....

Da se razumemo, nemam veze sa kursom, vezan sam za euro.
Samo mi nije jasno da prozeljkujes katastrofu zemlji u kojoj zivis.
To je malo bolesno.
U stvari malo vise.

I samo malo pitanjce vezano za citat, kad je kod nas ekonomija bila na zdravim osnovama i kad se trosilo samo ono sto se zaradi?
Nikad.

ja prizeljkujem da se srpska ekonom ija postavi na realne zdrave osnove.

a vecina ovog glupiog naroda koji glasa vas demokrate to nece da skapira , sve dok ne propadne skroz. vi i dalje verujete da moze da se zivi na foru tj na kredit. uzimas tudje i trosis mesto da radis i zaradjujes....

tek kad propadnete vi cete shvatiti da bi se zivelo mora da se zasuku rukavi i da se radi zestoko, a istovremeno moze se trositi samo ono sto je realno zaradjeno a nikako se zaduzivati kao sto to rade demokrate vec 8 godina

B92:
"Iz banaka podignuto pola milijarde evra"
28. oktobar 2008. | Piše: Mensur Šačić, Miloš Obradović | Izvor: Biznis
Najdelikatniji momenat za bankarski sektor tek predstoji i to je Nedelja štednje koja počinje 31. oktobra. Ovo što smo imali od 1. oktobra bio je odliv štednje nastao isključivo medijskim špekulacijama i senzacionalističkim napisima u medijima. Taj odliv depozita se do sada kreće između 500 i 600 miliona evra. Sada dolazi Nedelja štednje, kada vam se napada 700 do 800 miliona evra, čije oročenje ističe u tih nekoliko dana. Građani tada moraju da imaju poverenje u banke da bi nastavili da štede, ističe Vladimir Čupić, predsednik Izvršnog odbora Hipo Alpe Adrija banke.

Bice veselo sledece nedelje :D

ja prizeljkujem da se srpska ekonom ija postavi na realne zdrave osnove.

a vecina ovog glupiog naroda koji glasa vas demokrate to nece da skapira , sve dok ne propadne skroz. vi i dalje verujete da moze da se zivi na foru tj na kredit. uzimas tudje i trosis mesto da radis i zaradjujes....

tek kad propadnete vi cete shvatiti da bi se zivelo mora da se zasuku rukavi i da se radi zestoko, a istovremeno moze se trositi samo ono sto je realno zaradjeno a nikako se zaduzivati kao sto to rade demokrate vec 8 godina

Kad stoci uzmeš naramak sena iz štale ona tamo više ne ulazi.
Fala lepo, imali smo "staru deviznu štednju" patent srpske ekonomije.
A verujem da imate još pronalazača pa zato neću da glasam za vaše naučne radnike.

Back