Europske snajperiskinje ubijale ruske vojnike u Gruziji za 50€ po glavi rusa

Vidim..........cepale ih zene snajperima.......:hahaha::hahaha::hahaha:........iskustvo im je do yaya........:hahaha:
Pa da, kad informacija stize od andjela apokalipse, mora da je istina.

Jos samo kad bi se on smislio da li svrsava na Putina i Ruse ili ih mrzi...

Mada, ja sam upoznao ribe koje se bave streljastvom za koje sam uveren bi skinule i Vasilija Zajceva licno.

Pa da, kad informacija stize od andjela apokalipse, mora da je istina.

Jos samo kad bi se on smislio da li svrsava na Putina i Ruse ili ih mrzi...

Mada, ja sam upoznao ribe koje se bave streljastvom za koje sam uveren bi skinule i Vasilija Zajceva licno.

Znam ja i Sanju Ivošev, a i njenog trenera. Što jest jest, opako gadjaju...ali to ne znači da su neke olimpijske reprezentativke nepoznatog imena u ruskom zatvoru, a ruski nadležni misle da su iz ove ili iz one zemlje. Dakle imena... da ne bude tu licitiranja ovi ili oni...

Znam ja i Sanju Ivošev, a i njenog trenera. Što jest jest, opako gadjaju...ali to ne znači da su neke olimpijske reprezentativke nepoznatog imena u ruskom zatvoru, a ruski nadležni misle da su iz ove ili iz one zemlje. Dakle imena... da ne bude tu licitiranja ovi ili oni...
Pa ja prvi ne verujem u tu pricu.

pa covek je u SM fazonu ,vidi se odmah
Ekscentrik, u pm...

Dakle čekamo ta imena, imam neki utisak da bi svetske meidjske kuće to tretirale kao udarnu vest, pa rekoh da budem informisaniji od njih...
Cekajte , samo vi cekajte.:hahaha:
Neko ko smatra da ima dve ciste u glavi ocekuje takve informacije po drn-drn rekla kazala forumima.Srecno !:dash:
Koliko sam skapirao,tebi je nepojmljivo da zena na ratistu rukuje snajperom.To si cini mi se okarakterisao kao sex fantazija.Rekao sam ti podatak, prihvati to kako smatras da treba.
Informacija je ta,uzmi ili ostavi.

Cekajte , samo vi cekajte.:hahaha:
Neko ko smatra da ima dve ciste u glavi ocekuje takve informacije po drn-drn rekla kazala forumima.Srecno !:dash:
Koliko sam skapirao,tebi je nepojmljivo da zena na ratistu rukuje snajperom.To si cini mi se okarakterisao kao sex fantazija.Rekao sam ti podatak, prihvati to kako smatras da treba.
Informacija je ta,uzmi ili ostavi.

Ne, to samo piše u toj vesti. A sad, ja već rekoh. Olimpijske reprezentativke nisu bilo ko. Da mi vidimo ko su bile te dve i iz čijih reprezentacija. JNeke dve negde... to ne znači ništa.

"Olimpijski reprezentativac nije bilo ko" ?? A kako bi ti kvalifikovao te ljude?
Recimo tebi je nepojmljivo da neko ko je SFRJ doneo zlatnu medalju u pojedinacnom sportu sa Olimpijade pre cirka 25 godina gilja dugogodisnju robiju u jednoj zapadnoevropskoj zemlji zbog heroina? Nezamislivo jel' da?
Znaci jesu bilo ko.Cak ponekad i gore od toga.
A sto se tice znatizelje...naveo sam ti konkretan slucaj.Zamisli da takva informacija izadje u javnost sa imenima i konkretnim dokazima.
To neko moze lako iskoristiti za svoje ciljeve i promociju kao recimo "slucaj Crna Reka".

"Olimpijski reprezentativac nije bilo ko" ?? A kako bi ti kvalifikovao te ljude?
Recimo tebi je nepojmljivo da neko ko je SFRJ doneo zlatnu medalju u pojedinacnom sportu sa Olimpijade pre cirka 25 godina gilja dugogodisnju robiju u jednoj zapadnoevropskoj zemlji zbog heroina? Nezamislivo jel' da?
Znaci jesu bilo ko.Cak ponekad i gore od toga.
A sto se tice znatizelje...naveo sam ti konkretan slucaj.Zamisli da takva informacija izadje u javnost sa imenima i konkretnim dokazima.
To neko moze lako iskoristiti za svoje ciljeve i promociju kao recimo "slucaj Crna Reka".

Olimpijski reprezentativac je javna ličnost. Ako su dve olimpijske reprezentativke u ruiskom zatvoru zbog učestvovanja u borbama u Čečeniji i Gruziji to bi bila udarna vest u svim svetskim medijima. I ne vidim kako bi i na koji način to neko zloupotrebio? Zatvorili bi sportsko-rekreativni centar u kojem olimpijske reprezentativke iz raznih zemalja vrše odstrel ruskioh vojnika? Zato daj imena i ne lupaj.

Ово је само показатељ колико мрзе Србе и Русе.

Марти Ахтисари је рекао да "Београд треба сравнити са земљом".

Људски живот нема цену, али 50 еура је знак само колико су сматрали да "руски живот" вреди и то значи да су убијали чисто из ХИРА И МРЖЊЕ.

Po mom mišljenju je čovjek koji je u vojnoj službi, svojevoljno naravno, od njenog početka mrtav. Tako da ne posmatram to kao nikakvo ubijanje iz 'hira' ili 'mržnje', pa lijepo je rečeno da je plaćano ne za Ruse, već VOJNIKE. Osim toga, treba imati i na umu da je Ruska federacija "intervenisala" u Gruziji, u drugoj, susjednoj i istorijski dobro-savezničkoj državi sa svojim naoružanim snagama, čovječe - nije ti to Čečenija.

I opet naglašavam, osoba koja dobrovoljno stupi u rat, ma kakvih razloga (moralnih, političkih, interesnih, ili pak čisto zlokobnih), već se može smatrati mrtvom od trenutka uzimanja oružja u ruke - ili kako ja često govorim, treba.

Back