Evo jedno pitanje za žene, nešto me zanima pa pomozite :)

_psihomehanicar_

Zainteresovan član
Poruka
213
Momak sam i imam jednu drugaricu, tačnije ne baš klasičnu drugaricu, mogla bih biti i potencijalna ljubav jer mi se sviđa a znam da i ona nije baš hladna na mene, ali ima jednu zanimljivu crtu ličnosti, koju sam dosta puta primjećivao kod žena a meni kao muškarcu, pošto mi drugačije razmišljamo i imamo drugačije poglede na život, ta osobina i nije toliko bliska.Ona voli sve da skriva o sebi, mnoge to žene vole ali kod nje je to baš izraženo, dosta je inteligentna, iznad prosjeka u svakom smislu a i prelijepa je, i tu odudara od mnogih lijepih cura po ljepoti, ali naprimjer na facebook-u toliko malo stvari želi da stavi, da se o njoj zna, sve probira šta će stavit, i briše kad neko postavi odmah da što manje ljudi vidi.Znam da je imala i dužih veza sa momcima, ali eventualno jednom da je postavila neku sliku s njima.Živa je i nemirnog duha, znam da je imala i nekih seksualnih kombinacija sa momcima, a neke od njih znam pa su mi pričali da se ljutila na neke od njih koji su predložili da imaju nešto više s njom, jer je jako zanimljiva ličnost pa se lako dopadne momcima, znam da je i njoj bilo krvo i da je bila tužna što traže neko vezivanje s njom.Malo mi je šifra što se toga tiče, a vi kao žene dajte neki svoj predlog, vi poznajete ženske duše, i imate sigurno neku bar drugaricu sličnu njoj, pa mi pojasnite.Jer znam da potiče iz jako fine i kulturne kuće, i da je od detinjstva išla na razne dodatne aktivnosti, muzičku školu, ovo ono, jako je kulturna i uvijek voli da se savršeno kulturno i i pravilno izražava i ispravlja kad neko pogrešno nešto rekne pa i sam sam u glavi razmišljao dal bi možda posledica tog strožijeg vaspitanja roditelja bila ta njena crta ličnostia, da skriva svoju privatnost i neće da se vezuje ili je to nešto tipično ženski, neki ženski način razmišljanja, što svaka žena nosi u sebi i u većoj ili manjoj mjeri.Evo ja sam pokušao da objasnim situaciju, pa pišite kako vi vidite cijelu stvar. :) ;)

Poslednja izmena:
Momak sam i imam jednu drugaricu, tačnije ne baš klasičnu drugaricu, mogla bih biti i potencijalna ljubav jer mi se sviđa a znam da i ona nije baš hladna na mene, ali ima jednu zanimljivu crtu ličnosti, koju sam dosta puta primjećivao kod žena a meni kao muškarcu, pošto mi drugačije razmišljamo i imamo drugačije poglede na život, ta osobina i nije toliko bliska.Ona voli sve da skriva o sebi, mnoge to žene vole ali kod nje je to baš izraženo, dosta je inteligentna, iznad prosjeka u svakom smislu a i prelijepa je, i tu odudara od mnogih lijepih cura po ljepoti, ali naprimjer na facebook-u toliko malo stvari želi da stavi, da se o njoj zna, sve probira šta će stavit, i briše kad neko postavi odmah da što manje ljudi vidi.Znam da je imala i dužih veza sa momcima, ali eventualno jednom da je postavila neku sliku s njima.Živa je i nemirnog duha, znam da je imala i nekih seksualnih kombinacija sa momcima, a neke od njih znam pa su mi pričali da se ljutila na neke od njih koji su predložili da imaju nešto više s njom, jer je jako zanimljiva ličnost pa se lako dopadne momcima, znam da je i njoj bilo krvo i da je bila tužna što traže neko vezivanje s njom.Malo mi je šifra što se toga tiče, a vi kao žene dojte neki svoj predlog, vi poznajete ženske duše, i imate sigurno neku bar drugaricu sličnu njoj, pa mi pojasnite.Jer znam da potiče iz jako fine i kulturne kuće, i da je od detinjstva išla na razne dodatne aktivnosti, muzičku školu, ovo ono, jako je kulturna i uvijek voli da se savršeno kulturno i i pravilno izražava i ispravlja kad neko pogrešno nešto rekne pa i sam sam u glavi razmišljao dal bi možda posledica tog strožijeg vaspitanja roditelja bila ta njena crta ličnostia, da skriva svoju privatnost i neće da se vezuje ili je to nešto tipično ženski, neki ženski način razmišljanja, što svaka žena nosi u sebi i u većoj ili manjoj mjeri.Evo ja sam pokušao da objasnim situaciju, pa pišite kako vi vidite cijelu stvar. :) ;)

O zenama se zena ne pita aj sad da procitam sta te muci

- - - - - - - - - -

Ok smor

Momak sam i imam jednu drugaricu, tačnije ne baš klasičnu drugaricu, mogla bih biti i potencijalna ljubav jer mi se sviđa a znam da i ona nije baš hladna na mene, ali ima jednu zanimljivu crtu ličnosti, koju sam dosta puta primjećivao kod žena a meni kao muškarcu, pošto mi drugačije razmišljamo i imamo drugačije poglede na život, ta osobina i nije toliko bliska.Ona voli sve da skriva o sebi, mnoge to žene vole ali kod nje je to baš izraženo, dosta je inteligentna, iznad prosjeka u svakom smislu a i prelijepa je, i tu odudara od mnogih lijepih cura po ljepoti, ali naprimjer na facebook-u toliko malo stvari želi da stavi, da se o njoj zna, sve probira šta će stavit, i briše kad neko postavi odmah da što manje ljudi vidi.Znam da je imala i dužih veza sa momcima, ali eventualno jednom da je postavila neku sliku s njima.Živa je i nemirnog duha, znam da je imala i nekih seksualnih kombinacija sa momcima, a neke od njih znam pa su mi pričali da se ljutila na neke od njih koji su predložili da imaju nešto više s njom, jer je jako zanimljiva ličnost pa se lako dopadne momcima, znam da je i njoj bilo krvo i da je bila tužna što traže neko vezivanje s njom.Malo mi je šifra što se toga tiče, a vi kao žene dajte neki svoj predlog, vi poznajete ženske duše, i imate sigurno neku bar drugaricu sličnu njoj, pa mi pojasnite.Jer znam da potiče iz jako fine i kulturne kuće, i da je od detinjstva išla na razne dodatne aktivnosti, muzičku školu, ovo ono, jako je kulturna i uvijek voli da se savršeno kulturno i i pravilno izražava i ispravlja kad neko pogrešno nešto rekne pa i sam sam u glavi razmišljao dal bi možda posledica tog strožijeg vaspitanja roditelja bila ta njena crta ličnostia, da skriva svoju privatnost i neće da se vezuje ili je to nešto tipično ženski, neki ženski način razmišljanja, što svaka žena nosi u sebi i u većoj ili manjoj mjeri.Evo ja sam pokušao da objasnim situaciju, pa pišite kako vi vidite cijelu stvar. :) ;)

1.za dojenje se obrati cicku
2.sta su to seksualne kombinacije sa momcima?
3. Ta sto voli svakog da ispravlja kad pogresno bekne nije ni malo kulturna ni fina nego puna sebe i nadobudna
4.bezi ti sinko,ona je neki frik,vidis da bude ljuta i tuzna kad joj neko predlozi vezu
5.pusti ti to,prelepa,muzicka skola,dodatne aktivnosti,fina i postena kuca...
Nadji ti sebi neko normalno celjade ,prosecno,da je volis i da te voli

Tebe brine što je povučena, mene bi brinule ove seksualne kombinacije.
Ne želim da dođemo kod nje u sobu, a tamo dva crnca. Bilo bi mi žao da se obrukaju. :lol:

Hajde sad, bez zajebancije, pametno ti kažu - reci joj, pa šta bude.

Tebe brine što je povučena, mene bi brinule ove seksualne kombinacije.
Ne želim da dođemo kod nje u sobu, a tamo dva crnca. Bilo bi mi žao da se obrukaju. :lol:

Hajde sad, bez zajebancije, pametno ti kažu - reci joj, pa šta bude.

Hahaha, ma nema frke za to, ne zanima me kako ju zavest, to ja znam :), i nema tu problema, nego reko da pitam žene pošto ju znam kakva je, šta je to u njoj što ju tjera da skriva svoj život od drugih i da neće da se vezuje.Toliko momaka pa mora jedan vadlja odgovarat dosad, možda reko uopšte taj tip cura nema potrebu za vezom ko zna.To me zanimalo, da mi žene kažu kakve se misli u ženskom mozgu kriju što dovode do takog ponašanja, šta takvi tipovi zapravo hoće, pa ako se upustim u vezu da mogu odprilike znat šta se može očekivat.

Poslednja izmena:

Ne vidim u cemu je problem, sta je tvoje pitanje?
Ako je vec imala duze veze nema problem sa vezivanjem. Normalno da je tuzna ako su joj i ti drugi drugovi kao ti, kao druze se a merkaju je za nesto vise.
Ja licno cenim kad mi neko kaze da nece da se druzimo jer ga zanimam na drugi nacin pa ako hocu mozemo na dejt, a ako ne onda nista. Ima hrabrih momaka i nisu svi tako u kvazi prijateljsko-procenjivackom fazonu.

Najbolje bi bilo da stavi CV sa detaljima privatnog zivota na fejsbuk i uputstvo za muvanje i par fotki sa svake strane i naravno listu svih momaka s kojima je nesto radila pa je ti onako strucno premeris :lol:

Ne razumem u cemu je problem... samo mi je to ispravljanje kad neko prica primitivno, neka prica ko kako ume. Ostalo sve podrzavam.

A tebi savet, ako si vec u korpi s prijateljima, nadji novu zanimaciju.

Back