evo neko je pohvalio moje ucesce

• Začetnik teme Začetnik teme Vedrana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ndevojka:
Nemojte da mislite da sam ja glupa. I mala deca znaju da je ovaj Argonaut ustvari Ancika, divlja_u srcu, Jagodica, Cokolada, Queen ... sve je to jedna ista osoba a i reci su vam ko, kad me vec vucete za jezik, to vam je glavom i bradom Mister X - e jeste i to znam sigurno a znate sta je on uradio zakupio je ceo sajt kao svoju privatni prostor za zezanje, zabavu, salu i uopste relaksaciju i sada se prestavlja razno raznim nickovima jer to ga pali, tip ima para i jednostavno se ovako napaljuje i citav forum je ustvari on a posto su me izbacili i sa zenskog jer sam i tada propovedala istinu mogu slobodno da kazem da mislim i da je Gazdarica cak on, jer ga ja dobro poznajem i to poodavno, znam njegov stil napamet i bar mene ne moze da predje nikako jer je on josh pre punih 20 godina isto uradio i sa nashim soliterom, zakupio je citavu desnu stranu kao njegovo vlasnistvo a sta je sve radio na desnoj strani niko pouzdano nezna osim sto je procurelo u javnost da je ova Vedrinka ili kako se vec zove zivela u jednom stanu na nekom od spratova cak joj je posle poklonio citavih pet i po spratova ali su se nesto razisli i ona se iselila zasad toliko znam a sa znacu i vishe ne zvala se ja ndevojka ako ne sa znam.

Touche!!! :lol: :lol: :lol:

Prvo za Vedranu , a posle i za Jagodicu.
IZ KOG STE SELA VAS DVE?

Neka ste i iz centra Njujorka ,
neopevane ste seljanke...

Prva verovatno zna da je seljanka,
druga nema pojma jer josh nije otkrila,
a nikad i nece.

I sto rece neko.....
sto sejete , da bog da vam se umnozilo,
sto dajete , sto puta vam se vratilo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back