Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Problem je kada je luda, medjutim njeno ludilo pomaze vaspitanju, sto je paradoks, ali funkcionise.
U svakom slucaju muskarac vaspitava decu, ona je samo duh koji nadgleda.
Sta god majka uradila deca to ne smatraju relevantnim,
ali ako tvoje ludilo predje granicu vise ni tebe ne racunaju u vaspitaca.
Tako da za decu treba da brines samo da imaju sve sto im treba, a ti radi sta hoces.![]()
Ne trebaju tebi dijeca !
Od toga nece biti nista !
poctaknut tu jednom koju volim,moram da pitam,kako ću ja ako ne volim,a ako volim,kako ću ja?
nisam ja više mlad,moraće mi nekad doći da se okejišem,a nisam baš dobar,a ima jedna što bih voleo da mi takva bude devojka,a bojim se da pošto nismo kako treba,kada bi imali dece(to samo zamisljamo),da li bi ta deca bili neobuzdani manijaci i šta bi onda mi s njima?
da li moja deca moraju biti luda na mamu i tatu ili možemo da im pametno usmerimo energiju?
evo muzikE
Ima vas i ludih što su pogrešili pa i dan danas imaju borbe
ali mene interesuje,da li je moguće da se ja sa tako nekom budalom udruzim i kako ću ako poludi?
- - - - - - - - - -
aj nebitno,ja trenutno obozavam onu atavizam,ali da li to znaci da je ona za mene,a luda je,a i ja sam nekad lud,a nekad sam stvarno ozbiljan i kako da ocenim da li su takve jednostavne blesave ili se prave?
- - - - - - - - - -
nisam ja sad siguran sta sam hteo,verovatno da mi je drago sto ima tako dojajaja likova znskih,ali da nisam siguran
- - - - - - - - - -
dotkud znaš ,ona kad je luda,može da te zakolje nožem
pa šta ću ja s budalama kad nisam ni sam siguran da neću ništa?
- - - - - - - - - -
ali nekako imam poštovanje
- - - - - - - - - -
jel ima tako neka da je luda,a da ima granicA?