EUROSONG

Za koga nawijate??? I pored toga sto je eurosong owe godine cista katastrofa..

Meni se licno swidela SLOWENIJA koja nije prosla ni u finale!!!! Od tog trenutka wise NE GLEDAM! :( :( :(

Meni se dopada Rus sa svojom pesmom i naravno naša.
Voditelji su bili na svetskom nivou počev od nastupa, srdačnosti, garderobe, jezika, zaista sam oduševljena.

Žao mi je samo ovih forumaša koji su se uzdigli iznad te muzike, a MORALI su sinoć da gledaju (slušaju). :roll:

Odusevljena sam kako su nasi organizovali,pravo svjetski....bice lijepo i steta je ne odgledati ipak ovakva manifestacija je prvi put kod nas,sansa da nas svijet predstavi kao kulturan narod...a za pjesme...pa svako ima svoj ukus,normalno je da ima dobrih i losih....postoji mogucnost (tako kazu) da opet pobjedimo....Jelena je favorit....

Odusevljena sam kako su nasi organizovali,pravo svjetski....bice lijepo i steta je ne odgledati ipak ovakva manifestacija je prvi put kod nas,sansa da nas svijet predstavi kao kulturan narod...a za pjesme...pa svako ima svoj ukus,normalno je da ima dobrih i losih....postoji mogucnost (tako kazu) da opet pobjedimo....Jelena je favorit....

ma sigurno postoji, 300 sansi.. lupaju gluposti..

Ako pobedimo opet, otićićemo u finansijski kolaps ... i ovako smo svu opremu pozajmili i radili samo sa 20% naše opreme. Ali dobro .... zadovoljna sam kako sve izgleda.

Ma što su i grad sredili ... Kališ izgleda prelepo .... Knez onako novogodišnje .... A kugla sladoleda je 50 dinara ... hehehehe ....

I kod ove stvari , kao i kod ostalih , sistem funkcionise isto....

Dakle pranje para sa nase strane, uslovljavanje koriscenja njihove opreme sa strane evrope....
Dobronamernom organizatoru je omoguceno da odradi sledece:
da smanji pranje para sa svoje strane i zahteva smanjenje angazovanja strane tehnike od strane evrope, ali da li vi mislite da je neko glup kao nasi gradjani?
Ako evropljani vide da se nesto koristi za pranje para, a oni da ne zahtevaju da se iznajmljuje njihova tehnika, kroz specificiranost tehnickih uslova....
PA niko nije sisao vesla.....

Sto jeste tacno, ali i da imamo , kad vide da se na necemu peru pare, odmah krene uslovljavanje kroz specifikaciju .....Zato specifikacije nisu uvek na papiru , vec inspektori koji dolaze pre takmicenja, godinu , mesec, prate stvari i reaguju...

Organizacija mi se svidja. Bas smo ih lepo deocekali.:ok:
Jelena Tomasevic je dno dna. Bezlicna, bez harizme, bez mogunosti da animira publiku: p-r-o-m-a-š-a-j!
Glas i talenat koji ima utanja u njenom potpuno bledom nastupu, kao isprana krpetina. :thumbdown:Bas bruka!
Kad se samo setim velicanstvene Marije Serifovic, mit devojke, koja energija, koje savrsenstvo! :worth:To je umetnik, a ne ova žvaka Tomasevic. Fuuuuj! Sama Tomasevicevina pesma nije losa, ako se zaboravi da je vec vidjena x puta, tj.plagijat, ali ostalo, nastup i opsti utisak koji likuša ostavlja je cita nula.
DAKLE, jedna je Marija Šerifović! :heart:Svako moze da joj pljune pod prozor tracevima i pakosnim izmisljotinama, devojka je pobedila samo i SAMO zahvaljujuci svom glasu. Time je dovoljno da je ljudi cene. Potpuno je nebitno kako izgleda.
E, sad, napljuvah, ovu antipatiju, pohvalih Mariju, ali sve realno.:D Ne zamerite.:cmok:
Bosanci su :ok::ok:, Slovenka odlicna, Svedjanka bas sjajna, Rus- iritirajuca nerealizovana pXdercina, Grkina ima bozanstvenu haljinu, ostali... vise manje za secanje.

Organizacija mi se svidja. Bas smo ih lepo deocekali.:ok:
Jelena Tomasevic je dno dna. Bezlicna, bez harizme, bez mogunosti da animira publiku: p-r-o-m-a-š-a-j!
Glas i talenat koji ima utanja u njenom potpuno bledom nastupu, kao isprana krpetina. :thumbdown:Bas bruka!
Kad se samo setim velicanstvene Marije Serifovic, mit devojke, koja energija, koje savrsenstvo! :worth:To je umetnik, a ne ova žvaka Tomasevic. Fuuuuj! Sama Tomasevicevina pesma nije losa, ako se zaboravi da je vec vidjena x puta, tj.plagijat, ali ostalo, nastup i opsti utisak koji likuša ostavlja je cita nula.
DAKLE, jedna je Marija Šerifović! :heart:Svako moze da joj pljune pod prozor tracevima i pakosnim izmisljotinama, devojka je pobedila samo i SAMO zahvaljujuci svom glasu. Time je dovoljno da je ljudi cene. Potpuno je nebitno kako izgleda.
E, sad, napljuvah, ovu antipatiju, pohvalih Mariju, ali sve realno.:D Ne zamerite.:cmok:
Bosanci su :ok::ok:, Slovenka odlicna, Svedjanka bas sjajna, Rus- iritirajuca nerealizovana pXdercina, Grkina ima bozanstvenu haljinu, ostali... vise manje za secanje.

Ja ne vidim da je Marija bila mnogo energičnija od Jelene ... pesme su različite, ne možeš suditi na osnovu toga.

Obe imaju izvanredne glasovne mogućnosti i dobre su pevačice .... ali opet potpuno različite.

Meni su njih dve u istom rangu ....

Ja ne vidim da je Marija bila mnogo energičnija od Jelene ... pesme su različite, ne možeš suditi na osnovu toga.

Obe imaju izvanredne glasovne mogućnosti i dobre su pevačice .... ali opet potpuno različite.

Meni su njih dve u istom rangu ....
Gledaj, Nataša, ukusi su razliciti, to je jasno, ali ne znam da li umes da osetis razliku u Marijinom nastupu. Ona devojka nosi cenu, a ova mucenica se vuce k'o prebijena Kosovka devojka. Ne osporavam da Jelena peva dobro i da je talentovana, ali, covece, nije scenska licnost, ne zraci, ama bas ni malo. Zato mi je krivo sto recimo nije na Beoviziji pobedio onaj Aleksa Jelic, decko ima silu u sebi, uziva covek da ga gleda, jer lik puca od energije. Mislim, blam me posle Marije, ovu Jelenu da serviramo usmrdeloj Evropi.
Pesme jesu razlicite. Marija je unikat, Jelenina 'Lane moje' varijacija na temu. Fuj! Pa, to bi svako provalio.
E, Natasice, i nemoj da se ljutis,:heart: to je moj stav. Vazi?;)

Uh te price pobedila zbog glasovnih mogucnosti..i sve zemlje bivse yu samo zbog toga glasaju jedni za druge:think:šumo nemaš pojma..pesma je pobedila u pravom trenutku..verovatno i zbog promovisanja nas radi ulaska u eu..a lane moje je himna za molitvu.

Uh te price pobedila zbog glasovnih mogucnosti..i sve zemlje bivse yu samo zbog toga glasaju jedni za druge:think:šumo nemaš pojma..pesma je pobedila u pravom trenutku..verovatno i zbog promovisanja nas radi ulaska u eu..a lane moje je himna za molitvu.
Jao, bre, pa kako ? Sve je stvar ukusa. Lane je ok pesma, daleko bolje uradjena, ali Molitva je pobedila. I ima jaci utisak.
Mislis da je politicka pozadina u pitanju?
Zasto onda Slovenija nije usla u uzi izbor ako je tako. Aj mi reci.

Jao, bre, pa kako ? Sve je stvar ukusa. Lane je ok pesma, daleko bolje uradjena, ali Molitva je pobedila. I ima jaci utisak.
Mislis da je politicka pozadina u pitanju?
Zasto onda Slovenija nije usla u uzi izbor ako je tako. Aj mi reci.

A od kad je slovenija u evropi..cemu poredjenje sa nama..nemoj biti ogranicena..niko ne osporava njene vokalne mogucnosti ali ona kao pojava ne ostavlja utisak..pobedila je pesma..ako je gotivis to je tvoj ukus i ok..a da je sve tako kao sto tvrdis ne bi se ona busala u grudi sa 3 prsta vec bi pevala malo van nasih granica:ok:

A od kad je slovenija u evropi..cemu poredjenje sa nama..nemoj biti ogranicena..niko ne osporava njene vokalne mogucnosti ali ona kao pojava ne ostavlja utisak..pobedila je pesma..ako je gotivis to je tvoj ukus i ok..a da je sve tako kao sto tvrdis ne bi se ona busala u grudi sa 3 prsta vec bi pevala malo van nasih granica:ok:
Pa, dobro, aj, mi sad reci koji nas umetnik-pevac je svetski poznat?

E, da!
Ni ja ne govorim o fizickom izgledu, nije fer ljude tako klasifikovati. Pricam o njnoj energiji.

Naravno da nije poznat..samo ovde prolazi sve i svasta..ona po meni nema nikakvu energiju na samoj sceni..seta se tamo vamo..stvar ukusa..ali shvati da je imidz pola uspeha.

Moram da branim Mariju ...iako je muzicki ne volim.....

Jer pre takmicenja kad sam pregledavao materijal.....bio sam ushicen kad sam video sta je Marija odradila.....Toliko verzija pesme, odradjeno na takav nacin....To je trud koji se moze odraditi jedino ako se razbijas bukvalno sve vreme od lokalne pobede do takmicenja....a to je bilo nedelju dana pre samog finala....

Nisam mogao da verujem da neko u srbiji toliko veruje u posten trud i entuzijazam....
Niko naravno nije primetio to u Srbiji....
Zato me odmah namirisu stranci poslodavci , cim negde mrdnem van Srbije....
I nju su odmah namirisali. Ljudi videli sta je odradjeno...I dali joj prostor na lokalnim medijima i to je mnogo bitno......
Ona je svojim trudom kupila medijsko vreme , a onda , posto je takvo danasnje vreme, preko medija dosla do tastera mobilnog aparata....

Lane je vec sasvim druga kategorija.
A da je spojeno lane i Marija, to bi bilo ABBA.....

Jelena je tu samo secerusa koja se nada da ce naci sponzore i prilike za snimanje filmova , albuma i sve u svemu muzicki IDOL , a ne ista klupa kao Joksimovic ili Marija.....

Back