Evro ide na 110 dinara!

Ajde ti prazniki uzivaj tamo preko, ovde se vec skoro 20 godina ne menja plata za eure pa opet za dinare :lol: :
Ne kazem da to vecina radi al ipak visok posto ljudiju - jos vas prosle godine za novu godinu posebno molili politicari i ekonomisti da to ne radite da je dinar stabilan.
Prati malo KAMATICU ako te interesuju te stvari.
Pa ja dolazim u BGD donet cu vam ja devize :) :zcepanje: ...

Ma i dobro to sto imate otvorene granice jer dolazi konkurenca i kod vas ce trebati da pojeftine cene.

Ne kazem da to vecina radi al ipak visok posto ljudiju - jos vas prosle godine za novu godinu posebno molili politicari i ekonomisti da to ne radite da je dinar stabilan.
Prati malo KAMATICU ako te interesuju te stvari.
Pa ja dolazim u BGD donet cu vam ja devize :) :zcepanje: ...

Ma i dobro to sto imate otvorene granice jer dolazi konkurenca i kod vas ce trebati da pojeftine cene.

Samo nemoj da se napijaš i urličeš kao besan lav u 4 ujutro kad dodjes iz Slovenije, gledam vas svaku novu godinu :)

zavisi koji je realan kurs u odnosu na ovo djubre od naših poluproizvoda koji se prodaju na domaćem tržištu kao suvo zlato... Recimo forma socijale nameštaj pa oni slatkiši čiji je glavni sastojak šećer... i jedini :lol:

Brat bratu, sva industrija u srbiji treba da nestane jer ne verujem da ce posle 20 godina nerada uopste pristati da rade... Pre ce nemire da izazovu i gradjanski rat samo da ne bi radili :cool:

Poslednja izmena:
Domaća valuta u padu, danas evro vredi 77,65 dinara, ekonomisti predviđaju dalje slabljenje dinara
Domaća valuta poslednjih dana slabi, a zbog smanjenog priliva kapitala i investicija, usled svetske finansijske krize, ekonomisti očekuju da će evro do kraja godine dostići vrednost od 80, a možda i 82 dinara!
Odbrana dinara... Guverner NBS Radovan Jelašić obećao da će sačuvati stabilnost domaće valute
Prema saznanjima Pressa, na međubankarskom trgovanju u petak je vrednost evra prešla 78 dinara, pa je NBS reagovala i prodajom tri miliona evra zaustavila nekontrolisan pad dinara. Po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije evro će danas vredeti 77,65 dinara. Ovo je prvi put od 15. avgusta da evro vredi više od 77 dinara!
Ekonomista Centra za visoke ekonomske studije (CEVES) Duško Vasiljević kaže za Press da bi veće turbulencije na svetskom finansijskom tržištu lako mogle da dovedu do toga da evro vredi 82, pa i 83 dinara.
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=48464&sectionId=33

Само да подсетим колко је био кад је прича кренула
А врло би занмиљиво било да се каже колико је пара из државних резерви до сада потрошено на јалово одржавање курса динара

Samo nemoj da se napijaš i urličeš kao besan lav u 4 ujutro kad dodjes iz Slovenije, gledam vas svaku novu godinu :)

zavisi koji je realan kurs u odnosu na ovo djubre od naših poluproizvoda koji se prodaju na domaćem tržištu kao suvo zlato... Recimo forma socijale nameštaj pa oni slatkiši čiji je glavni sastojak šećer... i jedini :lol:

Brat bratu, sva industrija u srbiji treba da nestane jer ne verujem da ce posle 20 godina nerada uopste pristati da rade... Pre ce nemire da izazovu i gradjanski rat samo da ne bi radili :cool:

Da i pevat cu: "Pijem pivo Lasko svaki dan jednu flasicu nekad i cetiri..."
Ajde pa zivela sam u BGD 2godine i sama se jih sramim KAOS naprave...

Ma ajde imate i vi proizvode - koji se izvoze Pozerevacka Bambi Plazma nap. u Sloveniju sta da ti kazem imate srece sto smo bili navikli na vase poluproizvode pa nas sad podsecaju na detinstvo i nostalgiju... - hvala bogu se ne proizvodi vise JUGO :) ko zna sta bi bilo...

Da i pevat cu: "Pijem pivo Lasko svaki dan jednu flasicu nekad i cetiri..."
Ajde pa zivela sam u BGD 2godine i sama se jih sramim KAOS naprave...

Ma ajde imate i vi proizvode - koji se izvoze Pozerevacka Bambi Plazma nap. u Sloveniju sta da ti kazem imate srece sto smo bili navikli na vase poluproizvode pa nas sad podsecaju na detinstvo i nostalgiju... - hvala bogu se ne proizvodi vise JUGO :) ko zna sta bi bilo...

Jesi li ti braco ili seka? :P
Znaš onaj: Od slovenačke robe su najbolji slovenke i tolari :lol:

Plazma keks? Prestao sam da ga jedem onog dana kad sam zagrizao keks u kome je bila dlačurda dugačka kilometar... Uredno je ulazila i izlazila iz keksa... Krivo mi sto nisam fotografisao, davno bilo...

STa je bilo bre !! Hahahaha.... Crkli ste od muke sto je Evropa ukinula vize Srbiji i Srbima!! I sad izmisljate neke nove filmove 2012, the day of the triffids, zombiel land i slicno koji ce konacno unistiti srbiju jer nismo glasali za Seselja !!!

hahahahahaha

moreeeeeeeeeeeeeeeeee......

NAPRED EU I SRPSKE INTEGRACIJE !!!

DOLE PRIMITIVIZAM I ČOBANIZAM, NAPRED U EU!
Naravno ovo drugo ne važi za radikale jer će se pogubiti... Mada mozda to i nije tako loše :)

Vole radikali sve što dolazi iz EU, Amerike i Japana.
Inače bi se vozili u ruskim ladama, da su dosledni svoje javne ideologije.
Ovako vole samo parice, koje dobijaju od pljačke gradjana Srbije, koje su sedenjem " zaradili ".

Back