- Poruka
- 66.355
Kukuriku, kokoda, to je prava nezgoda!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kukuriku, kokoda, to je prava nezgoda!
On je naučnik čovek koji je slučajno zalutao u šumu međ' međede...je li taj nukleoza neki guru evolucije?
je li taj nukleoza neki guru evolucije?
Čovek je doktor nauka, ako se dobro sećam - neurobiolog.je li taj nukleoza neki guru evolucije?
Naravno da nemaju... zato je danas penicilin isto efektivan kao i pre osamdeset godina. Ne d'o Bog da mutacije IMAJU razvojnu komponentu - morali bi smo stalno izmišljati nove antibiotike. Pu pu pu, daleko bilo.

Koje bi po ... vama bakterije bile prikladne za kolonizaciju Marsa i kako bi stigle žive na bušilice?U PRIPREMI VELIKA RPEVARA NA MARSU.
Naucnici nisu sterilizirali busalice zadnjem vozilu robotu koga su poslali na Mars.
Ako bi kojim slucajem naisao an vodu, mogao bi da zarazi tu vodu bakterijama.
A ZA DESETAK GODINA ILI VISE ILI PRE, KADA POSALJU DRUGOG ROBOTA DO TADA CE TO SVI ZABORAVITI PA CE RECI DA SU NASLI ZIVOT, BAKTERIJE NA MARSU.
http://www.tagesanzeiger.ch/wissen/...f-dem-Mars-verunreinigen/story/10244745?track
ONDA CE PISATI NA FORUMU KAKO JE NADJHEN ZIVOT NA AMRSU.
A kada im budemo rekli da su te bakterije sa zemlje, oni ce reci da smo budale i zaostali vernici...

On je naučnik čovek koji je slučajno zalutao u šumu međ' međede...![]()
Koje bi po ... vama bakterije bile prikladne za kolonizaciju Marsa i kako bi stigle žive na bušilice?![]()
Pa naucnici kazu da je moguce da su ih poneli sa zemlje na busalice koje nisu sterlizovane i da bi mogle da zaraze vodu i slicno, nisam ja to rekao.
Onda ce robot poslati dokaze o bakterijama na Marsu a one sa zemlje...
A da lki bi one mogle tamod a prezivie, ja ne verujem.
Zato im treba prevara.,..
Njima su dovoljne i mrtve bakterije da nadju kasnije, i da kazu da je tamo nekada bilo neke vrste zivota...
Ali se nije razvio kao na zemlji, bakterije su uginule???
sto se smarate, da je na marsu moguc zivot bilo bi ga, ovako dzaba se prehebavate oko bakterija.
Pa nije tako.
Njima su dovoljne mrtve bakterije da kazu, eto zivot se i tamo razvio...
Razumes???
Ne citas sta pisem?
Pa nije tako.
Njima su dovoljne mrtve bakterije da kazu, eto zivot se i tamo razvio...
Razumes???
Ne citas sta pisem?
U PRIPREMI VELIKA RPEVARA NA MARSU.
Naucnici nisu sterilizirali busalice zadnjem vozilu robotu koga su poslali na Mars.
Ako bi kojim slucajem naisao an vodu, mogao bi da zarazi tu vodu bakterijama.
A ZA DESETAK GODINA ILI VISE ILI PRE, KADA POSALJU DRUGOG ROBOTA DO TADA CE TO SVI ZABORAVITI PA CE RECI DA SU NASLI ZIVOT, BAKTERIJE NA MARSU.
http://www.tagesanzeiger.ch/wissen/...f-dem-Mars-verunreinigen/story/10244745?track
ONDA CE PISATI NA FORUMU KAKO JE NADJHEN ZIVOT NA AMRSU.
A kada im budemo rekli da su te bakterije sa zemlje, oni ce reci da smo budale i zaostali vernici...
Pa ja sam međed i ne stidim se toga... ti nisi, tebi niko nije ni rek'o.ako si ti medjed ja nisam![]()
Gledo sam onu sliku s Marsa pre neki dan, me'ščini da tamo nema ni bakterija ni kaktusa.... mora da ta fašistička NATO kamarila opet kuje neku zaveru.Njima su dovoljne mrtve bakterije da kazu, eto zivot se i tamo razvio...
Pa ja sam međed i ne stidim se toga... ti nisi, tebi niko nije ni rek'o.
Gledo sam onu sliku s Marsa pre neki dan, me'ščini da tamo nema ni bakterija ni kaktusa.... mora da ta fašistička NATO kamarila opet kuje neku zaveru.
Nikad ništa, ako mene pitaš. Amerikanci su nesposobni da bilo šta urade. Čak ni ovog interneta nikad ne bi bilo da nije nas i Rusa.a kada su oni pa nesto dobro uradili, imas li primer medjedu?![]()
hvala brate i cestitam upravo si saranio darviniziam![]()
грешиш
..тврдокорна су мајмунска деца...

Jeste, vernici koji nisu upoznati s ironijom su uvek zabavni![]()
aj pa nek ti je sa srecom..prirodna selekcija ne gresi
Pa naucnici kazu da je moguce da su ih poneli sa zemlje na busalice koje nisu sterlizovane i da bi mogle da zaraze vodu i slicno, nisam ja to rekao.
Onda ce robot poslati dokaze o bakterijama na Marsu a one sa zemlje...
A da lki bi one mogle tamod a prezivie, ja ne verujem.
Zato im treba prevara.,..
Njima su dovoljne i mrtve bakterije da nadju kasnije, i da kazu da je tamo nekada bilo neke vrste zivota...
Ali se nije razvio kao na zemlji, bakterije su uginule???

Kakve ovo veze ima sa temom?
E, zato kažem... da se čovek ne bi brukao poput tebe trebalo bi da prvo malo upozna ono što bi da kritikuje.Pa ima. Odjedared navodno dokazu pocetak evolucije na Marsu?