Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.342
Pa,izgleda da jeste.Čim mu kažeš iz šale da ne bi bilo seksa u velikoj količini,on odustane.Nije svim momcima stalo samo do sirovog seksa.Ima i uzvisenijih oblika ljubavi,!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa,izgleda da jeste.Čim mu kažeš iz šale da ne bi bilo seksa u velikoj količini,on odustane.Nije svim momcima stalo samo do sirovog seksa.Ima i uzvisenijih oblika ljubavi,!
Verujete li filmovima i pričama tipa "Romeo i Julija"? Mislite li da su ljudi pre voleli više i jače?
a jel koristis ti navlaku za dasku u javni wc-iNe otkako sam onomad saznala da su Romeo i Julija bili klinčadija i da je cela stvar trajala ni nedelju dana.
Mislim da smo skloni da romantizujemo prošlost, pogotovo što smo stariji. Čuveno dedino "U moje vreme..." Al ne, ozbiljno. Kad gledam kakav epički film s vitezovima, ja bih se prva vratila u Srednji vek, mada ZNAM da život u blatu, bez zuba i s kugom nije nešto što bi mi se dopalo. Volim svoju wc šolju, hvala, neću kakim u šumi. Al kad isuču mačeve, pa sve još proprati ona himnička muzika, ma srce mi se otvori. Tako isto i s "epskim" ljubavnim pričama. Nisam sigurna da je Dante ikad i reč progovorio s Beatriče, a opet je to kao neka "epska" ljubav. Mogu zaplakat čitajući knjge il gledajući filmove, ali stvarno, ništa to nije bilo drukče nego danas, a mnogo šta je bilo i gore. Eventualno bih se složila da su neke vrednosti pre bile bolje dok ih danas možda više uopšte i nema. Znaš da ne volim kako ova civilizacija izgleda u ovom trenutku (pred kraj). Ali, više i jače? Sigurno, u nekim slučajevima, ne generalno.
ma de placaju me po dostavu a tu nema mjesta nuzdiKoji ti je majke ti to posao tokom koješ morat mokrit gde stigneš? Jesu to neki fetiš klubovi, il šta? Ono, plaćaju te po šoranju i s.ranju? I, jel to radiš što te muka priterala (čuj, priterala) il što voliš? Jel si u latexu dok se.reš okolo, il si, ono, klot, go? Mislim, dupet.om po tastaturi?
Ono, tako zvučiš.![]()
Verovatno i sad postoji iskrena, duboka ljubav, međutim ljudi su sad malo drugačiji. Nekako su više usmereni na sebe i na svoje potrebe, ima tu i sebičluka, razmaženosti. Ljubav je deljenje, bezuslovno davanje, tolerancija pa i žrtvovanje. Danas se malo i ovo materijlno uhvatilo pod ruku sa "ljubavlju". To baš i ne štima. Od onog pre "živećemo od ljubavi" do ovog danas - može ali se moraju stvoriti i uslovi za to i to.Dobro, da li neko misli da se neka "supstanca zadužena za ljubav" luči nedovoljno?
I da li je i koliko bitno, jer ima razlike između "volim te" i "želim te"?
Da li je u suštini kad sumiram ovo što je rekao @Neno u suštini bilo jednostavno više truda, zalaganja i strpljenja?
Ne smem izlazit ebiga policijski čas.ma de placaju me po dostavu a tu nema mjesta nuzdi
nekad me dodje priupitat mogu li se isorati u neciji fensi wc al tek sad mi ne bi dali
ono ima par lokacija za sorku u grad ako te zanima dje je bjezbedno od voajeri al ako si u moje drustvo mogu ti cuvat straze tu nemas problem
Sad me podseti na moju strinu koja je govorila (kad je rodila treće dete): "Gde ima jedno da jede, imaće i treće."Verovatno i sad postoji iskrena, duboka ljubav, međutim ljudi su sad malo drugačiji. Nekako su više usmereni na sebe i na svoje potrebe, ima tu i sebičluka, razmaženosti. Ljubav je deljenje, bezuslovno davanje, tolerancija pa i žrtvovanje. Danas se malo i ovo materijlno uhvatilo pod ruku sa "ljubavlju". To baš i ne štima. Od onog pre "živećemo od ljubavi" do ovog danas - može ali se moraju stvoriti i uslovi za to i to.
pa u policiski cas bas se mozes olaksati ono bas ko ker nema zive duseNe smem izlazit ebiga policijski čas.![]()
Ranije su se brakovi ugovarali , sad ne ulazim u to kakvi su bili. Neki su se usput zavoleli, neki živeli kako su već živeli. Siromaštvo može biti kao test za ljubav i u siromaštvu se može voleti. Nekog to još više zbliži, pa se zajednički trude da sebi učine život lepšim, a kod nekog to što "izađe kroz prozor", verovatno nikad nije iskreno ni postojalo. Koliko primera imaš gde ljudi imaju i više nego što im je potrebno , a " ljubav" ispari u vidu magle.Sad me podseti na moju strinu koja je govorila (kad je rodila treće dete): "Gde ima jedno da jede, imaće i treće."
Jeste, al nije samo: rodi decu pa ih nahrani, i završio si posao.
Tako isto i "živećemo od ljubavi". Ima naš narod takvih pošalica i doskočica kolko hoćeš. Naprimer: "gde siromaštvo uđe na vrata ljubav izađe kroz prozor."
Ispada da su nam i neki đedovi bili materijalisti, ebiga. Il samo mudriji nego mnogi danas?
Jeste, u pravu si.Ranije su se brakovi ugovarali , sad ne ulazim u to kakvi su bili. Neki su se usput zavoleli, neki živeli kako su već živeli. Siromaštvo može biti kao test za ljubav i u siromaštvu se može voleti. Nekog to još više zbliži, pa se zajednički trude da sebi učine život lepšim, a kod nekog to što "izađe kroz prozor", verovatno nikad nije iskreno ni postojalo. Koliko primera imaš gde ljudi imaju i više nego što im je potrebno , a " ljubav" ispari u vidu magle.
Pre ih je vise hvatao neizdrž.Verujete li filmovima i pričama tipa "Romeo i Julija"? Mislite li da su ljudi pre voleli više i jače?
Pa to se opet svodi na nešto jače nego danas, makar bio jači samo taj seksualni nagon.Pre ih je vise hvatao neizdrž.
Nem poma, nemam nagonmer da izmerim. Pre ce biti da su usled nedostatka seksa i pomocne literature morali vise da mastaju.Pa to se opet svodi na nešto jače nego danas, makar bio jači samo taj seksualni nagon.
Zar ne?