Enina
Elita
- Poruka
- 22.125
Sta nedostatak radi ovom narodu?Seks je rešenje svih problema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta nedostatak radi ovom narodu?Seks je rešenje svih problema.
Da svi imaju seks, ne bi bilo ratova.Sta nedostatak radi ovom narodu?
Vodite ljubav..a ne rat.To citam neki dan na zidu.Da svi imaju seks, ne bi bilo ratova.
Teska posla da je kakvog.M idi bre il dignu ruku na sebe il druge
Da, ali postoje nacini da se oduzme zivot na crno takoreci, bez dozvole, kao sto to ljudi i inace radeZapravo od psihijatra treba
Da vidi dal se stvarno pati ili ne
Tako mi se barem cini da ide
Hipi stil. Ali delotvoran.Evo
Vodite ljubav..a ne rat.To citam neki dan na zidu.
To sam rekla u slucaju tih klinika koliko sam upoznataDa, ali postoje nacini da se oduzme zivot na crno takoreci, bez dozvole, kao sto to ljudi i inace rade
Neki su mentalno slabi.Odmah mi naumpadne Stephen Hawking.Kad je on mogao boriti se da zivi.Zasto zdrav covjek sebi ovo radi?
Al nisu psihicki bolesni..nema dg.Neki su mentalno slabi.
Nisam ni rekao da su psihički bolesni. Rekoh da su slabi. Nejaki da se bore i suoče sa problemima u životu. Misle da su dali sve od sebe i da su dosegli kraj svojih mogućnosti.Al nisu psihicki bolesni..nema dg.
Nisam citala..mozda ima problema s jetrom.Pa covek napisao..postavljac teme![]()
Ma on se mozda i zajebava uopsteno je spas u sexu
Seks je rešenje svih problema.
Šta je vama sa tim sexom?Prolupali svi , šta?Da svi imaju seks, ne bi bilo ratova.
Dobro, nov sam ovde i ne znaš me. Ja često pišem stvari šale radi. Neozbiljno. Pa tako i ovo.Šta je vama sa tim sexom?Prolupali svi , šta?
Hajde, neka bude....Dobro, nov sam ovde i ne znaš me. Ja često pišem stvari šale radi. Neozbiljno. Pa tako i ovo.
Ajd..mani me i vanzemaljskog....Pa mozda si aseksualna ,mozda nisi imala nikad vanzemaljski,al je poenta ne za nas koji imamo,nego kad neko nema uopste i zagori totalno