EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
dobro ae to sto je pobedio ovaj pederko koga ne podnosim ne bi imao nista protiv da peva neku normalnu pesmu(dence) koje njemu leze i koje uvek prolaze dobro na Evroviziji nego sto je pesma jedno veliko sranje....kakvo je ovo zavijanje sa trubama :(

treba da se ugledamo na bracu Grke i kakve oni pesme salju(dance-r'n'b koje brzo ulaze u usi) i uvek dobro prodju :) ponekad prodju i balade poput Zeljka,Marije i ovog Rusa al najcesce prolaze jako dobro pesme na fazon sto salju Grci :p

i ovako nesto jer realno na ovo moze svako da se nalozi i ove pesme su HIT iako ne pobede uvek su medju top 5

...Od kakve je uopste vaznosti ucesce na trecerazrednom, malogradjanskom festivalu lakih nota cija organizacija kosta vise od godisnjeg deviznog priliva Srbije?...Uzgred, izabrana pesma jeste ogledalo Srbije, odnosno vecine koja glasa u ovakvim i slicnim prilikama...

treba da se ugledamo na bracu Grke i kakve oni pesme salju(dance-r'n'b koje brzo ulaze u usi) i uvek dobro prodju :) ponekad prodju i balade poput Zeljka,Marije i ovog Rusa al najcesce prolaze jako dobro pesme na fazon sto salju Grci :p

i ovako nesto jer realno na ovo moze svako da se nalozi i ove pesme su HIT iako ne pobede uvek su medju top 5

Qele, qele zakon :lol:

ova prva pesma je bzvz i smara,skapiraj da tamo ne pobedjuje ko ima najbolje vokanlne sposobnosti.

druga pesma je ok manje-vise i ae se kladimo u 10 maraka da ce da dobro prodje? :mrgreen:

treca smara pesma smara.

pa sta znam, ja sam cuo danas sve pesme i kad ti kazem da je ova nemacka jedna od boljih (milsim da je sledeca normalna - Moldavija :D). Ove ostale dve, milsim da si shvatio, su svedske, ali nisu uopste ni stigle do finala. Meni se ova prva njihova dopada najvise od svega sto sam cuo da je bilo vezano za ovogodisnju evroviziju a ova druga je onako, valjda to sto je na svedskom malo otezava stvar. E sad rekao si nesto za Grke od ranije. Da nravno da kidaju vec godinama, ali baci pogled sta su ove godine poslali.....

Back