Evo kako je izgledao tacno projekat spomenika koji je pobedio na konkursu pre nego sto su ga u svojim bolesnim glavama unalazili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo kako je izgledao tacno projekat spomenika koji je pobedio na konkursu pre nego sto su ga u svojim bolesnim glavama unalazili
Јел' је то твој победнички пројекат тупсоне, па се толико секираш?sve sto dotaknu upropaste kao da namerno to rade da unakarade srbiju i sve
Sada je lepsi
postolje je kic a sam spomenik je ok
Arture____ Duboko gresis.tek sada,kada je "doradjen",nevestom rukom diletanta,tek sada je ne kic,nego KICERINA !Ово што је било предложено је досадна класика. Без креативности и без храбрости једноставни кич којим би се задовољила форма.
Овај што је направљен има нешто што га чини изузетним, другачијим и по мени уопште није кич управо због тог дискретног додира оригиналности.
Рукавишњиков дилетант? Он има интегритет и не би допустио себи да направи кичерину.Arture____ Duboko gresis.tek sada,kada je "doradjen",nevestom rukom diletanta,tek sada je ne kic,nego KICERINA !
meni je lepse sa macem nekako je mocnijeI krst umesto mača, kako je predviđeno
meni je lepse sa macem nekako je mocnije
iz umetnickog ugla
I ti si mi neka Hriscanka voli vise mac nego krst, smrt nego zivot. Mac nije ukras, mac sluzi za ubijanje i simbol je smrti, rata, nevolja, patnje. Cak i onaj ko ga nosi da bi se odbranio ili da sacuva slobodu i on je pod mukom jer treba ubijati.meni je lepse sa macem nekako je mocnije
iz umetnickog ugla
Mac je simbol istine -Bozja reciI ti si mi neka Hriscanka voli vise mac nego krst, smrt nego zivot. Mac nije ukras, mac sluzi za ubijanje i simbol je smrti, rata, nevolja, patnje. Cak i onaj ko ga nosi da bi se odbranio ili da sacuva slobodu i on je pod mukom jer treba ubijati.
Solidna ideja samo kako moze nositi krst u ruci ako je vodio osvajacke ratove i vrsio genocid nad hriscanima (bogumilima)?Evo kako je izgledao tacno projekat spomenika koji je pobedio na konkursu pre nego sto su ga u svojim bolesnim glavama unalazili
![]()
A sto su mu slozili onakvu facu, ne lici ni na ratnika? Mozda je najbolje da ne drzi nista...meni je lepse sa macem nekako je mocnije
iz umetnickog ugla
Interesantno, mac je simbol i islamske religije, tzv. "mac ujedinjenja", Zulfikar.Mac je simbol istine -Bozja reci
Tako da mac je hriscanski simbol.
I znaci zivot.
ti da si hriscanin znao bi tu simboliku iz Biblije![]()
Da obrazovana sam a ti si do cegaInteresantno, mac je simbol i islamske religije, tzv. "mac ujedinjenja", Zulfikar.Jesi obrazovana, da ne kazem do cega..
S druge strane, krst moze biti samo simbol hriscanstva...bar zasada.![]()
a da zaboravili smo sekta je posredi uzrok bloka u glaviDa obrazovana sam a ti si do cega
Krst nije simbol hriscanstva to je paganski simbol![]()
ok meni ne smeta ako si u sekti pa imas taj bloka da zaboravili smo
Ako mislis na angov krst, ne, nije.Da obrazovana sam a ti si do cega
Krst nije simbol hriscanstva to je paganski simbol![]()
Ruski vajar je napravio dobar spomenik.Iz beograda je dobio nalog,da monahu,kasnije proglasenom svecu,umesto krsta,stavi u ruku mac,sto je glupoРукавишњиков дилетант? Он има интегритет и не би допустио себи да направи кичерину.
Stefan Nemanja se zamonasio i posle godinu dana od smrti,proglasen za Sveca. Sveci ne masu macem,nego blagosiljaju krstom.Natasa,Natasa...Mali .
Stefan Nemanja bio je ratnik
Mač je sasvim korektan
Meni ovaj naš nekako baš sa karakterom .
Stefan Nemanja se zamonasio i posle godinu dana od smrti,proglasen za Sveca. Sveci ne masu macem,nego blagosiljaju krstom.Natasa,Natasa...