Europski nabucco zaobilazi Rusiju i Balkan

- Znas sta,daj sta se zaebavas sa ovim Rusima,ko da nije malo sto ti drpaju gas za dzabe pa te jos i tretiraju ko go'no.Slusaj vamo.Daj ti meni taj gas ,dobijes 5 puta vise love od mene i ja se brinem za transport,a ?
- Jenki,fala mnogo sto mislis na mene,volim i ja tebe,ali brotha' , meni vishe pashe da gledam u ruske cevi od gasovoda nego u ruske cevi od tenkova.

Toliko o bajkama da ce anglosaxonsko drpalo prismrdeti gde ruja drma.

Ljudi, džabe padate u vatru....

Nema tu leba za Srbiju.... Sigurno..

I da gasovod prođe i da ne prođe, biće takoreći svejedno... Srbija može eventualno da uzme taksu za zemljarinu i to jednokratnu...

Ništa više... Nemojte da se palite...

Zar mislite da je neko lud da uloži novac i onda da Srbiji pravo na "ventil", da ga ucenjuje...

Dakle, jedina korist za Srbiju je zemljarina i punjenje banskih dvora... Ništa više...

Banske dvore možemo da napunimo i sad ako ima para, ako ne, onda ******...Isto kako i kad bi gasovod prolazio kroz Srbiju....

0,,4470810_1,00.jpg

Хаха, ове цевке извиру из Азербејџана чији је гас откупио Гаспром, пролазе кроз Грузију чије је предсеник јео крвату са могућношћу да добије репете и Ахмадинеџадов Иран :lol: Успешност пројекта загарантована :ok:

Хаха, ове цевке извиру из Азербејџана чији је гас откупио Гаспром, пролазе кроз Грузију чије је предсеник јео крвату са могућношћу да добије репете и Ахмадинеџадов Иран :lol: Успешност пројекта загарантована :ok:

jel ovo prolazi kroz nagorno karabah il mi se chini?

Back