Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li zaista verujete da je nastala od Adamovog rebra?
od bikovog uha ce da napravi bika a ne kravugledaj to ovako
Ljudi sada mogu da stvore bika od uha drugog bika, kroz genetski inzinjering.....tako isto Bog moze da uzme dio od rebra jednog covjeka, DNK, i onda to modificira i na osnovu toga stvori novo stvorenje, to jeste zenu u ovom slucaju.
Gledaj to kao na genetski inzinjering a ne na neki hokus pokus.
od bikovog uha ce da napravi bika a ne kravu
za zenu treba da izbaci dnk kite da ubaci dnk vulve, materice..
a ostavio je i jednom i drugom dnk sisa samo sto ih je kod zene uvecao a kod muskarca ostavio bez namene.....
to je hteo brat boga - simonДА ли то значи да је Бог од Адамовог ребра могао да направи Стеву, а не Еву?
to je hteo brat boga - simon
mogao je on i od pljuvacke...ali bi onda ti pitao, zasto od pljuvacke zasto ne od kose ili od dijela koze, ili od krvi itdok, ima poente ali zasto mu je onda trebalo celo rebro kad je dovoljna kap pljuvacke?
mislim da ne kaprias kako funkcionise kloniranje.poenta je da ako sada ljudi mogu od recimo uha bika stvoriti drugog bika
Paaa, priča tako kaže.Da li zaista verujete da je nastala od Adamovog rebra?
za zenu treba da izbaci dnk kite da ubaci dnk vulve, materice..
a ostavio je i jednom i drugom dnk sisa samo sto ih je kod zene uvecao a kod muskarca ostavio bez namene.....
mislis da rebro nije bilo sa desne strane plucnog krila?Paaa, priča tako kaže.
Poznavaoci tih knjiga kažu da je napravio od rebra jer je blizu srca![]()
masis poentumislim da ne kaprias kako funkcionise kloniranje.
to nije kao sto gledas u filmovima kad se ljudi prave u staklenim cilindrima u nekoj tecnosti
poenta je da li verujes da su zene nastale od rebra?masis poentu
a da li verujes u to?Mislim, ne može se očekivati naučno objašnjenje, barem ga ja ne očekujem
Ne znam, ali još kažu da je to negde središte njegovog tela, niti od glave niti od delova nogumislis da rebro nije bilo sa desne strane plucnog krila?
Jok, Adam je bio transeksualac, mogao je da radja....Sve do Avrama se majke sinova nigde ne spominju....Da li zaista verujete da je nastala od Adamovog rebra?
ako je mocan mogo je i bez rebramasis poentu
poenta argumenta je da od necega kao bikovo uho, covjek stvori drugog bika...
pa ako covjek moze da uha bika stvori klon bika, tj drugog bika, onda Bog sa svojom moci daleko vise moze da stvori sta hoce i kako hoce, i onda nista nije cudo to da Bog stvori od covjekova rebra zenu.
Ako su ljudi sad u stanju da od jednog dijela bika stvore drugog bika, onda i Bog sa svom svojom moci moze daleko vise postici kroz genetski inzinjering.
za adama mu nije trebalo adamovo rebro?ako je mocan mogo je i bez rebra
ili uha
Ne shvatam mnoge priče iz starog zaveta bukvalno.a da li verujes u to?
bog ima brata - simon se zoveУз, извини, али не успевам да испратим.