Evolucija vs Kreacija

Nikad ništa, ako mene pitaš. Amerikanci su nesposobni da bilo šta urade. Čak ni ovog interneta nikad ne bi bilo da nije nas i Rusa.

pitao sam te ono sto si naveo "fašistička NATO kamarila " sta su dobro uradili, ne koprcaj se sad, a i ovaj internet je dobra stvar, samo otudjuje ljude da se sto manje fizicki druze, stedi nam vreme da se prosetamo do prijatelja na kaficu i rakijicu:)

pitao sam te ono sto si naveo "fašistička NATO kamarila " sta su dobro uradili, ne koprcaj se sad, a i ovaj internet je dobra stvar, samo otudjuje ljude da se sto manje fizicki druze, stedi nam vreme da se prosetamo do prijatelja na kaficu i rakijicu:)
Pa to ti i pričam sve vreme... bolje da se mi što pre skinemo s ovog interneta, ovo je boles'

Odo po rakijicu.

A sta sam se to obrukao?
Ako sam dobro razumeo, scenario koji si našao u nekim nemačkim kreacionističkim novinama bio bi:
Ne sterilizuju bušilicu robota koji je poslat na Mars, tako da će neke bakterije koje inače žive u prilično sterilnoj sredini u kakvoj se čuvaju delovi robota za čeprkanje po Marsu, stići na Mars.
Nakon deset godina otići će drugi robot na Mars i tamo naći potomke tih bakterija.

Ispada da veruješ u evoluciju, jer bakterije takve kakve su, čak i kada bi stigle na Mars, morale bi drastično da se izmene da bi mogle da žive i razmnožavaju se u bitno drugačijim uslovima i da vremenom koloniziraju druga mesta na Marsu (pretpostavljam da neće svi roboti da čaćkaju Marsa na istom mestu). :lol:

Ako sam dobro razumeo, scenario koji si našao u nekim nemačkim kreacionističkim novinama bio bi:
Ne sterilizuju bušilicu robota koji je poslat na Mars, tako da će neke bakterije koje inače žive u prilično sterilnoj sredini u kakvoj se čuvaju delovi robota za čeprkanje po Marsu, stići na Mars.
Nakon deset godina otići će drugi robot na Mars i tamo naći potomke tih bakterija.

Ispada da veruješ u evoluciju, jer bakterije takve kakve su, čak i kada bi stigle na Mars, morale bi drastično da se izmene da bi mogle da žive i razmnožavaju se u bitno drugačijim uslovima i da vremenom koloniziraju druga mesta na Marsu (pretpostavljam da neće svi roboti da čaćkaju Marsa na istom mestu). :lol:

Pa ti se brukas.

Kao prvo pokazujes predrasude ne zdravo rasudjivanje.
Te novine nemaju nista sa kreacionizmom.

To oko bakterija i zagdjivanja Marsa nisam ja rekao nego naucnici koji su poslali robota.

Pa ako su se ti tvoji evolucionisticki naucnici osramotili onda neka su.

Ja sam ih samo citirao sta su rekli i naveo sam svoj stav, da ce od mrtvih bakterija sa zemlje onda reci da su to sa Marsa.
Kao zapocela evolucija i tamo pa pomrle bakterije i nije mogla dalje.
Razumes ili?

Dakle moral ovoga:
Ostavi se predrasuda kada razgovars sa ljudima inace nece vise hteti da gube vreme sa takvim.

Ne budi J. svedok, da govoris napamet, otvori oci kada citas...

Problem je u tome sta ko podrazumeva pod rec Evolucija?

Za mene je evolucija prilagodljivost zivih bica u odredjenim situacijama i uslovima u granicama njihove genetike.

A u genima zivih bica postoje toliko moucnosti koje su nama nepoznate.

Onda to neki tumace kao evoluciju a u stvari to jezivom bicu vec zapisano u genima za odredjene potrebe i situacije koje dovedu da se taj zapis u genima aktivira.

Tako kod pasa na priemr u genetici i malog i najveceg psa postoje svi zapisi svih velicina pasa a ipak veliki okoti velikog mali malog.

Ali postoje pokretaci koji mogu da aktiviraju da kazemo neki zapis u genima, program, kao na primer novi uslovi itd.

Ti trajberi su nama ljudima jos nepoznati i neki ih pogresno tumace kao evolucija, to jest promene bica.

Medjutim, desavaju se promene uokvirima zapisa koji postoje u genima zivog bica, ali ipak pas ostaje pas, medved, medved itd.

Dakle evolucija je prilagodljivost bica ali ne stvaranje novog bica.

Moze da nastane nova rasa recimo ali ne i vrsta.

Kao na primer sto naucnici kazu da je beli Medved nastao od braon Medveda ali ne krokodil.

Šta su trajberi?

U PRIPREMI VELIKA RPEVARA NA MARSU.

Naucnici nisu sterilizirali busalice zadnjem vozilu robotu koga su poslali na Mars.

Ako bi kojim slucajem naisao an vodu, mogao bi da zarazi tu vodu bakterijama.

A ZA DESETAK GODINA ILI VISE ILI PRE, KADA POSALJU DRUGOG ROBOTA DO TADA CE TO SVI ZABORAVITI PA CE RECI DA SU NASLI ZIVOT, BAKTERIJE NA MARSU.

http://www.tagesanzeiger.ch/wissen/...f-dem-Mars-verunreinigen/story/10244745?track

ONDA CE PISATI NA FORUMU KAKO JE NADJHEN ZIVOT NA AMRSU.

A kada im budemo rekli da su te bakterije sa zemlje, oni ce reci da smo budale i zaostali vernici...

EVO, KAO STO SAM NEDAVNO REKAO.

Nasli su supu a sada im treba sAMo jos da NAdju mrtve bakterije u supi i evolucionisticka prevara je ostvarena.

A TE MRTVE BAKTERIJE CE BITI SIGURNO SA ZEMLJE KOJE JE ROBOT PONEO:

juriositi” našao dokaz: Marsom tekla voda
desk - 28. septembar 2012. u 06.31

Robot „Kjuriositi” pronašao je čvrst dokaz da je na Marsu tekla voda.

Naime, otkriveno je drevno korito reke što dokazuje da je tuda nekad proticala voda.

Fotografije koje je poslao „Kjuriositi” pokazuju kompozicije stena sastavljene od šljunka i peska, a naučnici veruju da je to kamenje nekad erodiralo u vodi.

Veličina i oblik kamenja ukazuju na brzinu i dužinu rečnog toka, naveli su naučnici na konferenciji za štampu u laboratoriji NASA u Pasadeni.

„Oblici govore o tome kako su oni preneti, a veličina da nisu nošeni vetrom. Preneti su vodenim tokom”, rekla je naučnik Rebeka Vilijams.

Istraživači su prethodno otkrili druge dokaze o nekadašnjem postojanju vode na crvenoj planeti, ali ovo je prvi put da je otkriveno drevno korito reke, prenosi AFP.

Ovo predstavlja prelazak sa spekulacija o veličini materijala rečnog korita na direktnu opservaciju toga, smatraju naučnici.

Cilj dvogodišnje misije, vredne oko 2,5 milijardi dolara, jeste da otkrije mesto na kome su mikroorganizmi nekada mogli da se razviju.

Kao dodatak tome, „Kjuriositi” će tragati za tragovima vode i organskim jedinjenima, kao još jednom dokazu postojanja života u prošlosti. (Tanjug)

http://www1.serbiancafe.com/lat/vesti/14/105726/kjuriositi-nasao-dokaz-marsom-tekla-voda.html

EVOLUCIONISTIMA NAUCNICIMA, TREBA DOBRA INFIZIJA DA BI MOGLI DA PREZIVE, INACE ODOSE.

AJD KO CE U OPKLADU DA CE USKORO I BAKTERIJE DA ISKRSNU!!!

Poslednja izmena:
Како не схваташ... зли еволуционисти су нашли воду да би нашли живот у њој. У стварности се први лендер ишорао на тло Марса, други је посејао бактерије са Земље, а трећи је понашао мртве бактерије које ће негирати да Бог постоји, јер сви знамо да су ванземе демони...
Теоријама завере се заиста све може објаснити :lol:

Свашта, што то не би могло бити тачно.
Што Бог не би стоврио живот и на Марсу?!? :roll:

Pa nista. Bog i jeste stvorio zivot na mnogim planetama.

Ovde oni zele da dokazu da nije Bog stvorio zivot, nego eto zaceo se bio i na Marsu evolucijom ali kai izumro dok se na zemlji razvio.

I tako dokazu evoluciju a negiraju Boga.

Razumete?

Evolucionisti shvatite vec jednom da Adam nije morao da obavlja pi-pi kao ni ka-ka vec je sve reciklirao pored toga je mogao da obavlja i fotosintezu ali je potpao pod vaginalnu manipulaciju i najeo se jabuka pa zato moderan covek nema ove funkcije ali za 10% vasih prihoda mogu da vam garantujem vracanje ovih funkcija. Polisa stupa na snagu onda kada umrete. :mrgreen:

Back