Enina
Elita
- Poruka
- 22.125
Po meni..to je samoubistvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to se valjda zove humano samoubistvo ili tako nešto valjda bešePo meni..to je samoubistvo.
Sam se ubodes.Nece niko odgovornost.E da ima
Imas kliniku Dignitas u Švici
Ma neSam se ubodes.Nece niko odgovornost.
To oformio jedan advokat iki bese pravnimSam se ubodes.Nece niko odgovornost.
Evo ovi daju da sam sebi das eutanaziju.Ma ne
Imas doktore koji rade tamo
Oni ti daju inekciju
KojiEvo ovi daju da sam sebi das eutanaziju.
Zasto tabu tema?To oformio jedan advokat iki bese pravnim
Nasao rupe u zakonu i tako tu kliniku podigao
Koliko se secam ne snose nikakvu odgovornost
Ali to i dalje dodje kao tabu tema
Da probam na google naciKoji
Ne znam na sta mislis
Pa znas staOvaj svjet nije toliko crn da neko ovo radi sebi.
Pa cirni ovako neki misomor sta ce ti dozvola nemoj nas zamajavasDa li bih ja mogao dobiti dozvolu od doktora da popijem koktel za smrt, odnosno da budem eutaniziran. U prevelikoj sam patnji.
Koja mu je patnja.Da cujemo ovdje.Nek kaze tu patnju.Pa cirni ovako neki misomor sta ce ti dozvola nemoj nas zamajavas
Ma citam zdrava to htjelaPa znas sta
Treba da se razume
Imas ljude koji su u bas teskim situacijama
Ne bih bas da opisujem
I kakav je onda njihov zivot, totalno bezveze
Ne mogu nista da rade
I kako ti onda nesto da mu kazes
A ne mozes ni da mu pomognes
To je za njega patnja i mucenje
Pa reci cu ti,svaka patnja proizilazi iz samoce to jes manjka sexa,da ima neku ribu ne bi mu palo to na pametKoja mu je patnja.Da cujemo ovdje.Nek kaze tu patnju.
Kad psiholog hoce da postane psihoterapeutPa reci cu ti,svaka patnja proizilazi iz samoce to jes manjka sexa,da ima neku ribu ne bi mu palo to na pamet
Jeste i to.Al evo pomogli bi mu savjetom..pricom.Ako se moze nesto uraditi.Pa reci cu ti,svaka patnja proizilazi iz samoce to jes manjka sexa,da ima neku ribu ne bi mu palo to na pamet
Naravno da daZato ces pravi savet cuti pre od subjektivnog iskusnog ulicnog fakultetlije
Ma on se mozda i zajebava uopsteno je spas u sexuJeste i to.Al evo pomogli bi mu savjetom..pricom.Ako se moze nesto uraditi.
Jeste..nedostatak dovodi do frustracija.Ma on se mozda i zajebava uopsteno je spas u sexu