CYBERVRAC
Aktivan član
- Poruka
- 1.113
I don`t give a f... about them....Njihov problem sto zele da lice na muzare i nakaze sa Tv Stinka,nemam sabanke u svome drustvu,a ako neko vec trazi opravdanje zasto se povodi za ostalima to je vec njegov problemMoš misliti! Pa so what? A šta je danas originalno. Pa SVE devojke bre na ulici su klonirane. Peglane kose, izvučeni pramenovi, naprčeni sisići, naprčena usta (dopumpana ko ima kintu)... Nego kad smo kod Eurosonga, najžalije mi je što svojevremeno Josipa Lisac nije otišla, imala je styling i Wivien Westwood da se postidi. Eto Vivien je kopirala Josipu... Ček da je nadjem...(Jugiovizija 1987.)

BY THE WAY, NARAVNO DA ME POGADJA KAD TAKAV "COPY-PASTE" DEGENERIK TREBA DA PREDSTAVLJA ZEMLJU KOJU VOLIMSto se Josipe tice, stil joj je oduvek bio ok, ali u mojim ocima je zavrsila kada je pocela da se politicki angazuje i unjka 90-ih Franji i ostalim ustasama po javnim skupovima.Steta sto je pala tako nisko i nije uspela ostati iznad tih stvari,osim toga bar je ona imala razlog da postuje staru Yugu,bez nje bi bila niko i nista.
Poslednja izmena: