Kako mu je samo bilo vrucina kad je stao do Seveta... Eto na sta je mislio dok je komponovao, na gas, gas..A nas ko...j.... Eh, zalicemo mi za Beovizijom. Za ovo veceras je festival i po!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako mu je samo bilo vrucina kad je stao do Seveta... Eto na sta je mislio dok je komponovao, na gas, gas..A nas ko...j.... Eh, zalicemo mi za Beovizijom. Za ovo veceras je festival i po!

ponekad prodju i balade poput Zeljka,Marije i ovog Rusa al najcesce prolaze jako dobro pesme na fazon sto salju Grci 

...Od kakve je uopste vaznosti ucesce na trecerazrednom, malogradjanskom festivalu lakih nota cija organizacija kosta vise od godisnjeg deviznog priliva Srbije?...Uzgred, izabrana pesma jeste ogledalo Srbije, odnosno vecine koja glasa u ovakvim i slicnim prilikama...

Grcka je konstantno u vrhu...
meni se svidjaju njihove pesme koje salju na Evroviziju i uvek brzo ulaze u usi treba da se ugledamo na bracu Grke i kakve oni pesme salju(dance-r'n'b koje brzo ulaze u usi) i uvek dobro prodjuponekad prodju i balade poput Zeljka,Marije i ovog Rusa al najcesce prolaze jako dobro pesme na fazon sto salju Grci
![]()
treba da se ugledamo na bracu Grke i kakve oni pesme salju(dance-r'n'b koje brzo ulaze u usi) i uvek dobro prodjuponekad prodju i balade poput Zeljka,Marije i ovog Rusa al najcesce prolaze jako dobro pesme na fazon sto salju Grci
i ovako nesto jer realno na ovo moze svako da se nalozi i ove pesme su HIT iako ne pobede uvek su medju top 5

Ovakvi u Svedskoj ne stizu ni do finala. Pih, kakvi su ti Svedjani.

Čovek se preznoji dok je stajao pored Severine![]()
poznat je u celom svetu i ima sve same hitove koje slusaju milioniova prva pesma je bzvz i smara,skapiraj da tamo ne pobedjuje ko ima najbolje vokanlne sposobnosti.
druga pesma je ok manje-vise i ae se kladimo u 10 maraka da ce da dobro prodje?
treca smara pesma smara.
trebali smo da platimo 100 soma eura Davidu Getti i da nas on predstavljapoznat je u celom svetu i ima sve same hitove koje slusaju milioni