_psihomehanicar_
Zainteresovan član
- Poruka
- 213
Momak sam i imam jednu drugaricu, tačnije ne baš klasičnu drugaricu, mogla bih biti i potencijalna ljubav jer mi se sviđa a znam da i ona nije baš hladna na mene, ali ima jednu zanimljivu crtu ličnosti, koju sam dosta puta primjećivao kod žena a meni kao muškarcu, pošto mi drugačije razmišljamo i imamo drugačije poglede na život, ta osobina i nije toliko bliska.Ona voli sve da skriva o sebi, mnoge to žene vole ali kod nje je to baš izraženo, dosta je inteligentna, iznad prosjeka u svakom smislu a i prelijepa je, i tu odudara od mnogih lijepih cura po ljepoti, ali naprimjer na facebook-u toliko malo stvari želi da stavi, da se o njoj zna, sve probira šta će stavit, i briše kad neko postavi odmah da što manje ljudi vidi.Znam da je imala i dužih veza sa momcima, ali eventualno jednom da je postavila neku sliku s njima.Živa je i nemirnog duha, znam da je imala i nekih seksualnih kombinacija sa momcima, a neke od njih znam pa su mi pričali da se ljutila na neke od njih koji su predložili da imaju nešto više s njom, jer je jako zanimljiva ličnost pa se lako dopadne momcima, znam da je i njoj bilo krvo i da je bila tužna što traže neko vezivanje s njom.Malo mi je šifra što se toga tiče, a vi kao žene dajte neki svoj predlog, vi poznajete ženske duše, i imate sigurno neku bar drugaricu sličnu njoj, pa mi pojasnite.Jer znam da potiče iz jako fine i kulturne kuće, i da je od detinjstva išla na razne dodatne aktivnosti, muzičku školu, ovo ono, jako je kulturna i uvijek voli da se savršeno kulturno i i pravilno izražava i ispravlja kad neko pogrešno nešto rekne pa i sam sam u glavi razmišljao dal bi možda posledica tog strožijeg vaspitanja roditelja bila ta njena crta ličnostia, da skriva svoju privatnost i neće da se vezuje ili je to nešto tipično ženski, neki ženski način razmišljanja, što svaka žena nosi u sebi i u većoj ili manjoj mjeri.Evo ja sam pokušao da objasnim situaciju, pa pišite kako vi vidite cijelu stvar.

Poslednja izmena: