Evo kako će se u Srbiji ubuduće donirati organi

Pa sta ima lose u tome da ako umres das nekome svoje organe koji su jos uvek dobri, i spasis tako nekome zivot?

Лоше је што ће се наћи чике који ће ти помоћи да умреш.

Узгред, од мртваца се не може узети функционалан орган, него само од живог човека.

Па и ја сам донор, нудим им један орган стално.

Џаба нудиш кад га нико неће.

:lol: majkomilosnaaaaaaaa

- - - - - - - - - -

Pa ja sam donor, i to svi znaju koji me poznaju :D Do sada bi me ubili sto puta :D

za tebe je ustanovljeno da si odviše emancipiciran, ljudima gušterima trebaju domaćinskiji, ruralniji i manje uposleni organi, a ne istrošeni emancipicijacijom :lol:

:lol: majkomilosnaaaaaaaa

- - - - - - - - - -

za tebe je ustanovljeno da si odviše emancipiciran, ljudima gušterima trebaju domaćinskiji, ruralniji i manje uposleni organi, a ne istrošeni emancipicijacijom :lol:

Kaze se emanCIPIRIPIran :D :D :D
cipiripi.jpg

:gace::brus:

Šta predviđa novi zakona o transplantaciji organa
http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...dja-novi-zakona-o-transplantaciji-organa.html

Najveću pažnju i reakciju janosti izazvala je mogućnost da svi budemo potencijalni donori.

Naravno da ce izazvati paznju, jer u zemlji u kojoj jos nije rešena višedecenijska trgovina bebama i za koju jos niko nije odgovarao, a desava se decenijama...šta onda tek ocekivati od trgovine organima...
Mozda zato je i uspostavljena koalicija na Kosovu sa trgovcima organa...:think:

...

Imajte na umu da ako nekom treba deo tela, onda moze da se uradi ovako:
dete recimo 10tak godina prelazi put, namerno ga udari auto,
tu se odmah nadju ambulatna kola privatne klinike, lekar iste proglasi mozdanu smrt,
prodaju dete u delovima i eto sta donosi novi zakon!!

ps. ti ljudi u ambulantnim kolim ne moraju da budu uopste srbi, da li shvatate sta hoce da urade sa tim zakonom,
stranci hoce da legalno mogu da nam kradu organe!!

TAJ ZAKON NAM NI NAJMANJE NE TREBA!

Poslednja izmena:
Za doniranje organa treba napraviti jako komplikovanu proceduru tako da to moze da zakonski odobri samo onaj ko zaista zeli da bude donor.

A ne ovako po automatizmu smo svi donori. Mrs' stoko satanisticka. I onda ce Rokfeler da ima 6 transplantacija srca.

Samo da pojasnimo - bubreg ili oko mogu da doniram i da ostanem ziv, ako bas hocu, ali jetru ili srce - jasno vam je sta se desava sa osobom koja "donira" srce.

Back