Gost 435821
Početnik
- Poruka
- 34
Da li bih ja mogao dobiti dozvolu od doktora da popijem koktel za smrt, odnosno da budem eutaniziran. U prevelikoj sam patnji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umesto da mu pomogneš, ti ga upućuješ kako da uradi to?
Nisam ja nego postavljač teme. Daleko bilo da sam ja.Polako ljudi, sta vam je...
Zasto mislis da treba da se eutanaziras (ubijes prakticno)? U kakvim si mukama ili bolovima?
Ma znam, tebi i Tabu je bila posvecena prva recenica... )) U brzini nisam citirao.Nisam ja nego postavljač teme. Daleko bilo da sam ja.
Neka se obrati psihijatru.Tvoji saveti za suicid su besmisleni!
Ko zna šta čoveka muči?
Verovatno želi eutanaziju iz više razloga. Možda je teško bolestan bez nade za bilo kakvim izlečenjem.
Eutanazija( da je odobrena) bila bi neinvazivna metoda, uz prisustvo lekara, bez griže savesti za porodicu koja ostaje iza njega.
Prestao sam da jedem masnu hranu, uzvisen sam, zanimaju me nauke (astrofizika, hemija...), sve osim nauka mi je prosto, glupo, jednostavno, prevazidjeno, besmisleno. Ne mogu uciti nauke jer sam pokvario mozak uceci previse njemacki jezik. Nema lijeka. Pio sam Rissar i poveca uzviseno
Uzvišen? Meni ovo liči na monolog nekog Čehovljevog junaka ili nešto iz grupe F20.Prestao sam da jedem masnu hranu, uzvisen sam, zanimaju me nauke (astrofizika, hemija...), sve osim nauka mi je prosto, glupo, jednostavno, prevazidjeno, besmisleno. Ne mogu uciti nauke jer sam pokvario mozak uceci previse njemacki jezik. Nema lijeka. Pio sam Rissar i poveca uzvisenost.
aha, sve je jasno Vasa VisostiPrestao sam da jedem masnu hranu, uzvisen sam, zanimaju me nauke (astrofizika, hemija...), sve osim nauka mi je prosto, glupo, jednostavno, prevazidjeno, besmisleno. Ne mogu uciti nauke jer sam pokvario mozak uceci previse njemacki jezik. Nema lijeka. Pio sam Rissar i poveca uzvisenost.
mislim da ti za početak treba koji šamar od nekog ali da ima onako malo poveće ručerde pa da ti dođe iz zadnjeg trapa u glavu da se ne sprdaš sa tako teškim temamaPrestao sam da jedem masnu hranu, uzvisen sam, zanimaju me nauke (astrofizika, hemija...), sve osim nauka mi je prosto, glupo, jednostavno, prevazidjeno, besmisleno. Ne mogu uciti nauke jer sam pokvario mozak uceci previse njemacki jezik. Nema lijeka. Pio sam Rissar i poveca uzvisenost.
Ako ne jedem masnu hranu uzvisen sam, ako jedem nisam al nekako i jesam.Ne povezujem jedenje masne hrane sa uzvisenosti i naukom itd.
A sto bi trazio dozvolu od doktora?Da li bih ja mogao dobiti dozvolu od doktora da popijem koktel za smrt, odnosno da budem eutaniziran. U prevelikoj sam patnji.
Zapravo od psihijatra trebaA sto bi trazio dozvolu od doktora?
Slazem seZabranila bih otvaranje tema bez prethodnih aktivnosti na forumu i određenog broja postova.
Ovako ne znaš kome je savet zaista potreban, ko se zeza, ko troluje.
Zatvorite tu temu..ovo je ludost.Neozbiljna ludost.Koja trol tema, zivote moj.