Evolucija vs Kreacija

Kukuriku, kokoda, to je prava nezgoda!
rimshot-troll-ba-dum-tss.jpg

U PRIPREMI VELIKA RPEVARA NA MARSU.

Naucnici nisu sterilizirali busalice zadnjem vozilu robotu koga su poslali na Mars.

Ako bi kojim slucajem naisao an vodu, mogao bi da zarazi tu vodu bakterijama.

A ZA DESETAK GODINA ILI VISE ILI PRE, KADA POSALJU DRUGOG ROBOTA DO TADA CE TO SVI ZABORAVITI PA CE RECI DA SU NASLI ZIVOT, BAKTERIJE NA MARSU.

http://www.tagesanzeiger.ch/wissen/...f-dem-Mars-verunreinigen/story/10244745?track

ONDA CE PISATI NA FORUMU KAKO JE NADJHEN ZIVOT NA AMRSU.

A kada im budemo rekli da su te bakterije sa zemlje, oni ce reci da smo budale i zaostali vernici...

Poslednja izmena:

Naucnici nisu sterilizirali busalice zadnjem vozilu robotu koga su poslali na Mars.

A ZA DESETAK GODINA ILI VISE ILI PRE, KADA POSALJU DRUGOG ROBOTA DO TADA CE TO SVI ZABORAVITI PA CE RECI DA SU NASLI ZIVOT, BAKTERIJE NA MARSU.

http://www.tagesanzeiger.ch/wissen/...f-dem-Mars-verunreinigen/story/10244745?track

A kada im budemo rekli da su te bakterije sa zemlje, oni ce reci da smo budale i zaostali vernici...
Koje bi po ... vama bakterije bile prikladne za kolonizaciju Marsa i kako bi stigle žive na bušilice? :kafa:

Koje bi po ... vama bakterije bile prikladne za kolonizaciju Marsa i kako bi stigle žive na bušilice? :kafa:

Pa naucnici kazu da je moguce da su ih poneli sa zemlje na busalice koje nisu sterlizovane i da bi mogle da zaraze vodu i slicno, nisam ja to rekao.

Onda ce robot poslati dokaze o bakterijama na Marsu a one sa zemlje...

A da lki bi one mogle tamod a prezivie, ja ne verujem.

Zato im treba prevara.,..

Njima su dovoljne i mrtve bakterije da nadju kasnije, i da kazu da je tamo nekada bilo neke vrste zivota...

Ali se nije razvio kao na zemlji, bakterije su uginule???

Pa naucnici kazu da je moguce da su ih poneli sa zemlje na busalice koje nisu sterlizovane i da bi mogle da zaraze vodu i slicno, nisam ja to rekao.

Njima su dovoljne i mrtve bakterije da nadju kasnije, i da kazu da je tamo nekada bilo neke vrste zivota...

sto se smarate, da je na marsu moguc zivot bilo bi ga, ovako dzaba se prehebavate oko bakterija.

Pa nije tako.
Njima su dovoljne mrtve bakterije da kazu, eto zivot se i tamo razvio...
Razumes???

Ne citas sta pisem?

citam, ali ne vidim smisao price o marsu i da li tamo ima zivota.
svemir je velik i mozda negde ima zivota, ali u suncevom sistemu nema sem na zemlji.
ako nekom odgovara da potvrdi svoju teoriju, u stanju je i da laze, a to je kod evolucionista preslo u naviku.

Kakve ovo veze ima sa temom?

ako si ti medjed ja nisam:D
Pa ja sam međed i ne stidim se toga... ti nisi, tebi niko nije ni rek'o.

Njima su dovoljne mrtve bakterije da kazu, eto zivot se i tamo razvio...
Gledo sam onu sliku s Marsa pre neki dan, me'ščini da tamo nema ni bakterija ni kaktusa.... mora da ta fašistička NATO kamarila opet kuje neku zaveru.

Kada bi na Marsu našli zemaljske bakterije, onda bi bilo jasno da su poreklom sa Zemlje. :kafa:

Back