Eutanazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li bih ja mogao dobiti dozvolu od doktora da popijem koktel za smrt, odnosno da budem eutaniziran. U prevelikoj sam patnji.
Buraz, jel si igr'o "keca" pa si se sjeb'o?
Nerešeno buraz...
Koliko si puk'o?

U Srbiji ne treba da se uvodi eutanazija nego Test Zrelosti za Proletera i Proleterku u nazovi "ljubavi" (teranje)

99% nas je nastalo na ovaj način i sad kuku lele...

Eutanazija nije legalna kod nas, u Švajcarskoj organizacija Dignitas pruža uslugu medicinski asistiranog samoubistva.
Naravno, zahteva se da su prethodno iscrpljene sve mogućnosti lečenja, bilo da je fizička ili mentalna bolest u pitanju.

Inače sam proponent eutanazije i smatram da treba da se reguliše kao ljudsko pravo i zdravstvena zaštita, tj stvar ljudske slobode i prava da se iz života ode dostojanstveno, bez nepotrebnog trpljenja patnje kojoj nema leka, koja košta i finansijski i duševno.

Prestao sam da jedem masnu hranu, uzvisen sam, zanimaju me nauke (astrofizika, hemija...), sve osim nauka mi je prosto, glupo, jednostavno, prevazidjeno, besmisleno. Ne mogu uciti nauke jer sam pokvario mozak uceci previse njemacki jezik. Nema lijeka. Pio sam Rissar i poveca uzvisenost.
eutanazija je ozbiljna tema za ovakvu neoziljnost u ovoj temi
ista se zakljucava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back