Evro ide na 110 dinara!

Pošto se Tihi sad i zvanično razotkrio kao neko ko se raduje kada je Srbiji gore, da mu šošaljem zahtev za prijateljstvo? Mislim, po onoj da iredentista mio ma koje vere bio.

mislim da bi mu sada nakon priznanja,trebalo ukinuti sve vize...
i omogućiti mu da zajedno sa nama uživa ulasku u evropske integracije...
tihi je car...
kladim se da mu je pravi nick silent...

Pošto se Tihi sad i zvanično razotkrio kao neko ko se raduje kada je Srbiji gore, da mu šošaljem zahtev za prijateljstvo? Mislim, po onoj da iredentista mio ma koje vere bio.

ja se zalazem da srbiji bude bolje. a bice joj bolje kad dinar dodje na kurs od 200

jer tada ce da opadne uvoz a da poraste domaca proizvodnja i izvoz i samim tim zaposlenost nasih ljudi

a zaposleni ljudi će raditi za plate u vrednosti od 20e mesečno i biće srećni jer imaju posao...
to tihi,stvarno si car,na sve misliš...
Tihog umesto Amfilohija!!!

pa kinezi su radili za 10 dolara, diok nije pokrenuta kineska proizvodnja i privreda , a danas kineza milionera imas koliko hoces , narod zivi nikad bolje.

Kina je dokaz da je moj ekonomski program - jedini moguc i ispravan

Pre 20 godina kinezi su gladovali i nisu imali da se prehrane a danas KINA SRBIJI IZVOZI BELI LUK KIKIRIKI PASULJ I KO ZNA STA SVE JOS NE!

Sve bogate zemlje na svetu su pre svega izvozno orijentisane.

A ti ocigledno zelis da Srbija i Srbi ostanu sirotinja.

Zato podrzavas Miskovica i sto jaci dinar. DA uvoznici mogu da pljackaju narod monopolima i da se nista ne proizvodi i ne izvozi

Al znas kako - jak dinar - kosta , svakog meseca najmanje 500 miliona evra koje jelasic mora da pusti na trziste da bi odrzao kurs. A sve ima svoj kraj - pa i to.

pa kinezi su radili za 10 dolara, diok nije pokrenuta kineska proizvodnja i privreda , a danas kineza milionera imas koliko hoces , narod zivi nikad bolje.

Kina je dokaz da je moj ekonomski program - jedini moguc i ispravan

Sve bogate zemlje na svetu su pre svega izvozno orijentisane.

A ti ocigledno zelis da Srbija i Srbi ostanu sirotinja.

Zato podrzavas Miskovica i sto jaci dinar. DA uvoznici mogu da pljackaju narod monopolima i da se nista ne proizvodi i ne izvozi

Al znas kako - jak dinar - kosta , svakog meseca najmanje 500 miliona evra koje jelasic mora da pusti na trziste da bi odrzao kurs. A sve ima svoj kraj - pa i to.

Kinezi imaju drugi mentalitet, osetjaj za pripadanje kolektivu i vishe brinu za budutjnost. Nasheg choveka bash briga za to kako tje mu biti sutra a josh manje brine shta tje biti sa Srbijom. Daj mi Bozhe danas, a sutra shta bude.

Back