Pojma nemam. Čobani budale. Ne znam koji muškarac pri zdravoj pameti i čistoj svesti potpiše taj papir?A zasto muskarci ulaze u brak?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojma nemam. Čobani budale. Ne znam koji muškarac pri zdravoj pameti i čistoj svesti potpiše taj papir?A zasto muskarci ulaze u brak?
I nose crno odelo, znaju šta ih čekaPojma nemam. Čobani budale. Ne znam koji muškarac pri zdravoj pameti i čistoj svesti potpiše taj papir?Valjda se zato i "ubiju" od alkohola taj dan. Kako drugačije potpisati?
Imam ajmo reci kontakt s nekim zenama koji su u zrelijim godinama i imaju ajmo reci lovu neku,i znas sta one rade,pocinju se vracati unazad ..pocinju da zive kao pre braka kao neke klinke..izlaze glupiraju se..meni je to osobno bezveze mislim ne mislim se s svojih 50*+ godina ponasati kao da imam 22..OVO potpisujem.
Kućni poslovi su preuveličani - još blago rečeno.
Ili su te žene STVARNO nesposobne. Verujem da su nesposobne...samo nije to tema. Tema je odgovor na pitanje zašto se muškarci žene/ stvaraju porodicu kad dođu do para dok žene rade suprotno. Udaju se za novac, ne za čoveka, a kad imaju svoje uopšte ne zanima udaja - a objasnila sam zašto.
Vidis da malo razmislim pa da i sebe pitam "jesi ti shvatio zasto je bilo tako,ili si opet bio glup i nisi shvatio igru"?Ovo sta si napisao jedvu su cekali da ju skine s budgeta i nekome uvale..ja sam od nje imao skoro 50% vecu platu stabilan posao, normalan sam stabilan pouzdan..a ona je ocito odigrala neku igricu koju taj tren nisam razumeo lepo umotano ***** u celofan,i onda su krenule i zelje a sve to kao normalno,zaruke udaja pa ajmo stan kupiti, pa ajmo njoj blizu posla, pa ajde da može peske na posao, može i to..e onda ja nisam ispunio jednu želju, e pa su mi dozivotno zamerili ..i onda nakon mnogo godina shvatim da iza svega toga stoji njena majka koja joj je sve to tako lepo savetovala..A ta njena majcica kada gledam slike danas ko da je na sahranu dosla a ne na svadbu..Jer sam od nje stariji nisam kakvog je ona htela za zeta nisam s sela itd itd..Ove što kukaju uglavnom ušle zbog bankomata. Mama i tata jedva čekali da je skinu sa budžeta i uvale nekome na izdržavanje. Sad je jadnicama teško da puste veš mašinu i smute supu iz kesice. Obaveze! Ugnjetavanje! Jadne one.... Dno dna uglavnom. Kad se odluče za neki posao verovatno uz ime na fejsbuk dodaju nokti, trepavice, masaža i mejkap. Inbox im pun poruka svakakvih paćenika. One misle da mogu u životu više i bolje a nisu svesne da im je i ovo što imaju premija.
Žao mi je što si prošao tu igricu. To si morao da vidiš odmah i ranije. Sa devojkom koju želiš da ženiš moraš da sve raščistiš odmah i čak da se i lepo i kulturno posvadjas i da je upoznaš kakva je i kad je besna i šta su joj namere. Ako su joj namere bile od početka da hoće samo kako ona zamisli onda si to trebao da vratiš mami mnogo ranije.Vidis da malo razmislim pa da i sebe pitam "jesi ti shvatio zasto je bilo tako,ili si opet bio glup i nisi shvatio igru"?Ovo sta si napisao jedvu su cekali da ju skine s budgeta i nekome uvale..ja sam od nje imao skoro 50% vecu platu stabilan posao, normalan sam stabilan pouzdan..a ona je ocito odigrala neku igricu koju taj tren nisam razumeo lepo umotano ***** u celofan,i onda su krenule i zelje a sve to kao normalno,zaruke udaja pa ajmo stan kupiti, pa ajmo njoj blizu posla, pa ajde da može peske na posao, može i to..e onda ja nisam ispunio jednu želju, e pa su mi dozivotno zamerili ..i onda nakon mnogo godina shvatim da iza svega toga stoji njena majka koja joj je sve to tako lepo savetovala..A ta njena majcica kada gledam slike danas ko da je na sahranu dosla a ne na svadbu..Jer sam od nje stariji nisam kakvog je ona htela za zeta nisam s sela itd itd..
ne kaze se dzabe druga mladost
sto bi reko joe gideon u sceni kad ide na operaciju cuke a sa strane mu bivsa zena i trenutna ljubavnica:Jadne žene. Nemojte ih nikada ženiti jer im činite samo zlo. Najbolje je bez obaveza. Pozoveš je samo ako vam se seksa ili ide u provod a ostatak vremena joj se ne javljaš niti pravdaš. Živite odvojeno i vidite se jednom do dva puta nedeljno. Najbolje tako.
Neke znaju kako e sad je li slucajno ili nije ne znam..pre toga kakve sam srece imao sam psihopatu svoj vrste i upoznao sam nju..sasvim suprotno od svih ..smirena mirna normalna nema tu svakih 15 minuta nova prica..samo eto,ma nije meni ni zao para ni vremena zao mi sto ovako zavrsi da ne može jadnije..a nije trajalo par meseci vec vrlo dugo..Nije bas bilo kako ona zamisli meni je odgovarlo isto sto i njoj neke stvari medutim bilo je i situacija koje su me smetale to sam i rekao pa je dobila podrsku od druge strane..jbg ne možes znati bas sve odmah možes nesto..Žao mi je što si prošao tu igricu. To si morao da vidiš odmah i ranije. Sa devojkom koju želiš da ženiš moraš da sve raščistiš odmah i čak da se i lepo i kulturno posvadjas i da je upoznaš kakva je i kad je besna i šta su joj namere. Ako su joj namere bile od početka da hoće samo kako ona zamisli onda si to trebao da vratiš mami mnogo ranije.
nema toga ma da sam se naslusao i druacijih prica ali nekako s vremenom u nista vise ne verujem..ima sex svaki dan ali ne fizickiRedovan sex u braku? U kom univerzumu? Sreća pa nisam u braku ali niko od ortaka nema sex redovan već ako ima jednom u 10 dana udara nogom u bulj.
ja bih sve ponovno jednostavno jel si za to ili nisi.Pojma nemam. Čobani budale. Ne znam koji muškarac pri zdravoj pameti i čistoj svesti potpiše taj papir?Valjda se zato i "ubiju" od alkohola taj dan. Kako drugačije potpisati?