Eutanazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tvoji saveti za suicid su besmisleni!
Ko zna šta čoveka muči?
Verovatno želi eutanaziju iz više razloga. Možda je teško bolestan bez nade za bilo kakvim izlečenjem.
Eutanazija( da je odobrena) bila bi neinvazivna metoda, uz prisustvo lekara, bez griže savesti za porodicu koja ostaje iza njega.

Prestao sam da jedem masnu hranu, uzvisen sam, zanimaju me nauke (astrofizika, hemija...), sve osim nauka mi je prosto, glupo, jednostavno, prevazidjeno, besmisleno. Ne mogu uciti nauke jer sam pokvario mozak uceci previse njemacki jezik. Nema lijeka. Pio sam Rissar i poveca uzviseno

Prestao sam da jedem masnu hranu, uzvisen sam, zanimaju me nauke (astrofizika, hemija...), sve osim nauka mi je prosto, glupo, jednostavno, prevazidjeno, besmisleno. Ne mogu uciti nauke jer sam pokvario mozak uceci previse njemacki jezik. Nema lijeka. Pio sam Rissar i poveca uzvisenost.
Uzvišen? Meni ovo liči na monolog nekog Čehovljevog junaka ili nešto iz grupe F20.

Prestao sam da jedem masnu hranu, uzvisen sam, zanimaju me nauke (astrofizika, hemija...), sve osim nauka mi je prosto, glupo, jednostavno, prevazidjeno, besmisleno. Ne mogu uciti nauke jer sam pokvario mozak uceci previse njemacki jezik. Nema lijeka. Pio sam Rissar i poveca uzvisenost.
aha, sve je jasno Vasa Visosti :ok: Auf Wiedersehen! Alles Gute für die Zukunft! :mrgreen:

mislim da ti za početak treba koji šamar od nekog ali da ima onako malo poveće ručerde pa da ti dođe iz zadnjeg trapa u glavu da se ne sprdaš sa tako teškim temama

Poslednja izmena:
Пријатељу ако хоћеш да се убијеш немој привлачити пажњу на себе него то уради као господин.
Али ја ти желим као хришћанин да то не урадиш и да нађеш нешто што ће те испунити.
Нека Бог буде са тобом

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back