- Poruka
- 8.889
Pa 0wi lik0wi 0wde tje swe da napisxu sam0 da 0sp0re tih0g.. 0n je reka0 100 a bi0 je 96... Jaka razlika.. Njih0w0 pisanje 0wde t0taln0 nema p0entu.Wataju se za 4 din...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se smejes ,meni je to zalosno.kad ne budu imali drugi neces imati ni ti!!>
Jelasic i ostala zuta bagra i dalje trose devizice na obaranje kursa
Evo sta se desava od jutros
![]()
Kurs je ujutro bio 94 a oni su ga intervencijama oborili na 93.1 . Trude se da ga obore sto vise mogu jer dolazi vreme praznika .
No obaranje kursa povecava deficit i spoljnotrgovinski i deficit budzeta .
Vec zato u avgustu mesecu nece biti druge transe kredita MMF-a bez rezanja plata i penzija ili povecanja PDV-a . Cekam avgust mesec i grohotom se smejem.
još nije 100!?...
aj zatvarajte temu ovaj jerry stvarno više smorio...sa ovom brojalicom
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam stavio i neku kintu na to da će uskoro da pređe sto.

kio naša srpska posla ostavi nama Srbima
Hugoslavija je mrtva živela Srbija
...nego ga još uvek držite u nalepšem i najskupljem delu Beograda!? 

a što nam onda ne vratite Tita vi sr8opatriJote...nego ga još uvek držite u nalepšem i najskupljem delu Beograda!?
jel se možda bojite da ne padnu cene nekretnina?![]()
Pa lepo je juče svuda objavljeno da kurs pada bez intervencije banke.... To što dižeš i pumpaš temu da bi mogao da pljuješ legalno izabranu vlast države, samo dokazuje da si dosadan, a ne pametan...
Šta ti oćeš. Da skoči na 100 din, pa da se ti hvališ kako si bio u pravu ili da padne, da bi dinar ojačao? Pa, vidiš, predugo se dinar ne da, jače od 6 meseci od vaših procena, pa sad crkni od muke, experte....
ako dobro pamtim ova tema se kada je otvorena zvala "evro ide na 80" .....

neće dinar izdahnuće država
a posle toga ću da se čujem sa ekspertima ove teme
da čujem kako tada žive
e stvarno ne znam sta je gore ????
ako drzava pusti slobodno kurs bez intervencija NB,evro ode gore odgovorace izvoznicima,ali propadaju svi oni koji poslusase vladu da je sve u drzavi OK i da gradjani i firme uzimaju kredite-poslusase vladu uzese kredite sa deviznom klauzulom evro recimo bio 82.din-STA SAD TI LJUDI DA RADE-POSLUSASE EKSPERTE DADOSE IMOVINU POD HIPOTEKU I STA SAD-SVAKO PREDUZECE KOJE JE I IMALO NEKU SANSU I NESTO VREDELO NE MOZE DA ZARADI ZA KAMATU---------ODE OSTATAK SRBIJE NA DOBOS STRANIM BANKAMA !!!!!
shta che stranim bankama ostatak srbije .....
pa ne znam jer nije politika u pitanju nego solventnost. jel si i ti jedan od onih mrzitelja banaka pa im zhelish da shto pre bankrotiraju?
ja sto radnika
kredit
600.000
nije lepo
al kome
jeste
ostalo još 430.000
+%